TV Shows
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TV Shows

13.03.2016 | 18:52
Smanjio sam rez.
Slikazaslona2016-03-13u16.16.55.png
Tema zaključana.
13.03.2016 | 19:57
Prekjucer sam se registrira na Netflix pa poceo gledat House of cards, preoduševljen. Ima li ko jos kakvu preporuku? Vidim da hvale ovu Better call Saul. hvala
Tema zaključana.
13.03.2016 | 22:08
Better Call Saul je 10 godina prije Breaking Bad serije. Po meni jedna od najboljih serija u zadnjih 10 godina. Lista moje preporuke je preduga, ali ovaj topic ima jako puno dobrih prijedloga, pogledaj malo i sigurno ćeš naći nešto što će ti odgovarati.
Tema zaključana.
14.03.2016 | 10:13
da al ova House of cards je prebolesna, Kevin Spacey ubija
Tema zaključana.
14.03.2016 | 10:26
To je istina... HoC je uber... i to pogotovo jer puštaju cijelu sezonu odmah van. Kako je Kevin rekao, 'its like a great book, you just can't let it go until you are done'.
Tema zaključana.
14.03.2016 | 13:26
Valja li sta Narcos?
Tema zaključana.
14.03.2016 | 13:49
drlovric kaže:
Valja li sta Narcos?

Ja sam pogledao cijelu sezonu u jednom danu
Tema zaključana.
14.03.2016 | 13:51
Čovječe, da je meni toliko viška vremena...
Trošio bi ga na sve, samo ne na buljenje u TV serije...
Tema zaključana.
14.03.2016 | 14:39
ti si smayoo previše zauzet.. možd da manje visiš na forumu bi i imao vremena, ovako... djeca, veleučilište, posao, jabučnjak, jabučnjak, jabučnjak... ne može to tako.
Tema zaključana.
14.03.2016 | 15:28
Tema zaključana.
14.03.2016 | 17:41

Jabučnjak mi kumulativno uzima puno manje vremena nego što se vama čini. Samo često navraćam.
Tema zaključana.
  • Hammer
  • Posjetitelj
16.03.2016 | 13:11
Pogledao svih pet sezona Suits, odlična serija (ja inače nisam ljubitelj nikakvih serija, perem samo dokumentarce), ali ova je odlična!
Tema zaključana.
19.03.2016 | 02:03
Narcos topla preporuka u svakom slucaju

Mislim da je Netflixov uradak ako nisam sta pomijesao

Isto tako Suits interesantna ideja ,za razonodu dušu dala
Tema zaključana.
19.03.2016 | 10:43
Ja sinoc gledao jednu Mr. Robot Obecava....

www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=fn_al_tt_1
Tema zaključana.
19.03.2016 | 17:09
Gdje se dobije popis serija? Nemam korisnicko ime.
Tema zaključana.
20.03.2016 | 07:16
www.finder.com/hr/netflix-tv-shows
Tema zaključana.
20.03.2016 | 12:17
drlovric kaže:
Ja sinoc gledao jednu Mr. Robot Obecava....

www.imdb.com/title/tt4158110/?ref_=fn_al_tt_1

ja na ShowBox-u odgledao prvih 10 epizoda,jedva cekam dalje..
Tema zaključana.
20.03.2016 | 13:47
Blago vama s toliko vremena.
Tema zaključana.
20.03.2016 | 15:47
zabac kaže:
Blago vama s toliko vremena.

Možda ga ljudi samo bolje organiziraju od "zaposlenih" te neefikasnih.
Tema zaključana.
20.03.2016 | 16:21
Kako? Trebam 7 sati spavati, 9 sati pojede posao s transportom, klinac "pojede" 2-3 sata, popodnevna zanimacija(koja nije gledanje u ekran) oko 2 sata, nesto se i u kupaoni potrosi, pa za stolom i sto mi ostane? Sigurno ne vrijeme za 10 epizoda bilo cega. LOL
Tema zaključana.
20.03.2016 | 17:28
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno. Ni ja ne gledam sve serije u šutu (sezonu na dan).

možda postoji app za to...hmm /googles
Tema zaključana.
20.03.2016 | 18:21
Kako sam na prisilnoj bezalkoholnoj dijeti, zamijenio sam šank televizorom.
Tema zaključana.
20.03.2016 | 21:51
za ekipu iz teme pozdrav iz kuzine

www.netflix.com/ba/title/80022456?p=os
Tema zaključana.
21.03.2016 | 01:03
rusty kaže:
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno.

Vjerojatno bi tako isto tebi netko mogao reći kako ti treba organizacija gledanja TV serija i spreman si za barem jednu epizodu stvarnog života dnevno.
Tema zaključana.
21.03.2016 | 01:04
iStrucnjak kaže:

Nisam shvatio. Zato što se bavim kuhanjem, daješ mi link na "probajte Netflix besplatno na mjesec dana"? WTF?
Tema zaključana.
21.03.2016 | 08:02
smayoo kaže:
rusty kaže:
dobro dakle tebi treba optimizacija protokola hranjenja, 'popodnevnih zanimacija' i kupaone i spreman is za barem jednu epizodu dnevno/tjedno, što je po meni sasvim dovoljno.

Vjerojatno bi tako isto tebi netko mogao reći kako ti treba organizacija gledanja TV serija i spreman si za barem jednu epizodu stvarnog života dnevno.

priznajem /shamed
Tema zaključana.
21.03.2016 | 08:58
Ma ne, daj, oprosti... nisam sad htio da to tako ispadne, kao neka neprimjerena kritika. Samo sam htio reći kako svatko bira na koji način koristi svoje vrijeme, isto kao i novac.
Tema zaključana.
21.03.2016 | 09:08
pa nisam ogledao 10 epizoda u cugu,samo sam rekao da sam odgledao prvih 10...svasta....
Tema zaključana.
21.03.2016 | 09:26
Pa kako nisi u cugu, majkumu... Ja kad krenem sa sinom gledat Star Wars, ne prekidamo ni za pišanje dok ne dogledamo do kraja Povratka jedija.
Tema zaključana.
21.03.2016 | 10:13
smayoo kaže:
iStrucnjak kaže:

Nisam shvatio. Zato što se bavim kuhanjem, daješ mi link na "probajte Netflix besplatno na mjesec dana"? WTF?

Čovjek je linkao seriju o kuhanju.

www.youtube.com/embed/epMAq5WYJk4
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1029)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.80 Seconds

Provided by iJoomla SEO