Street Race Zagreb 06/16
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Street Race Zagreb 06/16

04.06.2016 | 18:15
Danas sam malo bio na ovom događaju...btw pred nosom mi je, pa bi bilo glupo malo ne virnuti
Program je dosta dobro osmišljen, ima svega; utrkivanja, kamiona, motora, klope i cuge u izobilju. Vrijeme nas je danas poslužilo, nadam se da će biti tako i sutra. Ak je još netko bio nek pukne svoje fotke. Iza ovih fotki imate dva linka, jedan za filmiće a drugi za ostale fotke.

6 filmića na išhonu 750 mb

https://mega.nz/#F!fcFiwAQJ!f8q8V4BSlgIQDZ9VVWrFIQ

Ostale fotke 120 mb

https://mega.nz/#F!CM0U3L5L!XAGrteGCkYfQAK7qYZ-V5A
Tema zaključana.
05.06.2016 | 13:00
Neznam kako je danas, ali jucer nije bas da je vrijeme posluzilo. Pljusak se spustio negdje oko 8 i u biti pravog natjecanja nije bilo.

Slobodni treninzi su se toliko oduzili da u biti nije bilo pravog natjecanja jucer. Nakon zavrsetka kvalifikacija i prije pocetka natjecanja sve je odgodjeno.

Velika zamjerka je takodjer sto ni u jednom trenutku sa veceg dijela tribina vremena i izlazne brzine nisu bile vidljive, pa se sve svelo na gledanje i slusanje auta koji prolaze.

Nedovoljno oznaceni ulazi/izlazi/popratni sadrzaji takodjer nisu plus. WCi neznam gdje su bili? Okolo po birtijama se moglo valjda, ali ni jedan kemijski wc unutar prostora same priredbe - bar ja nisam vidio.

Svakako zanimljiva priredba s velikim potencijalom uz nesto bolju organizaciju.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.06.2016 | 21:33
Zadnji put sam bio na Grobniku na Street Raceu i nije bilo loše, ali kako je ono tehnički pista, nije zapravo prava ulična utrka. Ovo izgleda fora, ali je i opasnije.

Osobno, meni su najdraži bili oni potpuno ilegalni, nekad davno dok uopće nije bilo ikakve organizacije, na Viškovu kod Plodina... pa onda svi štura kada se pojavi policija...
Tema zaključana.
07.06.2016 | 08:58
Pacijenti...
Tema zaključana.
07.06.2016 | 15:40
New Age product.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1032)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.63 Seconds

Provided by iJoomla SEO