TV streaming na Macu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

TV streaming na Macu

26.09.2010 | 15:29
može li mi tko reći kako se može na Macu pratiti on-line tv programe?

htio bih uloviti Rai Sport, ali svi ti sajtovi koji pružaju live stream traže windowse. može li se kako na OS X to pratiti?
Tema zaključana.
26.09.2010 | 16:11
Koliko vidim na njihovim stranicama za streaming sadržaja koriste Microsoft Silverlight, a isti plugn postoji za Mac (Intel). Dakle sve bi trebalo raditi nakon što instaliraš Silverlight plugin.
Tema zaključana.
26.09.2010 | 16:19
instalirao sam ga, ali kaže da je opcija live streaminga moguća samo unutar Italije. zato bi ih želio pratiti preko nekog od streaming sajtova...
Tema zaključana.
26.09.2010 | 22:32
Za gledanje utakmica, najbolje ti je potražiti prijenose koji ne traže P2P. Teško da ćeš naći stream cijelog programa. Za listu utakmica koje imaju streaming, probaj posjetiti stranicu ROJADIRECTA i tamo pronađi utakmicu koja te interesira. Odaberi utakmicu i sa lijeve strane samo one koje ne traže P2P. Trenutno ja pratim Juventus -Cagliari, 2:1 za Juve.
Tema zaključana.
26.09.2010 | 22:39
ne kužim... mene zanima odbojka (počelo je svjetsko prvenstvo), odabrao sam utakmicu (piše ispod P2P NO), stisnuo play i otvorio mi se sajt od bwina, ali nikakve utakmice nema...
Tema zaključana.
26.09.2010 | 22:42
Registriraj se na bwin i to je to.
Tema zaključana.
26.09.2010 | 22:45
ok, hvala.
Tema zaključana.
26.09.2010 | 22:51
Live video ti je na dnu stranice u desnom kutu i moraš imati nešto na računu da bi gledao.
Tema zaključana.
26.09.2010 | 22:52
pa oni traže da uplatim lovu na account za klađenje! wtf!? nisam znao da je to taj sistem. nema šanse...
Tema zaključana.
26.09.2010 | 22:57
onda par pitanja:
ako uplatim lovu, ne moram ju trošiti, može mi taj iznos stajati koliko hoću?
prenose li oni cijele utakmice ili ih daju u nekim segmentima?
koliki je minimalni limit za aktivirat account?
Tema zaključana.
26.09.2010 | 23:06
Ne vidim Rai Sport ali mozda nadjes odgovarajuci sadrzaj na www.tvunetworks.com/
Tema zaključana.
26.09.2010 | 23:28
1. ne moraš ju trošiti, a ne znam koliko ti može stajati bez trošenja.
2. prenose cijele utakmice
3. 70 kuna na master ili visu
Tema zaključana.
28.09.2010 | 19:25
hvala.
još samo ovo: mogu li se utakmice gledati i u reprizi ili ih puštaju samo uživo? ne mogu ih baš pratiti u stvarnim terminima...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1038)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO