Ljetni pozdrav iz...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ljetni pozdrav iz...

12.07.2016 | 17:48
Nemam čime uslikati podmorski selfie pa onda da ne hijackam hijack ...
Dakle, ljetni pozdrav iz Žmana na Dugom otoku!

Photo12.07.2016.183403.jpg
Tema zaključana.
12.07.2016 | 18:09
Pozdrav iz Khirana, 20 km od Saudijske granice. Vani je 45 a more je 47.

khiran.jpg
Tema zaključana.
12.07.2016 | 18:14
Mraq! Lječilišni turizam?
Tema zaključana.
12.07.2016 | 19:08
Ja volim vruće more jer volim provoditi sate u njemu. Sve ispod 27 stupnjeva meni je hladno. Dođem do razine mošnjica pa se predomislim.
Tema zaključana.
12.07.2016 | 20:52
Dubina je močna?

Sent from my iPad using Tapatalk
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
12.07.2016 | 21:55
Svake godine mi mast vadite i onda kad dodje ljeto zaboravim vratit... Siri, podsjeti me da im posaljem par slika u sijecnju... (ziher bu zaboravila)...

pozdrav iz hladnog Aucklanda (sa proslotjednom tortom)

IMG_7834.jpg
Tema zaključana.
12.07.2016 | 23:42
Vaka vaka vaka vaka vaka
Tema zaključana.
13.07.2016 | 10:52
Predobra je torta! A gdje su duhovi?
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
13.07.2016 | 11:15
Hvala

Prosle subote sam spekao tortu od cokolade i cikle, za nas, da imamo za nedjeljni rucak. Al je tak fino ispala da je bilo steta ne navalit odmah na nju. Tak da smo nakon vecere pojeli svaki po snitu. Par minuta kasnije smo primili poziv za rodjendan koji je bio sljedeci dan.

Odluka je odmah pala da napravim limun zutu glazuru i dofuramo Pac-man tortu.. nisam imao tresanja, samo tamarillo i upalilo je.

Mmmmm torta od cikle i cokolade...

trebao bih ustvari ovo prebacit u pozdrav iz kuzine...

p.s. slucaj me podsjetio da se torte ustvari rezu ovako...

torta.jpg
Tema zaključana.
13.07.2016 | 11:55
Ma daj... A zašto "se" torte u stvari režu tako? To jest - tko ih to tako reže? I - najvažnije - što se dogodi s ta dva središnja dijela koji se izrežu i maknu?
Tema zaključana.
13.07.2016 | 12:01
Pojedu se. Ovo je samo zato da 'mokri' kolači ostanu što duže svježi.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
13.07.2016 | 12:22
smayoo kaže:
Ma daj... A zašto "se" torte u stvari režu tako? To jest - tko ih to tako reže? I - najvažnije - što se dogodi s ta dva središnja dijela koji se izrežu i maknu?

Pa za slucaj ako "krades" sniticu, a zelis zadrzat oblik...

nesto slicnoj onoj pripovjetki Slovo iže, a sirce niže
Tema zaključana.
13.07.2016 | 13:08
Aaaaa.... Ha, čuj... To možda prolazi kod normalnih ljudi. Moja je draga - matematičarka. Prvo što bi primjetila je - da se smanjio promjer, a drugo - da to više nije valjak (nedajbože reći da je "krug" ), nego nešto-nešto-mrmljboloid
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
13.07.2016 | 13:17
smayoo kaže:
Aaaaa.... Ha, čuj... To možda prolazi kod normalnih ljudi. Moja je draga - matematičarka. Prvo što bi primjetila je - da se smanjio promjer, a drugo - da to više nije valjak (nedajbože reći da je "krug" ), nego nešto-nešto-mrmljboloid

brijem da bi ona odmah prokljuvila i pricu oko pac-mana...
kao, ziher si mi napravio pac-man tortu, prozdrljivce jedan...
Tema zaključana.
18.07.2016 | 18:39
A evo i dopunskog pozdrava iz PP Telašćica!
Tema zaključana.
20.07.2016 | 19:38
Pozdrav iz Praga...
Prilozi:
Tema zaključana.
20.07.2016 | 19:40
A ima tu i "tematskih" stvari...
Tema zaključana.
21.07.2016 | 21:50
(ljetni) pozdrav iz luksemburga. kisa pada, pada i opet pada tjednima vec
Prilozi:
Tema zaključana.
25.07.2016 | 19:16
Pozdrav iz Korčule.

Tema zaključana.
26.07.2016 | 08:40
Korčula je mraq. Ne zovu je uzalud "mali Dubrovnik". Zavidim, zavidim...
Tema zaključana.
26.07.2016 | 08:49
Ja sve strance koji rasirenih okica pricaju kako zele ici u Dubrovnik odvratim od toga i posaljem ih na Korculu. Za Dubrovnik je jedan dan dosta, i previse.
Tema zaključana.
26.07.2016 | 09:30
Riba kaže:
Ja sve strance koji rasirenih okica pricaju kako zele ici u Dubrovnik odvratim od toga i posaljem ih na Korculu. Za Dubrovnik je jedan dan dosta, i previse.

Nekome je malo i 5 dana
Dubrovnik treba izbjegavat 6,7 i 8-i mjesec zbog gužve
Tema zaključana.
26.07.2016 | 09:43
Ako mislis na grad Korculu, isti drek je kao i Dubeovnik. Bez auta je OK, ali s autom je nocna mora.
Mi smo od 1995. do 2013. dolazili u DU, ali zadnjih godina izbjegavamo jer nisu rjesili parkiraliste, u stvari ima al je besramno skupo (i do 40kn sat). Ispada da je parkiranje skuplje od smjestaja.

Zabac
Tema zaključana.
26.07.2016 | 09:51
40kn parking je stavljeno da odbije, a ne da netko parkira i priča kako je skup parking... nažalost, slabi smo s parkingom... jednako je i u Korčuli (gradu, ne otoku). Mi u Dubrovniku plaćamo 60kn mjesečno za parkirat se svuda ili 600kn godišnje, što mislim da nije puno i u principu su ta mjesta za nas, a ne za turiste. Zašto gradski papci nisu izgradili montažne garaže, to je već drugi dio zavrzlame koji se sa smradovima na vlasti neće nikad riješit, a radi količine novaca koji zgrnemo se itekako može napravit.
Postoji javna garaža, postoji dosta jeftinijih parkinga, ali onda treba pješačit malo ili busom
Tema zaključana.
26.07.2016 | 11:15
Ljeto u Švicarskoj na 1700m+ visine... 20C, 5 dana bez kapi znoja. Vratim se danas u ovaj pakao, od parkinga do zgrade ubije me toplotni udar. #hatesummer
Tema zaključana.
26.07.2016 | 11:57
U Dubrovniku ima žičara, a Srđ je prazan. Gore napraviti veliki parkiraliste i parkirnom kartom dozvoliti jedno spustanje i dizanje.

Zabac
Tema zaključana.
26.07.2016 | 13:25
zabac kaže:
U Dubrovniku ima žičara, a Srđ je prazan. Gore napraviti veliki parkiraliste i parkirnom kartom dozvoliti jedno spustanje i dizanje.

Zabac

Ma kaj si ti lud... pa lakše je u brdo zaprdit nekoliko bušilica jednu zimu i parkinga koliko oćeš... žičara se ionako ne prazni, vazda su redovi za nju, skoro ko na eifellovom tornju (skoro )
Tema zaključana.
26.07.2016 | 14:39
Hebi ga. Jabio one godine kad su jepustili u pogon. Bilo par ljudi na zicari. U stvari masa onih koji idugore imaju i auro koji bi gore ostavili. Pa i brdo busitinije lose. Svakako bi trebalo rijesiti parking.

Zabac
Tema zaključana.
26.07.2016 | 15:02
cesta do gore je očajna, tako da bi i to trebalo riješit, a onda bi se pojavio problem sa spojem na magistralu... tako da mi se najelegantnije i najbrže čini bušenje brda
Tema zaključana.
26.07.2016 | 15:26
havdic kaže:
cesta do gore je očajna, tako da bi i to trebalo riješit, a onda bi se pojavio problem sa spojem na magistralu... tako da mi se najelegantnije i najbrže čini bušenje brda

Kad se već buši, triba odmah izbušit i za Plat II, pa da imam radno ljetovanje kao sad u Omišu
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1038)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO