Steve Jobs, film
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Steve Jobs, film

26.04.2017 | 22:42
Neki dan sam pogledao Film Steve Jobs sa Fassbenderom i ostao zapanjen. Film je mrak. Nisam ga gledao ranije zato što sam na nekoliko mjesta pročitao da je veći promašaj od prvog, onog koji se zove samo Jobs.

Uglavnm, dramaturški i sa stanovištva glume ovaj noviji film je barem meni deset puta bolji.

Ima li netko sa sličnim pogledom na ove filmove? Isto tako, ako se netko ustručava gledati Michael Fassbendera zato što mu je Ashton Kutcher bio dosadan, možda ga potaknem da ga ipak pogleda.
Tema zaključana.
27.04.2017 | 03:47
Reklama za Apple?
Tema zaključana.
27.04.2017 | 08:37
Ha, ha. Jaka reklama.

Ima ovaj dio koji na prvi pogled djeluje tako jer su na predstavljanju prvog iMaca, onog zelenog kojeg zovu BondiBlue. Ali onda stvar preraste u dramu koja čini cijeli film, sukob Jobsa sa ostatkom svijeta.

Tema zaključana.
  • Hammer
  • Posjetitelj
27.04.2017 | 11:44
zabac kaže:
Reklama za Apple?

Zar to nije cijeli ovaj portal i forum?
Tema zaključana.
27.04.2017 | 12:27
Je, naravno. Cure nam u džepove milijuni mjesečno od sveg reklamiranja.
Tema zaključana.
27.04.2017 | 17:58
Koje su to cure? 8-)
Tema zaključana.
27.04.2017 | 18:53
Pa ove što nam u džepove!
Tema zaključana.
27.04.2017 | 20:25
Je, je. Ova kuna! Jad bio musko bio bi kun, tajkun.
Tema zaključana.
  • Hammer
  • Posjetitelj
28.04.2017 | 16:16
smayoo kaže:

Ma jasno da ne cure, no nekako se uvijek forum posvećen određenoj marki ili određenom proizvodu primarno tumači kao reklama i elitizam...
Tema zaključana.
28.04.2017 | 19:01
Definicija je reklame da je to nešto što se plaća. Ono što se ne plaća - nije reklama. Vrlo jednostavno. Ali da - slažem se da netko sa strane vjerojatno tako promatra stvari.
Iako ne znam tko bi, npr. www.skodaclubcroatia.com/ smatrao elitizmom.
Tema zaključana.
29.04.2017 | 11:51
Hammer kaže:
smayoo kaže:

Ma jasno da ne cure, no nekako se uvijek forum posvećen određenoj marki ili određenom proizvodu primarno tumači kao reklama i elitizam...

Je, je zato je naslov svake teme u forumu "Apple je super, kupujte Apple", a ne "Pomozite mi s ovim, pomozite mi s onim".
I ti ga zbilja ubodeš ko prstom u... džem od jabuka.

Jabučnjak je elitni forum baš zato jer se ne bavi elitizmom i reklamama
Tema zaključana.
05.05.2017 | 12:13
Ja sam jedan od tih, film je ODLIČAN!

I Sorkinov scenarij i Boyleova režija i Fassbenderova gluma, odličan!
Kužim da su rodbina i prijatelji popljuvali film jer je Jobs predstavljen vjerojatno mnogo groznije nego što je bio, no to je sve u službi drame i mogu to shvatiti.

Ona smijurija i sramota s Kutcherom je bila negledljiva, ma koliko on vizualno uspio skinuti Jobsa, uz onu priču i sve, to je bilo užas.
Tema zaključana.
05.05.2017 | 14:55
Ni jedan ni drugi film nisu nesto sto cemu bi se vracao i proucavao. Voli njihove proizvode, ali bi isti tako pogledao gilm o nekom drugom vezanim za IT industriju.
Tema zaključana.
  • Hammer
  • Posjetitelj
05.05.2017 | 18:00
Gjuroo kaže:

Nisi shvatio.

Ja nisam ciljao na naše shvaćanje foruma, nego na to kako ga po defaultu DRUGI VIDE i shvaćaju.
Tema zaključana.
05.05.2017 | 20:27
Hammer kaže:
Gjuroo kaže:

Nisi shvatio.

Ja nisam ciljao na naše shvaćanje foruma, nego na to kako ga po defaultu DRUGI VIDE i shvaćaju.

Poštovani člane Hammeru, ispričavam se što nisam nisam shvatio da ciljate kako "neki drugi" vide ovaj forum.
Potrudit ću se da ubuduće pažljivije i sa više razumijevanja čitam komentare.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1202)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.03 Seconds

Provided by iJoomla SEO