Kako kupiti Kindle
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako kupiti Kindle

07.04.2015 | 10:52
nisam izdrzao, kupih ga!
59€ u italiji

sve super, ali citanje stripova u pdf formatu, 0 bodova. jedino za mazohiste!
Tema zaključana.
07.04.2015 | 11:46
čestitam!
Tema zaključana.
15.04.2015 | 16:09
Stigao i meni Kindle! Amazon.de, Gen7, 59EUR+11EUR dostava.....
Tema zaključana.
15.04.2015 | 16:32
papittovenga kaže:
čestitam!

Cestitas na mazohizmu kad @kinsif cita stripove ili na uredjaju?
Tema zaključana.
15.04.2015 | 22:33
zabac kaže:
papittovenga kaže:
čestitam!

Cestitas na mazohizmu kad @kinsif cita stripove ili na uredjaju?

pa na uređaju
Tema zaključana.
16.04.2015 | 22:32
ukoliko nekog zanima kako legalno 'isključiti' reklame na Kindleu:

Stvarno radi!
Provjereno!

Tema zaključana.
02.10.2015 | 09:27
Da se nadovežem na temu, kupujem kindle na UK Amazonu jer imam neki popust, ali ne šalju u HR. Naravno.
Imate li neki servis kao mailboxde ali da šalje iz UK?
Tema zaključana.
02.10.2015 | 15:48
Ako imaju popust na UK Amazonu, imaju ga i na DE Amazonu. Kupi ga na DE Amazonu preko mailboxde pa ćeš proći još povoljnije jer je kod nas tečaj funte nepovoljniji, nego što ga Ameri računaju.
Tema zaključana.
03.10.2015 | 13:30
Nema amazon popust nego sam ja dobio 10 funti za amazon UK. I vrijedi samo tamo.
Tema zaključana.
03.10.2015 | 14:39
iAnte :

Koliko ti je hitno da ga kupis ?
Tema zaključana.
03.10.2015 | 17:03
Pa ništa posebno hitno
Tema zaključana.
04.04.2016 | 22:10
Moze li mi netko tko je kupovao kindle s njemackog amazona preko mailbox.de reci koliko je vremena trebalo da im stigne na adresu otkad su im iz mailboxa poslali mail da je posiljka poslana?

Unaprijed hvala
Tema zaključana.
05.04.2016 | 04:21
Cemu to, ja sam pred par tjedana kupio Kindle na UK Amazonu i uredno su ga poslali u Hrvatsku. (?)
Tema zaključana.
05.04.2016 | 04:24
Kad je već tema oživjela, evo nešto zanimljivo za one koji bi čitali stripove velikog formata:

www.indiegogo.com/projects/13-3-inch-android-e-reader#/
Tema zaključana.
05.04.2016 | 15:52
koja bomba!
ipak za citanje mi je malo preveliko. kindle touch je najbolja strar koju sam si kupio u zadnje vrijeme. vucem ga sa sobom di god, stane u dzep od jakne, lagan je. onako neugledan, plastican, ne opterecuje te sa time da ga moras paziti. padne, ogrebe se, nebitno... ko neki stari kalukulator i ta baterija se ne zna isprazniti.

ali ova prica je za stripove i pdf vrh!
Tema zaključana.
05.04.2016 | 19:52
Joj mene jako svrbi a spriječava me samo što ne želim platiti PDV koji bi mi odrapili na to.
Tema zaključana.
05.04.2016 | 21:06
neFra kaže:
Moze li mi netko tko je kupovao kindle s njemackog amazona preko mailbox.de reci koliko je vremena trebalo da im stigne na adresu otkad su im iz mailboxa poslali mail da je posiljka poslana?

Unaprijed hvala

Bilo je predavno, ne sjećam se više točno. Mislim da je bilo desetak dana sve skupa. 2-3 dana do kad sam dobio mail od mailboxde.com, uplatio novac i uklikao da šalju dalje isti dan, češkom poštom, i onda je prošlo jedno 7 dana do kad je stiglo meni.

Da stvar bude smješnija, čak i da je Amazon htio slati u HR, ovo je ispalo dosta jeftinije jer je Amazonova cijena slanja u HR besmisleno visoka, a na adresu u Njemačkoj su ovaj Kindle slali besplatno (bila je neka akcija).
Tema zaključana.
06.04.2016 | 04:28
Slanje je u mojem slucaju bilo £5.15.
Tema zaključana.
06.04.2016 | 08:06
To čak zvuči razumno. Na Amazon.de znam da sam odustao od kupnje nekoliko stvari jer su za slanje u HR tražili po 15-20 EUR.
Tema zaključana.
06.04.2016 | 22:16
Riba kaže:
Cemu to, ja sam pred par tjedana kupio Kindle na UK Amazonu i uredno su ga poslali u Hrvatsku. (?)

Ma bila je neka uskrsnja akcija na amazonu.de pa sam kindle paperwhite platio 80 umjesto 120€ tako da mi se isplatilo, cak i uz postarinu koja je besplatna za amazon.de a nekih 13€ za slanje njemackom postom preko mailboxa. Danas je stigao bas, nego sam bio malo zabrinut sto je trajalo duze nego sto sam ocekivao pa su me iskustva ljudi zanimala.

Hvala vam na odgovorima jos jednom
Tema zaključana.
07.04.2016 | 05:37
Hvala na pojasnjenju!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1053)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO