iNešto 2016?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iNešto 2016?

06.12.2016 | 08:57
Šta? Nitko ni čmu, ni bu? Ja mislio da izlazimo iz recesije...
Elem, ako ćemo na pizzu (ili što god), ja mogu ovaj PETAK. U subotu supruga ide sa starijom kćeri na ekskurziju, a ja s mlađom u kino, na Trollove.
Idući vikend smo na kolinju (sorry, prioriteti... ), a onaj iza je već Božić...
Tema zaključana.
06.12.2016 | 09:03
Bome sam razmišljao o otvaranju teme i eto već je prošlo dva tjedna od kad sam se sjetio. Ja sam za petak!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.12.2016 | 11:39
Ovaj petak? Uh, to ne mogu baš nikako. Inače, jesam da se nađemo i maznemo pizzu uz druženje!
Tema zaključana.
06.12.2016 | 16:25
volio bi se pridruziti svakako.
petak i ovaj vikend ne mogu na zalost. zapravo svi vikendi do kraja godine mi otpadaju, kao i vecini pretpostavljam.
petak 16, petak 23?
ili bilo koji dan preko tjedna?
Tema zaključana.
06.12.2016 | 18:22
Ja sam isto fleksibilan pa bi mi pasao i neki drugi dan, samo da nije noc prije kolokvija
Tema zaključana.
06.12.2016 | 19:11
Može ili ovaj petak ili neki drugi. Samo javite. Davore nema izvlačenja. Slomit ću ti nogu. Žmigo jedva čekam da te vidim ove godine. Fisnik jesi li se oženio?
Može i neki drugi dan.
Tema zaključana.
06.12.2016 | 21:43
Ako nije petak, meni igra jedino još sutra. Za idući tjedan nije realno, osim ako se ne dogodi nešto jako iznenadno.
Hoćemo sutra?
Tema zaključana.
06.12.2016 | 22:59
meni pase sutra.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
06.12.2016 | 23:36
Jeste li razmišljali da isprobamo novu Maslinu, ne onu na Škurinjama, nego u centru, ma Koblerovom trgu, ambijent je super, samo je manja, pa bi trebalo rezervirati...
Tema zaključana.
06.12.2016 | 23:42
super.
samo da vidimo termin, koliko nas moze sutra recimo?
Tema zaključana.
07.12.2016 | 00:18
Meni je ok bilo koja lokacija ako je sutra.
Tema zaključana.
07.12.2016 | 08:07
Gdje?
Tema zaključana.
07.12.2016 | 09:09
hmm, javite kad i gdje ali sam na 50% sigurnosti jer imam neš planirano. ali probat cu to otkazat
Tema zaključana.
07.12.2016 | 11:31
Maslina na Koblerovom trgu. 18h. Nešto im telefon ne štima, ali nadam se da će štimati rezervacija. Ako neće, srijeda je, pretpostavljam da, ako i bude gužva kod njih, u Maslini na Škurinju neće biti.
Tko sve dođe?
Tema zaključana.
07.12.2016 | 11:33
Evo, potvrdiše mi! 18h. Vidimo se tamo!
Tema zaključana.
07.12.2016 | 11:43
U redu, vidimo se tada!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
07.12.2016 | 12:21
Vidimo se, 18h Maslina na Koblerovom!
Tema zaključana.
07.12.2016 | 12:33
Zelim ekipi ugodno druzenje na iNešto 2016. Nažalost i ove godine ništa od mene.
Tema zaključana.
07.12.2016 | 15:46
momci ja sam do 19:30 blokiran :/
doci cu na pivu ako budete jos na okupu.
Tema zaključana.
07.12.2016 | 16:02
Samo ti dođi, nećemo se valjda tako rano razići...
Tema zaključana.
07.12.2016 | 18:40
Riječki lobi drma jabučnjakom
Tema zaključana.
07.12.2016 | 22:13
Neznam traje li još druženje. Nažalost morao sam otići prije zbog drugih obaveza, no kao i svake godine ugodno i zanimljivo druženje. kinsifa sam propustio čini mi se za par minuta ali često navratim mu u radnju pa ne će zamjerit mimoilaženje.

Evo i slika ovogodišnjeg druženja!

IMG_6212.JPG
Tema zaključana.
07.12.2016 | 23:02
Jeej!
Da, Kinsif je navratio taman kad je Stefanjos otišao... Društvo malo, ali odabrano, što se kaže...
Tema zaključana.
07.12.2016 | 23:22
eto, nas dvoje odigrali stafetu!
zao mi je sto nas ne bude vise, ali i ovako odrzavamo tradiciju i raspricamo se opusteno.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.12.2016 | 01:03
Bilo je baš ugodno, a i testirali smo novu Maslinu u centru.
Tema zaključana.
08.12.2016 | 05:49
Valjda cu i ja dospjeti dogodine.
Tema zaključana.
08.12.2016 | 09:49
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Jesam li ja bas bio pegula ili Rijeka ima kronicni problem sa parkingom?
Tema zaključana.
08.12.2016 | 09:50
drlovric kaže:
Ljetos sam vozio iz Splita za Gardaland i odlucimo stati u Rijeci na rucku. Pola sata sam bezuspjesno trazio parking po centru. Sve zauzeto. Na kraju smo odustali i otisli u neki shopping centar :/

Prije mozda i da, veca gnjavaza je dakako opatija ljeti, ali u rijeci sam uvijek nalazio parking. a sada od kad je zagrab B otvoren, uvijek si nadem mjesto za jako povoljnu cijenu. nakon 18h su 2kn sat. a garaza moderna, koliko toliko sira parking mjesta i lijepo osvijetljeno i dobro prozraceno.
Tema zaključana.
08.12.2016 | 11:43
Drlovric, pretpostavlja da se prije o tome radi da si ispoljio tipični balkanski cheepskate mentalitet. Ne dam 7 kn/h za parkiranje, to je skupo. Ali 40 kn za ćevape ili 120 za bifek nije.
Puno ljudi slušam kako kukaju da u Rijeci nema parkinga zato što (a) žele parkirati max 3 koraka od mjesta kamo idu i (b) žele da to košta max 2kn/h. Ima mjesta za parkiranje u centru koliko hoćeš (ljeti i više nego inače, jer većina turista u grad ne dolazi autom, nego aerodromskim transferom, katamaranima ili autobusima). A ljetos su već bili postavljeni i promjenjivi semafori s istaknutim brojem parkirnih mjesta za garaže od Rijekaplusa.
Imaš garaže i parkinge od Rijekaplusa:
Zagrad 2 (Nova Ciottina ul.)
Ciottina (Ciottina ul.)
Benčić (ul. V.C.Emina)
Podpinjol (Vukovarska ul, kod riječkog KBC)
Brajdica (Cindrićeva ul, ispod vijadukta na Piramidi)
Delta (tu je obično krcato)
Riva (isto tako)
Školjić (također)
Gomila (također )
Mala Delta (ta je teško uočljiva, priznajem)

i od onih Austrijanaca:
Zagrad (Nova Ciottina)
Stari grad (Ul. Žrtva fašizma)

Onda još ima onaj privatni komadić na Brajdi, kod doma Željezničara (Trpimirova ul.) i nešto mjesta na željezničkom kolodvoru (te u tom kvartu dosta uličnih mjesta, jer su blizu Benčić i Podpinjol).

Sve nabrojano je u dometu max 15-20 min hoda od gradske ure (ova parkirališta koja su uvijek krcata su u dometu od 5 min).

Što, ako usporedimo sa Splitom... zapravo uopće ne možemo usporediti sa Splitom.
Tema zaključana.
08.12.2016 | 13:23
drlovric kaže:

Patkiraj se na naplatnim i neko će od nas doći po tebe.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1038)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO