Make IT clean :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Make IT clean :)

13.10.2021 | 20:32
Dozlogrdila mi je zajebancija sa kanticama komprimiranog zraka pa sam okusao srecu s ovim:

www.itdusters.com/product/compucleaner/

Uglavnom, ugodno iznenadjen, nesmotreno sam testirao u sobi na valjku sto je rezultiralo oblakom prasine. Iznio sam ga kasnije na prozor i propuhao, stvar proizvodi ozbiljan pritisak, nakon ciscenja temperatura u prosjeku 3 stupnja niza.
Tema zaključana.
13.10.2021 | 20:37
O! Zanimljivo. To sam još zbilja davno komentirao, kako mi nije jasno zašto ne postoji tako nešto.
Tema zaključana.
13.10.2021 | 20:42
Ja sam gledao vec neko vrijeme i hrpa je tih bezicnih puhalica i usisavaca koji ne ulijevaju povjerenje i recenzije budu na oba kraja spektra, ali ovo je tesko k'o pegla, a ima i kabel od pegle i konkretan komad motora unutra.
Macke nisu odusevljene.
Tema zaključana.
  • Daddo
  • Posjetitelj
13.10.2021 | 20:49
Ček pa šta nemaš ti Maine Coona? Moji prašinu pokupe repom. Ne volim čistit pod pritiskom. Kad moram onda je to balkon, obični fen i kist.
Tema zaključana.
13.10.2021 | 21:39
Identičan koristim već 5 godina, jer su mi isto dojadile "kantice" + znale su kondenzirati. Ovaj radi bez greške. Cca 20 kompova "propušem" svakih 6 mjeseci.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
13.10.2021 | 23:42
Ovo se čini odlično! Ali me zanima je li zaista toliko jači od fena za kosu kada se stavi na hladno?
Tema zaključana.
13.10.2021 | 23:57
Od fenova koje sam imao ili još uvijek imam ovaj je definitivno jači i bučniji
Tema zaključana.
14.10.2021 | 05:09
Daddo kaže:
Ček pa šta nemaš ti Maine Coona? Moji prašinu pokupe repom. Ne volim čistit pod pritiskom. Kad moram onda je to balkon, obični fen i kist.

Imam, taj ne skuplja nego proizvodi otpad.
Tema zaključana.
14.10.2021 | 05:11
dpasaric kaže:
Ovo se čini odlično! Ali me zanima je li zaista toliko jači od fena za kosu kada se stavi na hladno?

Apsolutno, ovo je kao mini leaf-blower, potogovo zbog ovih nastavaka. Doduse ne iskljucujem da imas doma Super-Božo ruski fen.
Tema zaključana.
14.10.2021 | 10:22
A zna li tko kakvo je to cudo u usporedbi sa ovakvim kompresorom? Imamo vec takav kompresor koji je uzasno bucan i nepraktican, ali posao obavlja vrhunski + pumpa gume za bicikl

www.bauhaus.hr/kompresori/iskra-kompresor-bc1100/p/28394097
Tema zaključana.
14.10.2021 | 10:52
^SuperUnknown^ kaže:
A zna li tko kakvo je to cudo u usporedbi sa ovakvim kompresorom? Imamo vec takav kompresor koji je uzasno bucan i nepraktican, ali posao obavlja vrhunski + pumpa gume za bicikl

www.bauhaus.hr/kompresori/iskra-kompresor-bc1100/p/28394097

Ako ti treba nešto pri ruci, a da efikasno uklanja prasinu iz kompa onda je "cudo" prakticnije i bolje, ali ako ti je bitno skidat termalnu pastu s procesora zrakom dok pumpas gume, onda je ovaj Iskrin kompresor bolji
Tema zaključana.
20.12.2021 | 18:26
Ekipa, je li netko probao Xpert verziju i zna li mozda gdje bi se mogla kupiti, a da nije UK?

www.itdusters.com/product/xpert/
Tema zaključana.
20.12.2021 | 19:46
Imas na njemackom Amazonu:

www.amazon.de/-/en/Dusters-CompuCleaner-...Blower/dp/B01G1Z0RF0
Tema zaključana.
20.12.2021 | 23:07
Hvala, pretraga uopce nije davala rezultata
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1414)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.77 Seconds

Provided by iJoomla SEO