Apple Store Champs-Élysées - Paris
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple Store Champs-Élysées - Paris

• dpasaric
  • Posjetitelj
18.07.2023 | 11:55
Tko bi rekao da trgovina može postati turistička atrakcija...

Posjetio sam Apple Store trgovine u dosta europskih gradova (London, Rim, Berlin, Ženeva, Dublin, Frankfurt), ali ova u Parizu na Champs-Élysées je zaista divna! Ne mogu niti pogađati koliko je Apple platio takvu zgradu na toj lokaciji i koliko je stajalo uređenje. Zadržali su duh stare zgrade, vjerojatno s početka prošlog stoljeća, ali je i napravili ultra modernom.

Žao mi je što smo žurili, pa nisam fotkao sve što sam želio, ali ako uguglate lokaciju, vidjet ćete koliko je pozornosti posvećeno detaljima i kakav posao su odradili arhitekti...

Iako je u strogom centru, svega par sto metara poniže od Arc de Triomphe, diskretna Apple zastava daje naslutiti da je tu Apple trgovina...

Mix starog i modernog, ukusno i upotrebljivo izveden!

Sve je izuzetno prostrano, to je već standard njihovih trgovina...

Unutarnji vrt s grandioznim prozirnim stropom je prekrasan.

U biti, radi se o prostoru za opuštanje i prezentacije.

Novi veliki HomePod druge generacije.

Ogromna "dnevna soba", veličine radničkog stana, posložena je kao demo za Apple TV i HomePod hardver.

Želim i ja ovakvu fotelju! Još da je imam gdje staviti...

Njihov audio postav zvučao je sjajno, skoro pa nemoguće dobro za kombinaciju od samo jednog velikog HomePoda naprijed u centru i dva mala HomePod mini zvučnika iza. Kombinacija je predobra za taj novac za one kojima je dovoljan stereo. No, ako želite Dolby Atmos, onda ta kombinacije na važi, nego se moraju uzeti dva velika HomePoda u paru. Nije mi jasno zašto to ne prošire na puni Dolby Atmos tako da možeš kupiti malih HomePoda koliko hoćeš i dodijeliti im prikladne uloge. Možda vremenom dođu i do toga...

Najnovi Mac Pro M2 Ultra, konkretni model je bio sa 64 GB memorije.

Konačno sam uživo vidio i Apple ProDisplay XDR. Kakav monitor! Najbolje od najboljeg, nikada nisam vidio ništa usporedive kvalitete. Nažalost, cijenom osrednjeg auta, nije baš za svakoga.

Eto i mene! Priznajem, ljubomoran sam na njihov veliki "televizor". Ne radi se o LCD-u niti o projektoru, ali moguće da je u pitanju ekran s pozadinskom projekcijom ili nešto slično. Impresivno!
Tema zaključana.
18.07.2023 | 21:31
Oooo, a vidi gospodju, cak i ona izgleda skuplje! :-D
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
18.07.2023 | 22:20
Riba kaže:

Haha, nešto slično sam i ja komentirao, srećom shvaćeno je kao moja pošalica! Ali da, svatko izgleda bolje u takvoj fotelji!
Tema zaključana.
18.07.2023 | 22:36
Riba kaže:

Pomislio isto
Tema zaključana.
19.07.2023 | 06:04
Molim, zadržimo manire gentlemena! (netko treba i gospođu braniti ovdje)

Da, lokacija impresivna, dučan isto tako, reprezentativno, a shop concept u skladu sa mogućnostima (ima se - može se!

No, imam jednu primjedbu; Pa zar nisi mogao za potrebe slikanja otvoriti Jabučnjak na onome Pro-u?
Tema zaključana.
19.07.2023 | 06:57
Il y a tous que vous voulez aux Champs-Élysées, kako kaže pjesma...
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.07.2023 | 07:57
Zdravac kaže:
No, imam jednu primjedbu; Pa zar nisi mogao za potrebe slikanja otvoriti Jabučnjak na onome Pro-u?

Haha, imaš pravo, zaista sam mogao. Ma, bio sam pod pritiskom jer "od cijelog Pariza ti sada visiš u Apple trgovini, idemo, idemo..."
Tema zaključana.
19.07.2023 | 08:13
Ja sam isto posjetio nedavno i stvarno je prekrasno, ali se nisam odvažio vidjeti "cinema room", a gledavši ove slike žao mi je!
Tema zaključana.
19.07.2023 | 08:58
Sve je lijepo, no muči me jedna stvar. Na slici desktopa vidi se "Apple arcade" ikona u docku. Da li je to nešto novo ili?!? Inače Apple arcade ne postoji kao samostalna aplikacija, to je dio App store-a. Zato pitam.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.07.2023 | 14:40
Odlično pitanje, uopće nisam išao za tim! Nemam pojma što je to!
Tema zaključana.
19.07.2023 | 17:40
Jesi bio u Atellier Renault na Champs Elysees? Vrlo dobra klopa za vrlo razumne novce (ako uzmemo u obzir lokaciju) i uvijek je neka tematska izložba unutra (F1, auto HiFi, infotainment itd...)
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
19.07.2023 | 20:36
Djuro genijalac kaže:
Jesi bio u Atellier Renault na Champs Elysees? Vrlo dobra klopa za vrlo razumne novce (ako uzmemo u obzir lokaciju) i uvijek je neka tematska izložba unutra (F1, auto HiFi, infotainment itd...)

Nisam, nisam niti skužio gdje je, da jesam bih vjerojatno barem prozujao. Kraj Apple Storea su samo bila sparkana dva Ferrari spidera s prikladno flambojantnim vozačima!
Tema zaključana.
20.07.2023 | 11:48
dpasaric kaže:
Djuro genijalac kaže:

Nisam, nisam niti skužio gdje je, da jesam bih vjerojatno barem prozujao. Kraj Apple Storea su samo bila sparkana dva Ferrari spidera s prikladno flambojantnim vozačima!

Peko puta Virgin megastorea i Sephore... ako gledamo da si došao iz Grande Armee i ideš dalje, onda je to desna strana Champs Elysees.

atelier.renault.com/en/

Ako ga preuređuju, onda nije čudo da si ga fulao... Iako imaju zamjensku lokaciju, koliko vidim i tema je 50 godina petarde (R5) što znači da je unutra sigurno i R5 turbo
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (493)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO