Anker Power Port 2 Lite punjač
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Anker Power Port 2 Lite punjač

23.02.2017 | 23:40
Pozdrav ekipa!
Evo jedne male recenzije spomenutog punjača poznate marke Anker.
Anker spada u MFi proizvod što bi značilo za one koje neznaju Made For iPhone, iPad, iPod.. Odobreni od strane Apple-a i zadovoljava njihov standard kvalitete.

Zbog potrebe za još jednim punjačem krenuo sam u potragu za istim i kako nisam pobornik onih kineskih po 0.99$ tražio sam nešto kvalitetnije a opet ne preskupo. Kod nas u dućanima Apple-ov original punjač i usb kabal košta oko 400 kn što mi je ipak bilo previše novca. Na sugestiju kompića (nagovor) uzeo sam i sebi spomenti punjač. Uvjeravao me u njegovu kvalitetu, sve zaštite koje posjeduje i ono što me najviše zaintrigiralo brzinu punjenja. Isto tako privuklo me i dva usb porta sto mi uvelike olakšava punjenje mojih uređaja..
Cijena je isto tako bila puno prihvatljivija od ove u našim dućanima. I punjač i kabal ispali su me oko 20 $.
Sad malo o punjaču.. veći je od onog apple-ovog ali nije glomazan. Dolazi sa preklopnim utikačima američkog tipa koji kad se preklope izgledaju super. Mala bijela kutijica. Mana je da se mora koristit eu adapter za struju (+10 kn).
Jedan od portova ima oznaku IQ što bi valjda trebalo predstavljati "pametno" i brzo punjenje.. pametno opisuju na nacin da sam prepozna vrstu uredaja i najbolji nacin punjenja. Tako nesto.
A brzina.. brzina punjenja iPhone-a 7 me fascinirala. Puni otprilike duplo brze nego onaj appleov punjač. Dosada nisam osjetio da se grije ni kada punim dva uredaja paralelno.. npr 2 iPhone-a. Vrlo prakticno i korisno.
Definitivno preporucam.
Izlazna snaga je 5V i 2.4 A po portu.

Anker kabal- dolazi u nekoliko boja i duzina. Od 0.3m, 0.9 m, 1.8 m, 3 m.
Vanjski omotac djeluje vrlo kvalitetno i garantiraju( navodno ) 5000 savijanja bez pucanja..
nekoliko slika sa weba i nekoliko mojih.

Pozdrav svima!
Prilozi:
Tema zaključana.
24.02.2017 | 00:06
Za sada su mi se svi njegovi proizvodi pokazali kao odlični, mislio sam naručiti bluetooth slušalice ankerove kao za teretanu i slicno sweatproof su ali nisam bas našao nekih recenzija pa sam pauzirao to
Tema zaključana.
24.02.2017 | 00:09
www.anker.com/products/A3233011

Vidi ovo. Imas par recenzija i vele da sweatproof!
Tema zaključana.
24.02.2017 | 08:15
Normalno da puni duplo brze Iphone kad je struja vise od duplo veca od orginalnog punjaca. Nemogu tocno reci koliko je to zdravo za ovu vrstu baterije ali za sve ostale mogu sa sigurnoscu reci da sporije punjenje je puno "zdravije" za baterije. Nemislim sad na stare nimh i nicd baterije nego i za lipo i life baterije. Sve su one imale propisano sa koliko se smiju puniti struje.
Tema zaključana.
24.02.2017 | 08:33
U načelu, za zdravlje litijske baterije je bitno da temperatura ne prelazi neku graničnu. U tom smislu, punjenje prevelikom strujom nije dobro, ali ako je kontrolirana i ne traje predugo u kontinuitetu, nego ima pauze za hlađenje, životni vijek baterije se ne skraćuje bitno.
Tema zaključana.
24.02.2017 | 12:55
jmarijano kaže:
Normalno da puni duplo brze Iphone kad je struja vise od duplo veca od orginalnog punjaca. Nemogu tocno reci koliko je to zdravo za ovu vrstu baterije ali za sve ostale mogu sa sigurnoscu reci da sporije punjenje je puno "zdravije" za baterije. Nemislim sad na stare nimh i nicd baterije nego i za lipo i life baterije. Sve su one imale propisano sa koliko se smiju puniti struje.

Nema to baš nikakve veze s punjačem.
Sve je to briga sklopa za punjenje koji se nalazi u uređaju a ne punjača. Dakle ako uređaj ima sklop koji podržava Qualcomm Quickcharge ili PowerIQ iskoristit će veći snagu punjača, a ako nema neće. I jedno i drugo je potpuno jednako "zdravo".
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1032)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.94 Seconds

Provided by iJoomla SEO