PEEK&POKE posteri 2021! :)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

PEEK&POKE posteri 2021! :)

• dpasaric
  • Posjetitelj
20.10.2021 | 19:53
smayoo kaže:
dpasaric kaže:
Dan je dosta dobar, ali sada kada nam je Woz javio da je dobio našu PEEK&POKE majicu (Teslu smo mu poslali) i da je planira nositi, sve nam izgleda kao milijun dolara!

Oh, yeah!

Koliko onda da računam za XXXL majice? Isto kao za normalne ili nešto više?

Cijena je ista kao za normalne, ali kaže Tozo da ne bi bilo loše da probaš XXL koje imamo jer da su vrlo velike. U biti izmjeri neku majicu koja ti je taman, pa ćemo izmjeriti je li to XXL ili da baš radimo XXXL!
Tema zaključana.
20.10.2021 | 20:15
Ja bi jednu majicu XL sa Teslom. Može li se preuzeti u muzeju i platiti u gotovini?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
20.10.2021 | 20:19
vicko kaže:
Ja bi jednu majicu XL sa Teslom. Može li se preuzeti u muzeju i platiti u gotovini?

Može, to nam je i najbrže tako! Ovih dana muzej prelazi u zimski mod rada (tijekom tjedna po dogovoru, a subotom od 11 do 16 sati). Ali možeš i sa mnom dogovoriti, pa odemo majicu jer mi je ured blizu.
Tema zaključana.
20.10.2021 | 20:28
dpasaric kaže:
kaže Tozo da ne bi bilo loše da probaš XXL koje imamo jer da su vrlo velike. U biti izmjeri neku majicu koja ti je taman, pa ćemo izmjeriti je li to XXL ili da baš radimo XXXL!

Znam Fruit of the Loom majice, trebam XXXL. Sve drugo bi sa XXL još nekako i prošlo, ali oko vrata stežu.
Tema zaključana.
20.10.2021 | 20:30
dpasaric kaže:
vicko kaže:

Može, to nam je i najbrže tako! Ovih dana muzej prelazi u zimski mod rada (tijekom tjedna po dogovoru, a subotom od 11 do 16 sati). Ali možeš i sa mnom dogovoriti, pa odemo majicu jer mi je ured blizu.

Piše da je otvoreno do 18:00 sati pa sam mislio da mi kćer (pošto je u Rijeci u školi) pokupi ovaj petak ili ponedjeljak popodne.
Tema zaključana.
20.10.2021 | 20:33
dpasaric kaže:
ping kaže:
Steve Jobs XL 1 kom (plaćeno)

Stigla je lova! Da ti preuzmem majicu, pa te čeka kod mene u Kreativnom odjelu ili bi da je šaljemo poštom? Ako šaljemo, onda ide još trošak poštarine, mislim da je Tozo rekao da je 25 kn, ali provjerim.

Javim se. Nek stoji još koji dan dok se ne odlučim. Hvala.
Tema zaključana.
22.10.2021 | 07:49
Davore, kako ćemo onda? Kćer ne stigne danas, može neki dogovor za ponedjeljak popodne?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.10.2021 | 13:40
vicko kaže:
Davore, kako ćemo onda? Kćer ne stigne danas, može neki dogovor za ponedjeljak popodne?

Može, ali onda kasnije popodne ili predvečer jer imamo neko sastančenje do kasno popodne. Ili ako Tozo bude u muzeju možeš direktno, već ćemo izvesti nešto!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.10.2021 | 13:44
Juhu! Upravo su nam stigli plakati! Odlično su ispali!

Tozo ide po bijele rukavice kakve koriste arhivari da ih može pakirati bez da ostanu tragovi jer je crna osjetljiva!

Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.10.2021 | 16:45
Raspakirao sam Jobsa! Wow!

Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.10.2021 | 22:04
dpasaric kaže:
Raspakirao sam Jobsa! Wow!

Nadam se da si i ti koristio rukavice, a ne samo Tozo!

Fala decki, izgleda fantasticno!

Idu u ramu… hare ramu, hare ramu, ramu ramu, hare hare…
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
23.10.2021 | 10:37
Ne znam ima li na Novom Zelandu neki printshop koji ima tzv. kaširanje? Kada se plakat prebaci 1 cm debelu kapafix ploču? To uvijek bude elegantnije od okvira. Ako ne, ovdje bi trebao neki crni ili oni skroz prozirni s bočnim hvataljkama.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
23.10.2021 | 22:49
Ima kasiranja... ali imam ramera koji radi jako lijepo i stavljam staklo sa uv zastitom preko fotografija (tako da cu i na postere) za svaki slucaj... al vjerojatno kasirat pa ne reflektivno staklo sa UV zastitom...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.11.2021 | 08:34
Stigao je novi batch M veličine i one posebne XXXL za Smayoota, pa ćemo to danas/sutra preuzeti i podijeliti!

Hvala Kinsifu na na narudžbi za dvije majice, isporuka slijedi!

Čim se skupi malo kapitala od prodanih dajemo napraviti i Armstronga za kojeg nismo imali para u prvoj turi, tako da vi koji čekate njega znate što se zbiva!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
13.11.2021 | 16:18
ping kaže:

Hej Ping, vratio nam se paket! Piše "Obaviješten! Nije podigao pošiljku" i vratilo se nama!
Tema zaključana.
17.11.2021 | 11:00
@dpasaric, imaš pm!
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
18.11.2021 | 16:29
Prodaja ide dobro, ali kako je sada zimski period u kojem je muzej otvoren po najavi, a redovno radi samo subotom, onda normalno da ne možemo imati prodaju kao tijekom ljeta. Moramo ih prodati još 10-15 da bismo skupili dovoljno za Armstronga koji čeka tisak! Iznenadilo nas je to, nekako smo očekivali da će on biti najmanje popularan od svi ovih "ikona", ali evo, ugodno iznenađenje da je toliko tražen, pogotovo ima mnogo ljudi koji žele Gagarin-Armstrong par, jednu za sebe, jednu za curu/dečka.
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
18.11.2021 | 21:58
Ak stigne do mene do Bozica, svi pokloni su sredjeni
Tema zaključana.
20.11.2021 | 16:25
dpasaric kaže:
ping kaže:

Hej Ping, vratio nam se paket! Piše "Obaviješten! Nije podigao pošiljku" i vratilo se nama!

Pa kak? Nitko me nIje obavijestio. Pošaljem in time slijedeći tjedan. Pošalji mi samo adrssu gdje, kome i kada se jave.
Tema zaključana.
20.11.2021 | 19:05
Kod nas na Viškovu poštar više ne ostavlja onu žutu cedulju kad nikog ne nađe doma, nego neki papirić koji izgleda kao slip od POS-a. Prva dva puta uopće nisam doživio da je to neki relevantan komad papira.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
20.11.2021 | 22:23
ping kaže:
dpasaric kaže:
ping kaže:

Pa kak? Nitko me nIje obavijestio. Pošaljem in time slijedeći tjedan. Pošalji mi samo adrssu gdje, kome i kada se jave.

Može već u ponedjeljak, adresa je muzeja:

Muzej računala PEEK&POKE
Ivana Grohovca 2A
51000 Rijeka

U poruci ti javim mob od kolege koji će biti tamo...

Ako InTime ne može u ponedjeljak, onda moramo dogovoriti neki drugi dan kada je netko tamo jer smo sada u zimskom radnom vremenu i nismo redovno otvoreni.
Tema zaključana.
21.12.2021 | 16:38
Ehej, ima li kakvih novosti?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
21.12.2021 | 20:41
zoranowsky kaže:
Ehej, ima li kakvih novosti?

Komlpet velikih postera i Gagarina "L" si dobio i pitaš za 2 x Armstrong "S"? Nismo još dali tiskati Armstrong majice, radi se tome da moramo skupiti dovoljno za neku minimalnu količinu, inače nije isplativo. Vjerujem da ćemo skupiti dovoljno nakon NG. Ako ti se žuri, za te dvije "S", može neki drugi motiv?
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
21.12.2021 | 21:04
Isto neki dan htjedoh pitat Tozu jel ima kakav tracking number... al sam zaboravio

Trenutno je usporenje globabnih posiljki pa ono... strpljen spasen, jel?

Al bas se veselim novim majicama za ljeto

hehe, ljeto...
Tema zaključana.
21.12.2021 | 22:16
Bio je dogovor da @stefanjos pokupi na iparty-u, ali je rekao da ste se prekasno čuli, tako da nisam ništa dobio. Čuti ću se sa Stefanom da pokupi postere i Gagarina sada kada je preko blagdana u Rijeci, a ove dvije s Armstrong majice će biti kak @dijete veli - za ljeto
Tema zaključana.
21.12.2021 | 22:37
Djetetu je ljeto danas počelo. On živi na Novom Zelandu.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
21.12.2021 | 22:57
zoranowsky kaže:
Bio je dogovor da @stefanjos pokupi na iparty-u, ali je rekao da ste se prekasno čuli, tako da nisam ništa dobio. Čuti ću se sa Stefanom da pokupi postere i Gagarina sada kada je preko blagdana u Rijeci, a ove dvije s Armstrong majice će biti kak @dijete veli - za ljeto

Aha, da, samo mi se Stefan prekasno javio za to. To čeka u muzeju, ali mogu i ja preuzeti, pa dati kome i gdje treba!
Tema zaključana.
21.12.2021 | 23:34
Ja sam vrlo vjerojatno idući tjedan na proputovanju pokraj ZG pa mogu ponijeti ako zoranowsky može doći negdje do Lučkog, Buzina ili IKEA-e
Tema zaključana.
  • Dijete
  • Posjetitelj
22.12.2021 | 02:16
smayoo kaže:
Djetetu je ljeto danas počelo. On živi na Novom Zelandu.

Ovdje ljeto pocinje 1.12.
Tema zaključana.
22.12.2021 | 08:02
Ja sam dolje u Ri za praznike, tako da Davore mislio sam tada pokupiti. Smayoo ili ja, mogucnosti su tu
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2
  • 3

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1518)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.89 Seconds

Provided by iJoomla SEO