Naj "tech" pomagala u svakodnevici 21. stoljeća
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Naj "tech" pomagala u svakodnevici 21. stoljeća

31.08.2023 | 07:34
Pozdrav ljudi!
Ove sam proizvode vidio samo na netu, ali kako imam problema sa spavanjem i klimom u sobi (potkrovlje) vjerujem da bi mi itekako pomogli (da si ih mogu priuštiti )
Ovaj Indijac je stavio pet "gadgeta" iz raznoraznih aspekata svakodnevice koji su njemu poboljšali život.
Uvjet je bio taj lifechanging efekt, da je proizvod najkvalitetniji među konkurencijo te da je on sam to isprobao, uvjerio se da je takvo kako se reklamira, kupio si ih pa i sve to potvrđuje pričajući na videu kojeg ću staviti dolje.

O Eight Sleep "pametnoj navlaci" za madrac počinje pričati na 03:20 minuti videa, a ispod je i link samog proizvoda:
www.eightsleep.com
Druga stvar koja mi se jako sviđa je Dyson Purifier Humidity + Cool Formaldehyde PH04.
Na videu o tome počinje pričati na 09:37.
Ventilator, odvlaživač/ovlaživač zraka koji to radi po automatizmu, sa više HEPA filtera - ma čuda šta sve radi ta stvar.
www.dyson.com/air-treatment/air-purifier...hyde-ph04/white-gold
Uglavnom, ukoliko ste pogledali ta dva isječka iz ovoga videa koji ukupno ne traju više od pet minuta, vidite na šta ciljam.
Pa zato sada imam pitanjce za Vas.
Ima li itko od neki proizvod poboljšan napretkom kompjutorske tehnologije koji mu je u tom, njemu ciljanom aspektu života - zaista poboljšao svakodnevicu?
Ovdje ne pričam o kompjutorima, pametnim satovima, mobitelima - već ovako nečemu.
Stvarima koje spadaju u normalne kućne potrepštine ali su tehnologijom napucane do savršenstva.
PS: Primjer, ova kosilica s početka videa sama kosi svaki dan u 05:00 ujutro osim ako vrijeme nije za košnju što također vidi sama jer uz svu silu senzora ima i termometar.
Indijac koji ovo predstavlja na videu izračunao je da se prije toga na košnju trave trošilo oko 100 sati godišnje.
Tema zaključana.
31.08.2023 | 08:49
Nemam ništa slično, najbliže sam nabavci ovakve kosilice, ali trebam znati hoće li moći kositi nagibe kod mene, a nitko još nije mogao sa sigurnošću reći. Od tehnike, tu je zanimljivo koliko je Airplay odlična stvar za spojiti F1TV app na TV, jednako kao i Smart TV, u odnosu na žongliranje s laptopom i kablovima.

Ali od stvari koje su jeftine, a life changing, tu je prije svega jastuk od memorijske pjene...
Tema zaključana.
31.08.2023 | 11:34
Imam ga i ja.
Dobar je, svakako.
Ovi raniji više ne dolaze u obzir.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (599)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO