GOKey - Charger. Cable. Locator. Memory.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

GOKey - Charger. Cable. Locator. Memory.

15.04.2017 | 08:04
That's all folks!!

"Dear Backers:
I sincerely regret to inform you that GoKey lacks the funds to complete the delivery of a viable product. We ran into technical difficulties that we could not resolve. There are no funds left to cover claims of suppliers and others or to offer refunds. I have been exploring all avenues to raise additional funds so that we could complete and deliver the product, but we have been unsuccessful.
I honestly fought with all I had to do good at the end. Tried so hard to raise a round or form a partnership to deliver. And there have been times where a deal was looking 100% certain. But the age of the product, the liability and the negative cloud hanging over it always prevailed.
I am left with no alternative but to completely cease and shut down all operations and activities and consider filling for bankruptcy.
I feel terribly shameful for letting you down.
I am sorry,
Doros"
Tema zaključana.
15.04.2017 | 08:22
Predugo su cekali. Konkurencija ih je presisala.
Tema zaključana.
15.04.2017 | 09:20
Evo... Ajde sad analiza... Dakle, čovjek je postavio cilj skupiti $40.000. Skupio je (do časa do kojeg sam pratio) 30 (trideset!!) puta više. Tri godine i desetak paketa laži kasnije (svaki put je pričao kako su prešli ne znam koji milestone), kaže da se "honestly fought with all I had", ali da je potrošio novac i ne može dovesti projekt do proizvodnje. Dakle, ili je

(a) potpuni kreten, koji misli da je dovoljno imati novac i dopadljivo dizajniran mock-up pa da imaš uspješan i kvalitetan proizvod (takvih je danas, a i inače, dosta, ne bi bilo čudno)

ili

(b) prevarant koji je od početka samo namjeravao izmusti novac, možda se na tuđi račun poigrati nekim svojim idejama i, ako slučajno uspije, ulagačima nešto vratiti (i takvih ima dosta, ali to zahtijeva dosta višu razinu intelektualne sposobnosti od ove prve mogućnosti)

Jesam li propustio neku treću mogućnost?
Tema zaključana.
15.04.2017 | 13:01
Who cares, nema proizvoda, idemo dalje. Ništa novo na frontu kickstarter kampanja. Vrlo malo njih uspije čak i kada skupe tražene pare ili više od toga. Dobro malo je kiksao, poskliznuo se i šta sada , pa nećemo plakat. Bilo bi još smješnije da ip8 dođe sa nekim konektorom koji nije Lightning, hahah morali bi opet produžiti proizvodnju.

Ovo je mercy kill.
Tema zaključana.
15.04.2017 | 14:50
Moram priznati da sam iznenađen, jer sma očekivao da će ipak isporučiti poludovršen i loš proizvod. Do samog kraja nije niti jednom rječju dao naslutiti da će čitava stvar propasti iako je možda to bilo jasno. Netransparentna komunikacija, sada sve priče u posljednjih godinu dvije izgledaju kao puko mazanje očiju. Sad kada mu sjednu za vrat s tužbama za vrat oni s viškom para i vremena...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1192)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.90 Seconds

Provided by iJoomla SEO