Prženje Playstation 2 CD-a
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Prženje Playstation 2 CD-a

02.02.2004 | 13:59
Nemam Playstation 2, pa niti iskustva sa prženjem CD-a za njega. Zanima me mogu li na najnormalnijoj Mac pržilici kopirati CD-e za PS2 (za jednog prijatelja). Radi se o neoriginal (da ne upotrijebim onu drugu riječ) CD-ima. Da li je potreban neki poseban software ili je Toast dovoljan?
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
02.02.2004 | 15:16
Većina PSX CD-a je multisession CD ROM XA. Toast ti u copy modu kopira samo prvi session, znači vjerojatno otpada. Pouzdan način je s ASTARTE CD-Copy 2.0.3e kojim poripaš van sve što ti treba, a onda to kasnije frkneš u Toast. No, zaista godinama nisam morao napraviti backup nečega za PSX, pa ne znam kako sada stvari stoje - možda ove nove verzije drugačije gledaju na XA. Vrijedi provjeriti i kako rade Dragon Burn i slični...
Ono što je bitnije jest tip medija - PSX je jako osjetljiv na medije, dakle koristi tip koji provjereno radi.
Tema zaključana.
02.02.2004 | 22:52
Samo prži do besvjest
Sve radi, samo moraš znati koji ti čip frend ima....ako ima neki noviji tipa Messiah 2 ili Mars 2 ništa mu ne smeta, samo pripazi ipak malo da mediji ne budu noname, čisto zbog životnog vijeka, trexdata je najbolji, a normalno radi i sa imaginationom, princom i td....
Ja pržio (imam PS2 sa Mars 2) i radi, a pržio sam u Tostu 6
Tema zaključana.
03.02.2004 | 10:22
Znači jednostavni CD copy u Toastu 6 bi trebao napraviti upotrebljivu kopiju, bez ikakvih dodatnih komplikacija?
Probat ću tako.
Da li ima načina da ja znam da je kopija ispravna, nekako gledajući u CD (fileove ili sessione), jer ne mogu isprobati prije nego njemu odnesem (on je u Požegi, a ja u Zagrebu pa mi nije baš najzgodnije isprobavati).
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
03.02.2004 | 11:56
Za PSX 2 nema načina za test, a za PSX 1 je vrlo jednostavan na svim OS 9 strojevima - samo instaliraj Virtual Game Station emulator i eto zabave . Radi dovoljno brzo čak i na starim 300 MHz strojevima.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1590)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO