Poklanjam-Mijenjam-Potrazujem (Nisu oglasi)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Poklanjam-Mijenjam-Potrazujem (Nisu oglasi)

17.05.2015 | 11:11
Poklanjam dvije torbice sa kompaktni foto aparat ili nesto slicno. Dimenzije su otprilike 13x9.5x5 cm, jedna je hard case. Oboje je nekoristeno. Kupio za fotoaparat koji na kraju nije stao, i tako dva puta.

Isporuka za cca mjesec dana, tko prvi njemu djevojka.

image-17-05-15-01-01.jpeg

image-17-05-15-01-01-1.jpeg
Tema zaključana.
17.05.2015 | 11:28
smayoo kaže:
Je. Takav uređaj i tražim. Ali ne želim ugovarati njihovu uslugu, nego želim samo uređaj, kojeg bi otključao i unutra stavio bonbon karticu.

Bio neki dan u Vipu i te uredjaje ne otkljucavaju.
Tema zaključana.
17.05.2015 | 13:54
Riba kaže:
Poklanjam dvije torbice sa kompaktni foto aparat ili nesto slicno. Dimenzije su otprilike 13x9.5x5 cm, jedna je hard case. Oboje je nekoristeno. Kupio za fotoaparat koji na kraju nije stao, i tako dva puta.

Isporuka za cca mjesec dana, tko prvi njemu djevojka.

Riba, probaj još nekoliko puta kupit torbicu, pa nakon toga možeš na ebay otvoriti trgovinu s torbicama za fotače
Tema zaključana.
17.05.2015 | 14:37
cariblanco kaže:
Riba, probaj još nekoliko puta kupit torbicu, pa nakon toga možeš na ebay otvoriti trgovinu s torbicama za fotače

Jebi me, jebi.
Tema zaključana.
17.05.2015 | 19:01
Riba kaže:
.. i tako dva puta.

Hvala na podijeljenom iskustvu sa nama...... sad mi je lakše jer znam da nisam jedini
Tema zaključana.
17.05.2015 | 20:17
Hm, Fata je Fata, ali dvaput je dvaput!
Tema zaključana.
19.05.2015 | 05:24
Ima verzija i s Brenom ,btw tapatalk za Jabucnjak zeza
Tema zaključana.
23.05.2015 | 10:18
Mijenjam PowerBook G4 12"

G4 1.33
768 MB Ram
60 GB Hard
punjač

www.everymac.com/systems/apple/powerbook...book_g4_1.33_12.html

Stanje PowerBook-a:
Tragovi korištenja - ogrebotine, Lid sa LCD-om ne stoji ne stoji fiksno, konektor od punjača je prekidao, ali je prigodno saniran i radi, kad se upali nakon bonga dođe do upitnika na dislpayu ( nema instaliran OSX), ne radi DVD...dakle netko sa drugim Macom i Firewire kablom bi mogao instalirati OSX.

Edit: Pokusao se igrati sa Open Firmwareom i instaliranjem sa USB, pa vise nema ni upitnika )

Mijenjam za:
1 x Ram modul SODIMM 4GB 1066 MHz DDR3 SDRAM (PC3-8500) 204 pin ( provjeren u Mac notebooku), moguće i 1333 Mhz ako bude radio kod mene
+ velika Milka čokolada sa jagodama

IMG_2531.JPG

IMG_2532.JPG

image_2015-05-23.jpg

image_2015-05-23-2.jpg
Tema zaključana.
26.05.2015 | 17:06
PBook udomljen
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
27.05.2015 | 03:27
Riba kaže:
cariblanco kaže:

Jebi me, jebi.

Po jucerasnjem tweetu, izgleda da je otvorenje vrlo blizu.
Tema zaključana.
30.09.2015 | 05:53
EDIT - Licenca je našla svog novog vlasnika!

Poklanjam jednu licencu za iMazing pa tko mi se prvi javi na PM njegova je. Samo požurite ponuda vrijedi samo do sutra!

feature_home_mac.jpg
Tema zaključana.
01.10.2015 | 12:58
Potrazujem polovnu(za jednog usera) licencu za autocad?

hvala
Tema zaključana.
01.10.2015 | 17:39
@Strucnjak:

Bio je na Pik neki lik iz Tuzle, sto je prodavao polovan software. Imao je licence za svasta.

Javio mi se prije par mjeseci nudio neke zamjene, pogledaj malo. Lako ces ga naci. Prilicno sam siguran da je imao i AutoCad.
Tema zaključana.
02.10.2015 | 07:15
hvala .sta da kucam u pretragu?
auto cad licenca?
Tema zaključana.
04.12.2015 | 08:58
Potražujem grafičku karticu s ADC izlazom, po mogućnosti neispravnu jer mi treba samo ženski ADC konektor.
Naime, želim spojiti 20" cinemu na MBP, a ne bih htio cvikati originalni kabel jer imam i jedan funkcionalni G4 MDD, nego bih napravio adapter/kabel DVI>ADC.
Hvala!

EDIT: RIJEŠENO!
Tema zaključana.
14.01.2016 | 17:17
Poklanjam printer Canon i550.
Crna glava je začrpljena neoriginalnom tintom iz Makro-Mikro (koji usput drže govno od tinti).
Uz printer dajem i tinte broj 6, C i M. U printeru su sve četri tinte, ali je crna zamjenska.
Printer je do jućer printao bez crne boje (koj aje govno).
Radi na 10.10 s generičkim driverima za i560.
Kupio novi Epson L310 pa ovaj smeta.
U Zagrebu sam u centru grada.
Printer izgleda kao na linku
www.canon-europe.com/support/consumer_pr...os=OS%20X%2010.10%20(Yosemite)
Bez kablova je.
Tema zaključana.
22.07.2016 | 09:54
POTRAZUJEM: entry level DSLR fotic
Tema zaključana.
22.07.2016 | 11:59
Zesko da ti bude to netko poklonio.

Zabac
Tema zaključana.
22.07.2016 | 12:35
A joj, mislila sam da je to oglas sto trazim, da ne treba biti besplatno. Naravno da bihi kupila Budem promjenila rubriku onda
Tema zaključana.
22.07.2016 | 15:12
Postoji oglasnik..

Zabac
Tema zaključana.
30.09.2016 | 10:23
Poklanjam tamno plavu preklopnu maskicu za iPhone 6+ i 6s+. Maskica je zabunom naručena s ebaya i imitacija kože je kao. Nemam sliku ali ako je neko zainteresiran mogu slikati.
A usput i da malo oživimo temu
Tema zaključana.
30.09.2016 | 18:09
Pa ajde slikaj. Mozda zena hoce jer ima neku silikonsku i nije nesto presretna.
Tema zaključana.
30.09.2016 | 18:22
mogu poslati slike ali vec me jedan jabucar kontaktirao pa ce je on uzeti :/ metoda odabira je bila najbrži prst zabac kaže:
Pa ajde slikaj. Mozda zena hoce jer ima neku silikonsku i nije nesto presretna.
Tema zaključana.
30.09.2016 | 19:13
Napiši nam onda, tko je taj koji je zezno žapca
Tema zaključana.
30.09.2016 | 20:18
cariblanco kaže:
Napiši nam onda, tko je taj koji je zezno žapca

Evo vam mala pomoć trenutno nije online ahhahah
Ne možete reci da ne zelim pomoć svima Haha
Tema zaključana.
01.10.2016 | 17:14
Kakve veze ima? Nitko me nije zeznuo.
Tema zaključana.
03.12.2016 | 13:41
Poklanjam ili mijenjam za neku drugu maskicu za iPhone 6s dvije maskice

1. Maskica preklopna tamno plava naručena zabunom za iPhone 6s plus ili 6 plus
2. Maskica obična za iPhone 6 ili 6s ima logo apple-a na poleđini imitacija kože neka također zabunom naručena

- Slike od obe maskice su tu
Prilozi:
Tema zaključana.
04.12.2016 | 14:35
ako nisi poklonio ja se javljam za br. 2
Tema zaključana.
04.12.2016 | 14:47
posalji mi pm odakle si i to
Tema zaključana.
19.03.2017 | 16:53
Uredili smo za potrebe posla zadnje dvije sobe koje su se koristile za držanje svega onog što smo trebali odavno baciti, a srce nam nije dalo pa nam sad nema druge, nego te stvari - baciti.

Nešto od toga zaista teška srca bacam pa, evo, nudim na poklon prvom koji se javi i do kraja ovog tjedna preuzme. Nalazi se u Rijeci (na Viškovu), nije problem da ponesem sobom kad nekamo idem poslom, SUTRA sam u Osijeku, a ostatak tjedna ili ne putujem ikamo, ili sam u Rapcu (kod Labina).

Elem, poklanjamu dobre ruke audio-kazete koje vidite na slikama i Technicsov double-decker (komponenta s linijskim izlazom i ulazom, mora se spojiti na pojačalo sa zvučnicima). Sve u paketu. Tko ne želi sve, svejedno mora uzeti sve pa neka baci što ne treba, samo dok ja ne gledam.

Photo19.03.2017.101519.jpg

Photo19.03.2017.102945.jpg
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1206)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.22 Seconds

Provided by iJoomla SEO