Kindle Unlimited account
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kindle Unlimited account

26.12.2024 | 13:50
Nećakinja voli čitati, dobro zna engleski i rado bi otvorila Kindle Unlimited account (mogućnost posuđivanja do 20 digitalnih knjiga istovremeno, bez roka za vraćanje), ali ovaj je namijenjen samo za korisnike iz USA.

Ima li tko iskustava s tim? Znam da ljudi otvaraju američki Apple ID i koriste ga uz razna "čarobiranja" , ali zanima me konkretno za Kindle account funkcionira li pristup sadržaju kad nisi fizički u USA. Jer, ako treba prtljati s nekim VPN servisom, to vjerojatno nije opcija.
Tema zaključana.
26.12.2024 | 16:38
Tu se radi o klasicnoj pretplati i bankovna kartica mora biti aktivna u korisnickom nalogu.

Amazon nudi Kindle Unlimited accounte i kao poklon.

Ja bih isao na taj nacin. Pronaci nekoga tko koristi Amazon i posalje njoj poklon pretplatu...

Detalje ne znam jer nisam nikada ni kupio Kindle. Lako moguce da i njoj treba US account. Nisam bas siguran.
Tema zaključana.
26.12.2024 | 19:53
Pretplata i valjana kartica nisu problem ako kartica ne mora biti američka.
Tema zaključana.
29.12.2024 | 14:57
Mali bump. Nitko drugi nema neka korisna iskustva?
Tema zaključana.
30.12.2024 | 14:25
Ako nista ne rijesis, javi se. Imam ja i americku karticu pa cemo nesto iskemijati
Tema zaključana.
30.12.2024 | 18:10
Ja nemam iskustva sa Kindle Unlimited, ali imam s "kemijanjem" lokacije iz drugih zemalja. Tako npr Youtube Premium plaćam kao da sam u Indiji.
Nemam indijsku karticu, ali to riješavam da kupim Apple Gift Card, idem na redeem i rupiji mi se dodaju na konto, od čega se onda oduzima za pretplate mjesečno. (za to kemijanje imam otvoren drugi Apple account, koji mi nije u svakodnevnom korištenju).

Možda možeš na taj način riješiti i Amazon Account:
1.) VPN da ti lokacija bude USA i kreiraš Amazon Account
2.) Kupiš Amazon Gift Card za USA account u vrijednosti Unlimited pretplate i ideš redeem s tim usa accountom
3.) kupiš Kindle unlimited
4.) pobrineš se da uvijek na kontu ima dovoljno za idući mjesec

Napominjem da nisam isprobao za Amazon i Kindle unlimited, ali Apple account i youtube provjereno radi na taj način (samo je Indija u pitanju)
Imam VPN i ako želiš, mogu ti kreirati USA account (nadam se da će proći)

Znaaaam da je kemijanje, ali sve to u principu uopće nije komplicirano i ne uzima previše vremena...
Tema zaključana.
30.12.2024 | 19:12
Moje je pitanje bilo ima li tko iskustva što se događa kad korisnik Kindle Unlimited accounta pristupa uslugama servisa, a da nije fizički u USA. Radi li sve normalno ili ne može koristiti usluge?
Tema zaključana.
30.12.2024 | 19:31
smayoo kaže:
Moje je pitanje bilo ima li tko iskustva što se događa kad korisnik Kindle Unlimited accounta pristupa uslugama servisa, a da nije fizički u USA. Radi li sve normalno ili ne može koristiti usluge?

Tvoj post je sam po sebi kontradiktoran jer ako je netko već korisnik, podrazumijeva da je već aktivirao tu uslugu.

Sad nisam siguran da li tražiš način kako aktivirati i kupiti pretplatu sa Amazon accountom koji nije USA account, ili korisnik već ima USA account i Kindle Unlimited, ali fizički nije u usa pa ne zna što se događa ako pristupi, npr iz HR.

Ako je prvo, bojim se da ti se odgovor sam nameće a to je da legalni način jednostavno ne postoji jer je Amazon tako odlučio.
Ako je ovo drugo, onda - što se loše može dogoditi ako korisnik proba pristupiti? Uvijek može nakon toga kontaktirati Customer service i objasniti situaciju.

Ali ok, da ne spamam, možda se ipak netko javi sa iskustvom...
Tema zaključana.
31.12.2024 | 01:07
"Legalno" je nešto što je u skladu sa zakonom. Zakonito. Nije legalno ono što nije zakonito. To što je neka firma odlučila nije zakon, dakle, ne može biti nelegalno otvoriti account s određenim pravima usprkos politici firme koja to brani. Može jedino biti nelegalno to što ta firma provodi politiku diskriminacije prema svojim korisnicima (da neki nešto mogu, a drugi ne, isključivo zato što ne žive u ovoj zemlji, nego u onoj).

Na stranu sad to, pitao sam radi li navedena usluga s američkim accountom ako korisnik nije fizički u USA. Što se može loše dogoditi ako korisnik proba pristupiti? Može se dogoditi da usluga (koja je već plaćena) - ne radi. Zar nije očito?

Dakle, poanta mog pitanja je da se ne upuštam u čarobiranje kako bih otvorio američki Kindle unlimited account ako to ionako ne bi radilo kad korisnik nije fizički u USA.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1097)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.79 Seconds

Provided by iJoomla SEO