mac os x 10.5.8 update
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mac os x 10.5.8 update

06.08.2009 | 18:05
Jos jedan update iz apple-ove kuhinje, navodno se suska u koluarima da bi mogao biti i zadnji iz lepoard serije... we will see...

Kaze, zakrpe su:

Upgrades Safari to version 4.0.2.
Improves the accuracy of full history search in Safari 4.
Resolves an issue in which certain resolutions might not appear in the Display pane in System Preferences.
Dragging an Aperture image into Automator now invokes an Aperture action instead of incorrectly invoking an iPhoto action.
Resolves an issue that could prevent importing of large photo and movie files from digital cameras.
Improves overall Bluetooth reliability with external devices, USB webcams and printers.
Addresses an issue that could cause extended startup times.
Improves iCal reliability with MobileMe Sync and CalDav.
Addresses data reliability issues with iDisk and MobileMe.
Improves overall reliability with AFP.
Improves overall reliability with Managed Client.
Improves compatibility and reliability for joining AirPort networks.
Improves Sync Service reliability.
Includes additional RAW image support for several third-party cameras.
Improves compatibility with some external USB hard drives.
Includes latest security fixes.
Tema zaključana.
06.08.2009 | 19:15
Super! Hvala ti! Taman sam htio ići tražiti od čega se sastoji update kad, vidim, netko se već potrudio...
Tema zaključana.
06.08.2009 | 20:12
Nakon updatea AirPort se vuče ko kornjača u podne... google kaže da nisam jedini s tim problemom, navodno kad je spojen na struju radi ok, na bateriji megasporo...
Tema zaključana.
06.08.2009 | 21:58
Heto, dakle, još jedan razlog da ga ne instaliram...

Iz gornjeg popisa sam zaključio da mi ne treba, a iz tvog da ga ni ne želim.

Hvala i tebi!
Tema zaključana.
07.08.2009 | 00:29
Meni je zaklao Minija na jedno sat vremena jer je spotlight nakon reboota krenuo reindeksirati sve.
Tema zaključana.
07.08.2009 | 01:08
Updateao ga, i da kucnem u drvo, zasad ne primjećujem nekakve probleme...

Nadam se da će i ostali biti moje sreće...

A vama momci koji niste imali sreće, gledajte to kao karmu, možda sutra nađete 50 ojra na cesti, nikad se ne zna
Tema zaključana.
07.08.2009 | 10:14
meni i mini i mbp rade kao urica nakon updatea.
Tema zaključana.
07.08.2009 | 10:58
Proslo bez problema i na iMacu i na Prou
Tema zaključana.
07.08.2009 | 15:32
Mini, iMac, MB - sve bez problema.
Ipak, iščekujem veću "zakrpu" u obliku SL!
Tema zaključana.
07.08.2009 | 16:01
Sve 5 na EFI-X mašini
Tema zaključana.
07.08.2009 | 20:38
smayoo je napisao:
Heto, dakle, još jedan razlog da ga ne instaliram...

If it ain't broken don't fix it

bok!
Tema zaključana.
07.08.2009 | 21:49
Pa, nije to baš primjereno u ovom slučaju. Ako update ne donosi ama baš niti jednu jedinu stvar relevantnu za ono kako ja svoje računalo koristim, a imam izravnu informaciju da možda stvara problem u nečem što koristim intenzivno skoro svaki dan (airport na bateriju), onda bi instalirati ga bilo "asking for trouble".
Tema zaključana.
07.08.2009 | 22:25
Da, da, ma salim se ja malo

bok!
Tema zaključana.
07.08.2009 | 22:48
Smayo pa imas valjda backup pa vratis ako nesto podje po zlu. Ja uredno prije svakog takvog updatea napravim full backup sistema pa nije problem ako nesto poblesavi a, da kucnem o drvo, to mi se jos nije dogodilo.
Veci je problem kad izadje neki firmware update jer se to ne moze vratiti bas tako lako.
Tema zaključana.
07.08.2009 | 23:08
ma smayoo je već update-ao samo nas cima
Tema zaključana.
08.08.2009 | 00:05
MoschuS je napisao:
Smayo pa imas valjda backup pa vratis ako nesto podje po zlu. Ja uredno prije svakog takvog updatea napravim full backup sistema

Ali, objasni mi zašto bi uopće gubio vrijeme s tim? Kako s backupom, tako i s updateom, kad je očito da mi update uopće, ali UOPĆE nije koristan. Imam barem 20 stvari na koje ću radije utrošiti to vrijeme.
Tema zaključana.
08.08.2009 | 11:30
Meni također prošlo bez nekih primjetnih problema..
Tema zaključana.
08.08.2009 | 16:24
Safari se ruši ko lud!!
Tema zaključana.
08.08.2009 | 16:52
Ja jos nisam ni na X.VII ... nisam se stigao pozabaviti time da pogledam kaj ima + sad ce skoro SL so why bother? A tak mi je ljepo na X.VI
Tema zaključana.
08.08.2009 | 17:45
Ja sam jos na X.II!
Tema zaključana.
08.08.2009 | 19:13
E, sad... Za ecvisa je očito da se zeznuo (napisao je X.VII umjesto X.V.VII), ali za tebe više nisam siguran. Još si na X.V.II ili si još na X.II.nešto?
Tema zaključana.
08.08.2009 | 19:54
Mislim da ću čekati SL, a imam podešeno da mi tjedno apdejta, te mi još nije došla obavijest, mislim da sutra dolazi.
Za sada nemam potrebe.
Tema zaključana.
08.08.2009 | 20:08
smayoo je napisao:
E, sad... Za ecvisa je očito da se zeznuo (napisao je X.VII umjesto X.V.VII), ali za tebe više nisam siguran. Još si na X.V.II ili si još na X.II.nešto?

OMG al sam ga falio
Tako je X.V.VII
Tema zaključana.
08.08.2009 | 20:47
Ako se odlučiš radit update, moj savjet (tj. savjet nekoga s foruma mislim da je Riba) je da napraviš combo update. Jednom prilikom nisam radio combo, pa sam imao malih bugova.
Tema zaključana.
09.08.2009 | 00:43
smayoo je napisao:

Ma ja sam skuzio da se on zeznuo ali sam mislio da ce drugi skuzit u cemu je fora pa sam i ja malo skratio.(znaci da sam na X.V.II)
Tema zaključana.
09.08.2009 | 07:20
@lex ... tnx inace kad radim update uvjek radim combo ... takodjer jer je netko rekao da je sigurinije.
but tnx
Al ja sam se isto opekao nekad jos pri pocetnim updateovima X.V.II ili nest slicno tako da sam poceo odlagati to samo za prilike kad me nesto zbilja izafrkava ili nakon sto cujem dobre kritike nekog updatea.
Trenutno nemam nikakvih bugova koje primjecujem pa nema razloga za update. Nove "feature" ne trebam
Zapravo super bi mi dosla podrska trackpada u Operi i Firefoxu, FCP -u i Adobe paketu .... no to ionak nije do apple, osim FCP-a. No nisam cuo da su ovo uveli u FCP paketu?
Tema zaključana.
09.08.2009 | 09:24
Mda... U vezi Opere sam pisao na Opera forumu i dobio dosta podrške od korisnika, ali ekipa iz Opera tima nas ignorira...
Tema zaključana.
10.08.2009 | 22:52
Meni također prošlo bez problema. Moram naglasiti da sada lakše diše i malo je brži. Osjeti se, jer imam gige i gige slika
Tema zaključana.
12.08.2009 | 18:37
Apple je izbacio rješenje problema
Tema zaključana.
17.08.2009 | 10:25
meni za sada sve uredno radi bez ikakvih problema na MBP i na MB
vidim da je izasao update za safari 4.0.3 i security update 1.0
dali je netko napravio update? sve ok?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1037)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.73 Seconds

Provided by iJoomla SEO