iPod mini
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPod mini

13.01.2004 | 16:49
Evo sam malo sakupio nekijeh komentara i razmisljanja ljudi o novom Appleovom proizvodu. Zanimljivi su i pronicljivi komentari, u svakom slucaju, pa ih dijelim s vama:

A week after the introduction of the iPod Mini's, the initial furor appears to be dying down. While several have argued concerns about the price, one Wall Street Journal Column offers an alternative perspective:

ABOUT NEW IPOD MINI:

We don't want to sound like some annoying old relative, but these critics missed the rather elementary fact that different people care about different things. For every buyer of an MP3 player who cares about capacity, there's another one who cares about size. Or style. Or both.

And for plenty of music fans there's no real difference between 1,000 songs and 3,750 -- they're both "enough." As one Slashdotter who saw the light wrote, some people "can't justify $299 just for space, but might justify $249 for style."

Regardless, time will tell if Apple has further success with the iPod Mini. Readers are reminded that negative initial reactions are common. Some quotes from the initial iPod Release in October 2001:

ABOUT AN ORIGINAL IPOD:

* "I still can't believe this! All this hype for something so ridiculous! Who cares about an MP3 player?"

* "All that hype for an MP3 player? Break-thru digital device? The Reality Distiortion Field™ is starting to warp Steve's mind if he thinks for one second that this thing is gonna take off."

* "Better bring that price down or you wont sell any of these babies"

SOME NICE CONCLUSIONS:

* People will decide, and if they want it, they'll buy it. They won't be worrying about whether the big one holds another 3,000 songs -- unless you're crossing the Antarctic, 1000 songs take longer than I care to exercise most days.

* If I add up the money I've spent on lost 128MB USB keydrives, a strap-on iPod is a bargain. It's cool, it'll sell.

* Finally somebody got it... The iPod is for people that want storage. The iPod mini is for the rest of the world. People don't seem to remember that not everybody is a computer geek that needs 40Gb of space. And that is probably 90% of the people out there. The other 10% can choose from the other 3 iPod models.

* Hell, I'm considering selling my 15gb iPod and getting a mini. I thought it would be awesome to store thousands of songs on my iPod, but the truth is I haven't even listened to a 1/4 or them and my iPod is only 1/4 full. I'd sacrifice capacity for size.

* Yes, I am going to get a miniPod, since you ask.....Why? Small and beautiful, like a woman I know!

* Two things never change: Steve hitting the mark and fools predicting he's missed it.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1414)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO