iStyle Apple Premium Service - iskustvo
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iStyle Apple Premium Service - iskustvo

18.11.2016 | 22:10
Današnje iskustvo iz "Apple Premium Service Providera". Dolazim po svoj iPhone koji je imao probleme s trajanjem baterije i delayem u aktivaciji kamere. Mailom sam dobio obavijest kako je na uređaju zamijenjen ekran. Pitam djelatnika da mi objasni što je rađeno s mobitelom jer možda zamjena ekrana objašnjava delay s kamerom (ne znam!), ali kako objašnjava gašenje mobitela pri 40% baterije? Nezainteresiran i apsolutno nestručan djelatnik odgovara da nije zamijenjen ekran nego da sam dobio novi uređaj. Uzeo sam uređaj, pomaknuo se na stranu, ubacio SIM karticu i aktivirao mobitel. Kad ono moj stari mobitel (isti serijski broj, IMEI…). Čekam svoj red da bi ponovno upitao tog stručnjaka za pultom što mi je rađeno s mobitelom. Na moj drugi upit odgovara kako pri dijagnosticiranju baterija nije pokazala probleme, mada u ruci držim službeni Apple dokument s rezultatom dijagnoze gdje jasno piše “battery issue shutdown it self at 40%”. “Pa dobro koga ti praviš ludim” otprilike je bio moj odgovor. Lik drugi put izmišlja što mi je s mobitelom!!
Tražim nadređenu osobu na što dobivam odgovor: “ne možete razgovarati s nadređenom osobom, ali možete pisati Appleu.” Molim? U tom trenutku iz sobička s natpisom “Apple PREMIUM Service Provider” izlazi lik koji relativno hladno objašnjava što mi je rađeno s mobom (kaže da je DFU restore riješio problem baterije?!) te da je lik za pultom nov pa kao ne zna. Zaključak, tipičan balkanski servis s bahatim, nezainteresiranim i nestručnim kadrom koji laže svoje ali i Apple klijente.
Tema zaključana.
18.11.2016 | 22:47
Čuj, ali stvarno, zašto nisi nazvao Apple i požalio se na taj postupak?
Tema zaključana.
19.11.2016 | 00:00
smayoo kaže:
Čuj, ali stvarno, zašto nisi nazvao Apple i požalio se na taj postupak?

Tocno tako... Ja sam isto imao nekih neugodnih iskustava sa domacim premium resellerima. Poslao sam mail Apple-u da se potuzim i na moje veliko iznenadjenje stvari su rijesene na moje zadovoljstvo u roku dva dana, Pisi, pomoci ce...
Tema zaključana.
19.11.2016 | 18:12
U petak u 18 sati Apple support ne odgovara na telefonski poziv. Čekam ponedjeljak.
Tema zaključana.
24.11.2016 | 18:09
Ljudi na koji broj mogu nazvati Apple? Ako mislite na 0800 222 427, nista od toga. Pisao sam mail na Apple no odgovor je bio tipa "hvala na informaciji, ali necemo vam se javiti...". Na koji mail pisete?
Tema zaključana.
25.11.2016 | 00:16
Zašto kažeš da od ovog telefonskog broja ništa? Probao sam radi vlastitog problema prije neka dva?tri mjeseca najiše, i javila mi se žena iz Irske - pričali smo i riješila mi je problem koji mi inače ne bi mogao biti riješen tek tako. Čak me i zvala drugi dan da vidi jel sve radi i dalje...
Probaj opet, ali uzmi u obzir da imaju radno vrijeme, tipa od 8-16 sati.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1033)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO