Kupovina preko neta - EU
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupovina preko neta - EU

31.07.2015 | 13:13
Poštovanje.
Zanima me kako je najlakše naći određeni proizvod na internetu a da se pretražuju samo proizvodi koji dolaze iz EU-a. Konkretno zanima me kupnja Dji Phantom 3. Na E-bayu ih ima za 1200$, ali dolaze iz Kine. Pošto ne bih htio platiti dodatnih 600$ troškova za PDV, carinu i ostale troškove zanima me gore navedeni podatak. Na E-bayu nisam našao nikakav filter koji bi mi to omogućio.
Hvala.
Tema zaključana.
31.07.2015 | 14:00
Ja koristim njemački ebay pa je na njemačkom, ali vjerujem da ćeš se snaći.

Klik na advanced search (mali link desno od "search" gumba na vrhu ebay stranice, gdje se inače utipka što tražiš). Na vrhu unesi što tražiš i sve ostale kriterije po želji. Bliže dnu imaš "LOCATION" (njem. ORT)

Uklikaj kvačicu "show only items" pa odmah ispod "of preferred origin" i onda tamo odaberi "Europe".

I dalje moraš paziti da nije npr. iz Norveške ili Švicarske, koje jesu u Europi, ali ne u EU, ali vjerujem da će ti pomoći.

Da bi ti ponudio Europu, moraš biti na nekoj od europskih ebay stranica (ebay.de, ebay.it, ebay.co.uk...)

ScreenShot2015-07-31at15.04.01.png
Tema zaključana.
31.07.2015 | 17:25
probao sam ja tako,ali mi i dalje izbacuje i Kinu i UK

a odabrao sam ebay.it i da mi pokazuje samo EU
a pokazuje svašta

evo konkretno

Ebay
Tema zaključana.
31.07.2015 | 17:38
Pa konkretno taj link koji si dao pokazuje samo predmete koji se prodaju iz UK, Italije i jedan ima iz Španjolske, koliko sam vidio. U čemu je problem?
Tema zaključana.
03.08.2015 | 13:12
jel moguće nekako eliminirati UK?
i zašto mi izbacuje ono što nisam tražio?tj ono sto sam upisao u tražilicu?
Tema zaključana.
03.08.2015 | 14:04
m_linc kaže:
jel moguće nekako eliminirati UK?

Ne

i zašto mi izbacuje ono što nisam tražio?tj ono sto sam upisao u tražilicu?

Ajde saberi se pa probaj opet. Što jesi, a što nisi upisao te što ti to izbacuje, a da ne želiš?
Tema zaključana.
04.08.2015 | 09:44
pa izbacuje mi dijelove za taj quadcoopter odmah na vrhu pa onda powerbanks pa cak i neki mobitel
jel ja ne koristim trazilicu na ispravan način ili?
Tema zaključana.
04.08.2015 | 10:04
Koliko ja vidim, upisao si u tražilicu "JJRC H5C", a svi artikli koje ti nudi imaju te dvije riječi u opisu. Ako želiš da ti ne izbacuje te druge artikle, moraš poraditi na upisu. Ili dopiši još nešto čega u opisu tih drugih nema, ili dopiši u naprednom pretraživanju (Avanzata), u polju "Escludi..." nešto čega u opisu tih drugih artikala ima, a u onima koje želiš - nema.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1049)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO