Sleep
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Sleep

09.06.2009 | 23:26
Vec par tjedana sam primjetio da mi moj emac nece sam zaspat. U energy saveru je sve isto kao i prije!
Obicno je nakon 15 min otisao spavat. Ima li kakvih ideja o problemu?

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
09.06.2009 | 23:35
Neka problematična USB periferija?
Tema zaključana.
09.06.2009 | 23:44
Da, najvjerovatnije!
Imam Trustov bežični miš i kas preko njega slipam komp. on se za par minuta sam upali.Kod appleovog bežičnog nema nikakvog problema ( osim čišćenja kuglice svakih god. dana).
Tema zaključana.
10.06.2009 | 20:03
Nista nije novo dodano, sve je isto kao i prije samo sto sad nespava!

Da je neki usb, zar ga nebi probudio kad ga stavi rucno spavat?!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
10.06.2009 | 22:28
OK, kada stavis sleep na ful kratko radi testa, isto se ponaša? Imaš li kakav novi rezidentni proces (pogledaj u Activity Monitor) koji ga spriječava da bude "idle"?
Tema zaključana.
11.06.2009 | 19:59
Kad stavim na sleep, spava dok ga neprobudim a sto se tice testa, neznam sta da konkretno trazim!
Tema zaključana.
22.08.2009 | 12:49
Nakon updata 10.5.8 spava ko beba al svejedno neznam u ćemu je točno bio problem!
Tema zaključana.
26.08.2009 | 01:33
hm, meni se unazad zadnjih nekoliko dana nesta cudno dogadja sa sleep modeom.
MBP 10.5.8 je do sada nakon zatvaranja gasio lampu na jabuci nakon par sekundi, sada to ne radi nekih 6-7 minuta a nakon toga i dalje ne odlazi u hibernaciju iako lampica pokazuje kao da je.
zaklopljen me i dalje pokazuje online na messengerima sta do sada nije bilo, a ispusta i zvukove logiranja drugih ljudi na messengeru?

??? netko ima rjesenje?
Tema zaključana.
26.08.2009 | 08:02
Da li je moguće da si slučajno promijenio postavku što se događa kad zaklopiš MBP? Da li ode spavati kad baš uklikaš "Sleep" na jabučica meniju?

Ako ne, onda mu neka aplikacija ne da da ode.
Tema zaključana.
26.08.2009 | 10:27
je ode na sleep kad ga rucno stavljam. i nisam nista od postavki mijenjao.
neki dan sam skinuo onaj security update sta je bio preporucen za korisnike koji surfaju preko Air Porta na punjacu, jel moguce da je to promijenilo situaciju?
Tema zaključana.
26.08.2009 | 13:39
To stvarno ne znam. Pretpostavljam da je i to moguće. Probaj ručno isključiti airport pa onda zaklopiti i vidi ponaša li se drugačije.
Tema zaključana.
26.08.2009 | 14:50
muci me zato sta ukoliko nije spojen na punjac isprazni bateriju ful do kraja, i onda kad ustekam punjac treba koja minuta da ga pokrene, i tu je ono sta me muci ustvari najvise u zadnjih nekoliko dana.
taj prvi startup koji pokazuje jabuku i loading je pomaknut sa sredine ulijevo i na vrhu ima jedno pola centimetra uzduz cijelog ekrana nekih sarenih bad piksela, nije sivo kao ostatak.
Tema zaključana.
26.08.2009 | 14:59
evo provjerio,
sad sam ugasio komp i nakon paljenja je startup bio normalan bez onih gresaka na vrhu ekrana i jabuka u sredini,
a i komp ode normalno u sleep ako ugasim Air port.
E sad dali je to doslo s tim novim updateom da treba gasit mrezu ili se samo nesta od postavki promijenilo nemam pojma
Tema zaključana.
26.08.2009 | 16:14
Ja bi rekao da je problem u updateu. Sreća moja da sam odlučio da ga preskočim, i mene bi to snašlo, po svoj prilici...
Tema zaključana.
26.08.2009 | 22:04
Meni je baš ovaj zadnji pomogao!
Tema zaključana.
27.08.2009 | 00:04
Ajde, lijepo da je nekom i pomogao.
Tema zaključana.
27.08.2009 | 10:10
GREED je napisao:
Meni je baš ovaj zadnji pomogao!

ti si spojen preko etherneta?
Tema zaključana.
27.08.2009 | 10:19
Da i neznam u ćemu je bio problem. Odmah nakon updata radi kako treba!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1034)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO