Državna prijevara
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Državna prijevara

07.06.2006 | 04:01
Moraš se preseliti u SAD ili u neku bližu zemlju koja je duže vrijeme članica EU.
Tema zaključana.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
08.06.2006 | 20:48
krugoval je napisao:
Znaći ustvari ti se više isplati sjest jedno jutro na vlak. Otić do austrije. Kupit maca i vratit se doma. E da i merverštojer kolko ja znam dobiješ natrag kada opet dođeš u tu državu.

ili na shoping bus.. to ti je 70kn :o)
Tema zaključana.
15.06.2006 | 08:21
Pa dobro ljudi pobogu jeste li se dogovorili koji je bolji Mac ili PC

Ja trenutno sviram na PC već cca 3-4 godine konf je bila
mbo Asus P4G8X deluxe
1GB rama
2,4 GHz pentium
Radeon 9800 128
i 2x120GB HDD
I ripanje i obrada videa ide ok ali video malo kašlje
početkom godine mi je krepala matična iz bog zna kojih razloga zamjenjena nekom asrockovom tek toliko da se može posložit sa ostalim komponentama, za cca 600 kn ali sada sve to ide sporije očito.Ljudi pitaju koliko je to sporije jel 1sec ili 2 ili 10 nije toliko ali se primjeti a da nekažem da mi ventilator zuji ka lud.
Stoga sam blizu odluke da kupim Mac-a koji mi je već neko vrijeme napet
Prema svemu sudeći svi u Splitu koliko sam uspio vidjeti imaju isti SN za Windoze
a pretpostavljam da je tako i drugdje
dok se to dobije sa Macom . Može to i u PC svijetu ali...
Mi smo taki narod koji voli da je nešta u ilegali
Imam nekog pomorca žkoji mi može dovuć Maca iz USA ali se još uvjek mislim
ima bit da je kompjuter kompjuter samo šta je Mac lip za popizdit
i u ovim krajevima egzotika, a koliko znam malo tko osim novinara i raznih novinskih redakcija ih nitko ne koristi radi cijene

Možda griješim al ja bi mac-a
E da još je žalosno da u splitu postoje dva distributera za Apple i to De-pol i Lama.Ovom prvom nebi i ovce dao da ih čuva a kamoli da dila Aplle
Drugi pak živi od Della i rastezanja mreže po kancelarijama
Onda društvo šta će bit mac ili PC ( pričam o prjenosnicima)
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1434)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO