Torba / ruksak za laptope
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Torba / ruksak za laptope

26.02.2007 | 02:36
Evo, ovo bi mogao biti neki vodic kroz torbe za laptop korisnike, ako se naravno ne zasama i oftopica puno hehe.. malo sam gledao forum i fali ovaj topic.

dakle, kakvu torbu ruksak imate, dobre i lose strane itd.. kakve bi htjeli imati, zasto? itd..
Tema zaključana.
26.02.2007 | 04:13
Ja sam sa nabavkom svog 12\"powerbooka prije četiri godine uzeo od tucana ruksak. Torba je još dandanas cijela bez nekakvih vidljivih znakova starosti. Što se tiče funkcionalnosti, tu bih već imao više za dodati. Prvo, odjeljak za laptop je prevelik. a drugo, iako se može otvorite i odvojiti skoro u potpunosti, ipak je pri kraju spojena pa se neda u cijelosti otvoriti kao knjiga. Broj specifičnih pretinaca je za mene premali. Ima ih ali su uglavnom veliki, pa samim time i nepregledni. Već duže vrijeme tražim za sebe idealan ruksak ali ga ne mogu naći.
On bi trebao izgledati ovako.
1. Ruksak
2. Da se u potpunosti može otvoriti kao knjiga
3. Pretinac za laptop koji se čvrsto može zatvoriti
4. Veći broj manjih i preglednih pretinaca kao npr. jedan za konektore (dvi>vga i sl.) drugi za strujne adaptore i kablove, treći za miša, četvrti za slušalice, peti za nekoliko CD/DVD, i ostala klasika, šest za backup disk (externi)
5. središniji prostor za koju knjigu ili u mom slučaju servisni manual
6. cijena do 100 €
Tema zaključana.
26.02.2007 | 08:01
imam Brenthaven Edge I i sasvim mi oke:

+
lijep, stabilan, cvrst, kvaliteta, osjecaj da je laptop na sigurnome

-
nema bas pretinaca, nestane osim laptopa nista, ni napajanje... volio bi da je ruksak a ne preko ramena

zakljucak:
s obzirom da je 13 incni laptop, stane torba u torbu pa mi edge sluzi samo kao kaver za meka... torba je oke samo za prijenos samog laptopa i niceg vise ali u toj ulozi je besprijekorna
Tema zaključana.
26.02.2007 | 22:25
Uh, evo ja sam mjesecima trazio dobar ruksak jer sam non stop na putu, i treba mi nesto robusno i prakticno.
Imam i Boblbee Megalopolis (www.boblbee.com). Odlicna za ledja, nepraktican za laptop i dosta glomazan, tako da uglavnom stoji u kutu sobe.
Na kraju mi je pukao film i imao sam impulse buy pred par tjedana i kupio Crumpler ruksak sto sam zazalio jer ima opscenu cijenu, a strahovito je nepraktican kad je rijec od pristupu unutrasnjosti. Alis to je tu je, doima se vrlo solidno i nazalost trajati ce dugo. )
Cini mi se na kraju da Targus i Kensington imaju najbolju i najrazumniju ponudu istih...pogledaj i www.dicota.de, imaju odlicnih modela, vidio sam da Gramat ima u ponudi njihove proizvode. Uglavnom, i dalje nisam nasao savrseno rjesenje.
Tema zaključana.
26.02.2007 | 22:42
riba, pa ti imas padobran!!!

ja imam torbu, ali sam htio vidjet isto imaju drugi, i napraviti dobar topic gdje ce buduci kupci mozda naci svoje taske

ja imam Golla Camo 15\", http://www.golla.fi

posto je imam tek 2 tjedna, za sada imam samo pozitivne stvari.

+
unutra se nalazi neoprene slive, tako da se moze izvuci i nositi u nekom normalnom ruksaku, sto mi puno znaci. prostora ispred ima oko 4-5cm sirine, znaci za misonju, punjac, mali 1.8 disk, olovku, koji papir ili notez, 2 patent pretinca i jedan secret, iza, valjda za dokumente.
/iako ne volim kada teglim na ramenu 15kg opreme. mislim da je ovo idealno za par sitnica koje trebate nosit uz posao, i ono najbintije, office
-
ako mogu to stavit pod nedostatak, ne stane externi disk, mozda brdo onih dodatnih konektora, no ako to sve nosim, znaci da nosim i par gaca, pa nosim vecu torbu, pa me to ne zabrinjava za sada tolko.

i meni najbitnija stvar zbog koje sam isao na ovu shemu, je da torba ne izgleda da je laptop nutra i ne pise na njoj 'ukradi me', a posto zivim u mexico cityu, to mi je jaaako bitno.

i ovo je proslogodisnji model, pa ga nema na webu, samo novi modeli.
Tema zaključana.
26.02.2007 | 22:45
Riba je napisao:
..pogledaj i www.dicota.de, imaju odlicnih modela, vidio sam da Gramat ima u ponudi njihove proizvode. Uglavnom, i dalje nisam nasao savrseno rjesenje.

ove mi se svidjaju, nisam gledao cijene, no na dobroj torbi ne treba stedit, jer poslje mozes samo zalit. svidja mi se sva serija pogotovo College motion, hehe
Tema zaključana.
27.02.2007 | 23:36
dadopg je napisao:
Riba je napisao:
..pogledaj i www.dicota.de, imaju odlicnih modela, vidio sam da Gramat ima u ponudi njihove proizvode. Uglavnom, i dalje nisam nasao savrseno rjesenje.

ove mi se svidjaju, nisam gledao cijene, no na dobroj torbi ne treba stedit, jer poslje mozes samo zalit. svidja mi se sva serija pogotovo College motion, hehe

Zanimljivo, upravo sam i ja bio bacio oko na College Motion, ali imali su samo jedan primjerak u trgovini i bio je u dosta losem stanju od pustog isprobavanja pa je to propalo.

Sto radis u Mexico Cityju?
Tema zaključana.
28.02.2007 | 00:58
Riba je napisao:
dadopg je napisao:
Riba je napisao:

Zanimljivo, upravo sam i ja bio bacio oko na College Motion, ali imali su samo jedan primjerak u trgovini i bio je u dosta losem stanju od pustog isprobavanja pa je to propalo.

Sto radis u Mexico Cityju?

zivim, prije par dana sam se vratio u hr, no za koji mjesec se selim opet.
torbe su zakon iako sam vidio neke modele koji nisu na siteu
Tema zaključana.
03.03.2007 | 03:13
malo je laptopasa ovdje hm hm
ili koristite vrecicu nekog super marketa

ajde, jel netko isfurao neku torbu za macpro ili neki g5,, ono tipa lan zurka ha?

nemojte se sramiti svojih torbi,, ))
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
03.03.2007 | 09:04
Mene zanima torba za iMac (i da unutra stanu tipkovnica, mis i power kabel)... sumnjam da ce neko PM G5 ili Mac Pro nosit na LAN party s obzirom na cijenu i poslovnu orijentaciju korisnika tih masina hehe, ali iMac G5 i iMac Intel su mi nekako naj kompovi za to (osim laptopa, ofkors)

no mene ne zanima igranje ali eto trebo bi iMac povremeno nosit tu i tamo pa me interesira neka torba. Neprakticno mi ga je malo teglit u kutiji...
Tema zaključana.
03.03.2007 | 09:15
lookie here:
www.timbag.net
Tema zaključana.
03.03.2007 | 17:56
wuu kako dobro,, onaj za cinemu me najvise zanima
bas su fora.. no i cijene su interesantne
Tema zaključana.
04.03.2007 | 02:55
Prvo Powerbook u ovo:

www.tucano.it/ITA/html_esterno/new_folders/frame_folders.htm

pa onda sve skupa s ostalim stvarima u ovo:

store.etnies.com/Products/products.aspx?...7&prodid=852

Tema zaključana.
04.03.2007 | 07:50
ja sam uzeo booq torbu za powerbook i jako sam zadovoljan

www.booq.de/Detail.bok?no=436
Tema zaključana.
05.03.2007 | 00:27
Svaka torba pored booq torbe izgleda u najmanju ruku smiješno, ali booq je skuuup!
Tema zaključana.
30.03.2007 | 05:42
zna li netko ima li u nas distributera nekih faajn torbi za macbook?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1443)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.87 Seconds

Provided by iJoomla SEO