Black kradey
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Black kradey

24.11.2018 | 08:20
ScreenShot2018-11-24at08.18.17.png

Redovna cijena uređaja

ScreenShot2018-11-24at08.18.36.png

Cijena uređaja na popustu!

Jedina razlika je što je ovaj kao na popustu cellular pa rpima SIM karticu.

Kad se želi kupiti, daje model od 128GB + celluler i to za 3.799.-
Tema zaključana.
24.11.2018 | 08:25
E da, iStyle prodaje Apple proizvode, a ovaki se prikazuju slike u Safari (Version 10.0.3 (11602.4.8.0.1)).
Tema zaključana.
24.11.2018 | 09:11
Te budalaše sam odavno prekrižio. Nikad nisam niti planiram nešto kupovati od njih dok god je Graz 150km od mene.
Jedino za šta su dobri je servis jer su mi blizu.
Zapravo nisu ni za to dobri. Kad su riknule Beats Solo 2 uvjeravali su me da nemam 2 godine garancije i nisu ih htjeli uzeti sve dok nisam uzeo knjižicu sa uputstvima i pokazao im da piše 2 godine.

Eeee pa znam za šta su dobri! Kad sam u Areni onda odem do njih i pogledam nove uređaje koje Apple izbaci.
Tema zaključana.
24.11.2018 | 10:33
Slična priča iz zagrebačkog Linksa. Ova je o Crnom petku na hrvatski način...
Tip se pojavio po PS4 odmah po otvaranju; nije bilo online prodaje, po sniženim cijenama moglo se kupovati samo u poslovnici na Trešnjevci ispred koje se do otvaranja okupilo puno ljudi, došao je u 4:15 ujutro i bio drugi na redu te bio siguran da će kupiti konzolu jer je prvi kupac došao kupiti grafičku karticu. Bio je na blagajni u 08:01 da bi mu rekli da - nema. Na kraju je toliko poludio i napravio nered Linksu da ga je nakon par dana nazvao neki direktor iz kompanije i rekao da ga u dućanu čeka PS4 po toj sniženoj cijeni...
Nitko mu nije dao jasan odgovor što se dogodilo iako je po meni očito.
Prodavači su najvjerojatnije (drugi odgovor ne vidim) pokupovali konzole da bi ih prodavali po punoj cijeni ili ovako, za sebe. I nitko nije očekivao ovakav odaziv.
Gledam slike (i sa drugih mjesta po Zagrebu, Splitu, Rijeci) i mislim si: "još par godina i mlatit će se ljudi po dućanima..."
Tema zaključana.
24.11.2018 | 10:50
Kloba kaže:
...Na kraju je toliko poludio i napravio nered Linksu da ga je nakon par dana nazvao neki direktor iz kompanije i rekao da ga u dućanu čeka PS4 po toj sniženoj cijeni...

@Kloba, ti kao iskusan novinar ne bi trebao napraviti takav propust, nije ga nitko nazvao nakon par dana nego poslijepodne - jučer ujutro je čamio pred dućanom, u 10.55 se prvi put požalio i u 21,39 javio da je uspješno riješio problem.

Daj malo istraživačkog novinarstva, a ne samo prepisivati srcedrapajuće članke iz medija

... i da, tvoji zaključci i pretpostavke su legitimni, ali ne pridonose utvrđivanju stvarnih činjenica jer to da nisu očekivali toliki odaziv nije realan jer su uložili u reklamu po svim medijima upravo zato da bi imali navalu od jutra.

PS. Udahni - izdahni - udahni - izdahni - udahni - ... e sad napiši odgovor
Tema zaključana.
24.11.2018 | 11:08
Fakat.
Sorry, Bertone - samo sam napisao reakciju na tek pročitani tekst.
Stvarno - par dana a pričamo o jučer. Jbg, još sam stiltan, kava ovo ono...
EDIT:
Dobra fora sa udahni, izdahni!
EDIT 1:
Štoviše - toliko dobra da zaslužuješ palac!
EDIT 2:
A ovo za istraživačko novinarstvo? Tu tek svaka čast na njegovim postovima. Da bi reč rekel...
Tema zaključana.
24.11.2018 | 11:14
Jedino što sam ikad kupio na black friday popustu je trajna licenca za ARES Commander, prošle godine. Jer su dali 65% popusta. Stvarnih. I prodali toliko licenci koliko se ljudi javilo do zadanog datuma.
Tema zaključana.
24.11.2018 | 11:31
@Kloba, hvala, ali meni je bitno da te nisam uzrujao svojim postom od ranog jutra... sve pet
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1176)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.61 Seconds

Provided by iJoomla SEO