27.01. - Apple - ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

27.01. - Apple - ?

26.01.2010 | 09:48
Bok!

Sutra bi Apple trebao objaviti novi hardver!!

Ima li više info o tome?
Tema zaključana.
26.01.2010 | 10:49
Ima i previše, ako mene pitaš...
Tema zaključana.
26.01.2010 | 11:23
Bome, Smayoo je u pravu. Oko tog uređaja, navodno će se ipak zvati iPad, je već toliko strke kao da je riječ o uređaju koji proizvodi naftu iz CO2 koji posrče iz zraka te tako smanjuje efekat staklenika.....
Ja još uvijek ne znam kaj bi s njim uopće delal i čemu to ima služiti, ali dopuštam da me možda Štef iznenadi. Mislim, iPhone nisam popušil, bumo vidli kaj bu s ovim:silly:
Tema zaključana.
26.01.2010 | 12:43
Djuro dijelim tvoje misljenje.I ja ne kontam sta bih sa tim iPad-om (ako se tako bude zvao).Za sve sto on nudi imam iPhone kojeg je lakse nositi sa sobom.Ljeti posebno.Ja od novosti ocekujem iPhone cetvrte generacije i Magic Mouse sa usb prikljuckom.
Upravo citam da MediaMarkt u Njemackoj ce ponuditi Ipad za 500€ uz t-mobile pretplatu a bez pretplate ce biti 900€.
Tema zaključana.
26.01.2010 | 12:57
Djuro genijalac je napisao:
Bome, Smayoo je u pravu. Oko tog uređaja, navodno će se ipak zvati iPad, je već toliko strke kao da je riječ o uređaju koji proizvodi naftu iz CO2 koji posrče iz zraka te tako smanjuje efekat staklenika.....
Ja još uvijek ne znam kaj bi s njim uopće delal i čemu to ima služiti, ali dopuštam da me možda Štef iznenadi. Mislim, iPhone nisam popušil, bumo vidli kaj bu s ovim:silly:

@gjuro pa nije iPhone pusiona da ga trebas popusiti. iPhone je odlican proizvod, kad ga jednom pocnes koristiti shvatis da ti vise ne treba niti jedan drugi mobitel.
Sto se tice iPada ja bi pricekao pa vidio o cemu se radi, pa onda pljuvao. Ali mislim da ce apple tesko napraviti nesto sto je totalni promasaj.
Tema zaključana.
26.01.2010 | 13:59
Tito je napisao:

Sto se tice iPada ja bi pricekao pa vidio o cemu se radi, pa onda pljuvao. Ali mislim da ce apple tesko napraviti nesto sto je totalni promasaj.

Slazem se! Svi vec pisu kupujem ili ne treba mi to a jos nitko nema pojma niti o cemu se radi niti sto taj uredjaj moze.
Ove sve spekulacije meni zvuce jako zanimljivo i mislim da bi taj uredjaj mogao zamijeniti laptope kod mnogih korisnika kojima oni sluze i tako samo za mailanje, surfanje, tu i tamo nesto natipkat i takve sitnice. Prodaja stolnih racunala je u stalnom padu, ljudi sve vise i vise kupuju prijenosnike prvenstveno zbog njihove velicine, mobilnosti i snage koja vise ne zaostaje toliko za stolnim tako da bi ovo stvarno mogla biti bomba. U svakom slucaju mislim da je najbolje da pricekamo jos tih 30tak sati pa cemo svi biti pametniji i vjerujem da Apple nece razocarati.
Tema zaključana.
26.01.2010 | 14:36
Onda sam ja iznimka.Ja vise volim stolni nego prenosni racunar.Do sada nisam imao potrebu za stolnim racunarom,ni poslovno a ni privatno.Nije uopste pitanje hoce li ili nece razocarati ,pitanje je kome je on potreban ili ne.Muku mucim sa brisanjem ekrana od iPhonea od otisaka prsta a kako li ce tek biti sa Ipad-om.A znam da ce ipak biti kupaca i za njega.Mada sumnjam da je ikom potreba da ima takvo sto.Cak sta vise mislim da ce biti sminka i da ce ga ljudi vise kupovati za pokazivanje.
Tema zaključana.
26.01.2010 | 17:06
sad kad vas čitam i s obzirom da je apple napravio čuda sa novim mišom i iPhoneom
sve me upućuje da su napravili touch screen laptop.

To bi bilo izvanredno, a i pojeftinio bi Wacom Cintiq :O).

Veselim se sutra!!
Tema zaključana.
27.01.2010 | 01:32
Više jabučara je kazalo da ne zna što bi s Tabletom - i ne vidi da bi ikome to moglo poslužiti.

Kažu da je svojevremeno izvjesni Bill rekao da ne vidi da bi ikome trebalo više od parsto kb memorije za rad

Ima jedna lijepa izreka - svaka roba nađe svog kupca.

Ako se radi o uvećanoj verziji iPhone-a (što se tiče ekrana, bilo bi fino da se i aplikacije sa iPhonea mogu rekompajlirati bez nekih problema), vjerujem da će se prodavati odlično.

U svakom slučaju sam nestrpljiv saznati o čemu je riječ
Tema zaključana.
27.01.2010 | 02:19
Ja sam isto za varijantu touch screen laptop. Da se rijesimo malo midi kontrolera ......
Tema zaključana.
27.01.2010 | 03:57
mozda cu ja ispast hejter al wtf???? jesu li popravili nove imacove? jeben hajp:pinch:
Tema zaključana.
28.01.2010 | 00:17
ma hejtaj koliko hoćeš

meni je iPad vrhunski. Oduševljenje!!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1260)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO