Macbook-ovi u T-mobileu i Vipnetu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macbook-ovi u T-mobileu i Vipnetu

24.11.2010 | 19:18
T-Mobile: www.t-mobile.hr/macbook/default.asp
Vipnet : www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/prijenosna-racunala

Ili je T-mobileov web dizajner pogriješio ili su isposlovali bolji deal sa Apcomom od VIP-a, ali oni nude jači MBP 13" od VIP-a.

Uglavnom, ova T-mobileova ponuda, ako nije pogrešno napisana, se doima povoljnijom čak i od Apcomove, sve da nikada ni ne iskoristiš ni jedan MB od njih 1024 koliko ih je mjesečno na raspolaganju kroz 24 mjeseca.

Tvrdnje ilustriram slikama:

Tema zaključana.
24.11.2010 | 19:43
Jeli se to meni cini ili su MBA stari modeli?
Tema zaključana.
24.11.2010 | 21:12
Jel cijena od 50kn za 1GB redovna ili samo za prvih 6 mjeseci? Razlika je u dodatnih 1050kn u potonjem slučaju
Tema zaključana.
24.11.2010 | 22:10
Hmmm, a što je to iKnowClub i kako se može postati član?
Tema zaključana.
25.11.2010 | 00:23
Studenti. X-ica.
Tema zaključana.
25.11.2010 | 00:30
zabac, MBA nije stari model, stari modeli su imali max. 128gb ssd. Izgleda da je t-mobile opet izvukao deblji kraj
Tema zaključana.
25.11.2010 | 00:32
john_st redovna cijena je 50kn,a tokom prvih 6mj je 25kn
Tema zaključana.
25.11.2010 | 00:56
filip je napisao:
john_st redovna cijena je 50kn,a tokom prvih 6mj je 25kn

ako je to istina (ne sumnjam u tebe, nego u one koji su ti to prenijeli) onda je moj prvotni izračun točan, i onda je to iznimna prilika za nekoga tko namjerava kupiti MBP
Tema zaključana.
25.11.2010 | 01:46
Samo cu prenijeti ovo iz vikalice, malo sam knap sa vremenom. Filip ima drugu informaciju, tako da postoje nesuglasice oko autenticnosti.
Moglo bi se provijeriti i sa trece strane?

pozdrav svima!

"tarik.capar: GRESKA! Ga**d u t-mobilu su namjerno stavili cijenu pretplate sa vec uracunatim popustom od 50% (dakle, prvih 6 mjeseci 6x50, nakon toga 18x100)"
Tema zaključana.
25.11.2010 | 09:12
smayoo je napisao:
Studenti. X-ica.

Znači iKnowKlub je samo za studente, a što je sa ostalim školarcima? Kćer mi ide u osnovnu školu?

U tom slučaju nema druge nego po treći put sjest u studentske klupe
Tema zaključana.
25.11.2010 | 09:48
Nisam siguran, mislim da je ovo samo za studente, ali znam da je i inače bio neki popust za učenike, a i nastavnike. 5%, ako se ne varam. Zašto ne nazoveš Apcom pa pitaš?
Tema zaključana.
25.11.2010 | 12:14
znam da studenti.barem mi u rijeci imamo 10% popusta sa X-icom i potvrdom o upisu.. .
a i apple ima ugovor sa sveucilistima tako da
Tema zaključana.
25.11.2010 | 12:33
Evo podaci o popustima.
Studenti_boxlargefull.jpg
Tema zaključana.
05.12.2010 | 11:40
@ john_st i filip

Nije istina, to im je neki marketinški trik koji ne kužim.

Za 1GB paket cijena je 50,00kn za prvih šest mjeseci, a za ostalih 18 100,00kn, cijena MBP je 7.498,00kn.

Sigurno je tako, ja kupio :o)
Tema zaključana.
05.12.2010 | 11:53
john_st je napisao:

Tvrdnje ilustriram slikama:

U T-Mobileu nije MBP 13" 2.66 već 13" 2.4
Tema zaključana.
05.12.2010 | 12:17
Prije 10 dana kad sam pisao ovaj post je bio, bila je greška na stranicama
Tema zaključana.
05.12.2010 | 19:52
FiFi je napisao:
@ john_st i filip

Nije istina, to im je neki marketinški trik koji ne kužim.

Za 1GB paket cijena je 50,00kn za prvih šest mjeseci, a za ostalih 18 100,00kn, cijena MBP je 7.498,00kn.

Sigurno je tako, ja kupio :o)

znači:
T-mobile: 300+1800+7498=9598kn
jel ?
onda je sitno jeftinije nego u VIp-u
Tema zaključana.
05.12.2010 | 20:25
šuška se da će tcom ponuditi macove i uz dsl uslugu kao i prije dvije godine, možda bi vrijedilo to pričakati
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1266)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO