Samsung Monitor,ili TV???
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Samsung Monitor,ili TV???

09.06.2016 | 09:20
Da li mozda neko zna tacan naziv ovog Samsunga sa slike?

@izgleda da je ovaj model...
SAMSUNG UE22H5610 22 INCH LED 1080P HD SMART FREEVIEW TV WHITE
Tema zaključana.
09.06.2016 | 11:25
Kako mi je monitor na odlasku, uspio si me zainteresirati.
Tema zaključana.
09.06.2016 | 11:44
...nego el ima neko ko moze da odgovori,ima li neke posebne razlike izmedju recimo Monitora od 22 incha sa DVI i ovog TV-a koji ima HDMI?
kad bi jos imao ovakav 24-a:)
@da dodam...ima zanimljiva 24-ka...
SAMSUNG T24D391 24" LED TV - White
Tema zaključana.
09.06.2016 | 17:29
Ovo gore nije monitor vec TV

www.tesco.com/direct/samsung-ue32f4510-3...d-white/417-7378.prd
Tema zaključana.
10.06.2016 | 15:51
pa znam,dodao sam ispod prvog posta Ime i model....nego me zanimalo,ima li razlike ako bi se kacio komp na Monitor,ili TV iste dijagonale,preko HDMI kabla?....ili je ipak prednost na strani Monitora za kvalitet slike
Tema zaključana.
10.06.2016 | 15:57
Pitanj eje kako budeš koristio ekran.
Ako je za filmove, uzmi TV, ako je za rad (obrada slike, videa, crtanje) uzmi monitor.
Pogotovo uzmi monitor ako misliš raditi kalibraciju matrice (barem bi ja tako napravio).
Tema zaključana.
10.06.2016 | 16:54
Nije to neka velicina da nece dobro raditi na kompu,da je 32 onda bih preporucio monitor ovako nema neke razlike.
Tema zaključana.
10.06.2016 | 17:26
Hvala obojici na odgovoru....
Tema zaključana.
10.06.2016 | 17:38
TV nije monitor i kontra. Procesiranje slike nije isto. Ja bi za rad uzeo monitor bez obzira na dijagonalu. Naravno, veca dijagonala, veca rezolucija.
Tema zaključana.
10.06.2016 | 19:16
jasno mi je to,samo se nikad nisam pitao koja je bas razlika,a ovaj Samsung iz prvog posta mi se bas dopada,posebno ova kombinacija bele boje i stakla....mada iskreno odavno imam neki Acer Al 24(16:10)i polako odlazi,a nikako nisam za manji od 24-ke...mada mi je Ok i ovaj Samsung sa druge slike....Apple monitori su mi previse skupi,o njima bas i ne pomisljam
Tema zaključana.
10.06.2016 | 19:36
Nije razlika u panelu, ali u obradi slike. TV procesira sliku monitor ne. Grafički procesor je sigurno puno jači i procesora u TV-u. Da li se to da zaobići kod TV-a, ne znam.
Ne treba gledati Cineme koje su dosta skuplje, a ne razmjerno kvalitetnije od recimo Dell-a kojeg dosta hvale.
Ako ne koristiš monitor za posao koji traži precizne boje, tada ti je bilo koji ekran dobar, pogotovo ako je to za gledanj efilmova, internet pisanje teksta, u biti "uredske" poslove.

Ja imam ovaj model. Star je preko 10 godina (tehnologija 2004.)i još služi i još je dobar. Možda i bolji od današnjih loših ips matrica. Ne mislim ga mijenjati.
Tema zaključana.
10.06.2016 | 20:17
Ja imam ovaj preko 8 godina, nije kao tvoj, ali mi je dobar. Sljedeći ću kupiti kad nabavim externu grafu za mini

monitor
Tema zaključana.
10.06.2016 | 23:01
ma ja sam prosecan korisnik,okrenut Multimediji,ali ne u profi svrhe..
moj sadasnji monitor(Acer AL2423W),sa slikom koja je odlicna...a grafa 'ATI Radeon HD 5770 1024 MB'
Tema zaključana.
11.06.2016 | 06:48
Kupi bilo što s ips matricom ips matricom.
Tema zaključana.
11.06.2016 | 08:39
ok,fala za savet...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1053)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO