Trump- NATO- Izrael- Mule
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Trump- NATO- Izrael- Mule

20.05.2026 | 22:37
Hezbollah published FPV drone video targetting Iron Dome launcher

www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/...ne_video_targetting/

> Only if its real. There is some debate whether its a decoy. Hard to say for sure

Zbilja zanimljivo i neočekivano.
Tema zaključana.
22.05.2026 | 13:41
Dok je zatišje pred buru…
Da nam ne prođe ispod radara…

Zbunjen sam i ne mogu posložiti sve što sam čuo o Starcraftu.

Kako to sada dvije nukearne sile (SAD I Izrael) i dvije najmoćnije vojske i dvije najmoćnije špijunske organizacije ne mogu poraziti Iran?

Kod Ukrajine smo imali samo Ukrajinu i jednu nuklearnu silu.
Ovdje imamo dvije nuklearne sile, dvije najmoćnije vojske i opet niš.

Ako je tako onda mi se ne isplati kupovati Starcraft.
Huh.
Tema zaključana.
24.05.2026 | 10:36
Vidim da je prethodno pitanje pretško / previše zeznuto.

Evo možda jedno lakše pitanje zbog kojeg je Trum pokrenio agresuju na na Iran, da li Iran treba imati pravo imati nuklerano oružje?
Tema zaključana.
24.05.2026 | 11:16
mislim da su odgovori na ona tvoja pitanja jako jednostavni - i iran i ukrajina nisu igrali starcraft, i nisu znali da treba da se u startu predaju nuklearnim silama.
mozda im je to olaksavajuca okolnost sto jos uvek odolevaju i cak napreduju.
Tema zaključana.
24.05.2026 | 11:23
Ender kaže:
mislim da su odgovori na ona tvoja pitanja jako jednostavni - i iran i ukrajina nisu igrali starcraft, i nisu znali da treba da se u startu predaju nuklearnim silama.
mozda im je to olaksavajuca okolnost sto jos uvek odolevaju i cak napreduju.

Pa danas si mogao pročitati da je to iluzija, da je samo pitanje dana, godine ili stoljeća kad će se situacija preokrenuti.
Tema zaključana.
24.05.2026 | 11:33
Noćas je bilo opako. Vjerojatno očekivani odgovor za Moskvu prije tjedan dana. Ukrajinci im gađaju rafinerije u nadi da će ovi ostati bez benzina a Rusi gađaju robne kuće u nadi valjda da će Ukrajina ostati bez Adidasa i Pume. Vidjet ćemo što je učinkovitije.

Ukrajinci su oborili većinu dronova ali je dobar dio raketa prošao.

ukrajina.jpeg
Tema zaključana.
24.05.2026 | 16:04
Air kaže:
Kako to sada dvije nukearne sile (SAD I Izrael) i dvije najmoćnije vojske i dvije najmoćnije špijunske organizacije ne mogu poraziti Iran?

Zatucani ljudi, ne kuže da se odma trebaju predat kad ih napadne jedna od najjačih nuklearnih svjetskih velesila (+USA)

Huh.

Imaš besplatnu verziju StarCrafta tak da nemaš opravdanje za ne-igrati.
Tema zaključana.
24.05.2026 | 17:08
Gjuroo kaže:
Huh.

Bum radije igral na kartu lijenosti pa ću pričekati zdravorazumsko objašnjenje od Loše. Čuo sam da je on renome za sva pitanja.

Ako to ne upali u razumnom roku (ove godine ili ovog stoljeća) onda bum zaigrao.

p.s. čekam da Davor otvori youtube kanal za Starcraft na našem dragom rvatckom.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
24.05.2026 | 17:39
Gjuroo kaže:
Air kaže:

Zatucani ljudi, ne kuže da se odma trebaju predat kad ih napadne jedna od najjačih nuklearnih svjetskih velesila (+USA)

Huh.

Koliki laik moraš biti u starteškom razmišljanju da ne vidiš razliku između toga napada li te nuklearna sila s druge strane planeta - ili neposredni susjed čiji si dio države nekada bio? Vidi se da Starcraftu nisi primirisao!
Tema zaključana.
24.05.2026 | 19:31
Neki trebaju pomoć da izađu iz pakla ovisnosti raznih narkotika a neki trebaju pomoć da izađu iz virtualnog svijeta igrica.
Tema zaključana.
24.05.2026 | 19:33
dpasaric kaže:
...-ili neposredni susjed čiji si dio države nekada bio? Vidi se da Starcraftu nisi primirisao!

Oprosti, promaknulo mi, pa me prosvijetli, molim te: kad je to Ukrajina bila dio Rusije?
Tema zaključana.
24.05.2026 | 23:40
dpasaric kaže:
Gjuroo kaže:
Air kaže:

Huh.

Koliki laik moraš biti u starteškom razmišljanju da ne vidiš razliku između toga napada li te nuklearna sila s druge strane planeta - ili neposredni susjed čiji si dio države nekada bio? Vidi se da Starcraftu nisi primirisao!

Sad si me malo zatekao... Nisam nikad razmišljao o tome da "laičnost" ima kategorije kao "manje laik" / "srednje laik" / "više laik". Meni je uvijek bilo il si laik il si stručnjak. Koliko sam upratio, po ovoj temi nemamo stručnjaka na Jabučnjaku već svi nastupamo iz pozicije laika.
Sad još ispada da sam potpuni laik i po temi laičnosti...

No, što se (stvarnog) StarCrafta tiče, ne da nisam primirisao već bih te razbio ko beba zvečku. Još bih ti dao da biraš i s kojom rasom ti igraš i s kojom rasom ja igram.
Tema zaključana.
24.05.2026 | 23:50
Air kaže:
Gjuroo kaže:
Huh.

Bum radije igral na kartu lijenosti pa ću pričekati zdravorazumsko objašnjenje od Loše. Čuo sam da je on renome za sva pitanja.

Ako to ne upali u razumnom roku (ove godine ili ovog stoljeća) onda bum zaigrao.

Sad bez za*ebancije (uvjetni off-topic), StarCraft / WarCraft su zbilja zabavne RTS igrice. Malo važem, al možda mi je C&C trunčicu bio napetiji.
Nu, ak do sada nisi bio u RTS-u, đaba ovo palamuđenje i naravno da stoga nemaš pojma da Irak i Iran nije ista država
Tema zaključana.
25.05.2026 | 09:18
Gjuroo kaže:
Irak i Iran nije ista država

Ček, to sam već negdje vidio…
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (286)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.95 Seconds

Provided by iJoomla SEO