smayoo.blog.hr
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

smayoo.blog.hr

27.11.2010 | 13:54
Nakon četiri i pol godine došlo mi je da nastavim davno započeti blog. Ne zamjerite mi ovo bezobzirno samoreklamiranje, ali to što sam napisao ipak je namijenjeno tome da netko pročita.

Nažalost, ne mogu reći da ćete čitanjem pomoći Jabučnjak, ali ako jednog dana postanem uvaženi literarni autor ili barem kolumnist, obećajem da ću dio prihoda izdvojiti za Jabučnjak.

Naglašavam da je ovaj svježi post dosta naglašeno vulgaran (što nemam namjeru uvesti kao redovnu praksu), u svrhu, kako je to rekao Davor, "naturalnog realizma", a sve inspirirano nedavnim (i prisilnim) "druženjem" s jednim slikovitim, hm... gospodinom.

S druge strane, možda će vam biti (makar malo) smiješan. Ako ne bude, onda je to zato što ste se u njemu prepoznali . Ne daj, Bože.

Dakle, http://smayoo.blog.hr.

Nadam se i pokojem komentaru, tamo na blogu (a može i ovdje). Makar i pohvalnom!

Hvala.
Tema zaključana.
27.11.2010 | 17:34

he, he... smayoo... Piko nije konobar i ne radi 20 godina u birtiji, Piko je programer i radi na jednom vrlo zajebanom mjestu... )

kad napišeš knjigu, odnosno roman, ja hoću prvi primjerak... i to s posvetom...

pozz.

P.S.
al ne mijenjaj stil pisanja
Tema zaključana.
27.11.2010 | 18:41
E. Svidio mi se stari tekst koji si napisa o sućuti, tu sam našao par detalja.

Danas me zove frend nekoliko godina mlađi od mene da mi kaže da je živ i ostao neogreban. Clia koji ga već dvi godine davi i stvara probleme pospremio je noćas konačno na otpad jer mu se rasulo nešto u upravljačkom sklop, vjerojatno letva volana i sa 110 se prevrnuo preko ograde autoceste pa na travu pa još malo. Samo je malo falilo ... da ima za dodat još koji odlomak. Hvala Bogu nije tako. Uf.
Tema zaključana.
03.12.2010 | 10:43
Evo sam opet nešto napisao. Nije u istom stilu.
Tema zaključana.
03.12.2010 | 11:19
Jako dobro smayoo, jako dobro...
Tema zaključana.
03.12.2010 | 11:24
Hvala, hvala...
Tema zaključana.
03.12.2010 | 12:43
Je, Emile, jako dobro. Nasmijao si me i udobrovoljio. Piši jednog followera
Tema zaključana.
03.12.2010 | 12:46
+1
Hvala.
Tema zaključana.
03.12.2010 | 12:48
+2
Tema zaključana.
03.12.2010 | 13:45
Like it. Slatko sam se nasmijao... "Ke kjeres mi iho. Deha me. Tu no estas la mija madre..." Haha. Imas dara.
Tema zaključana.
03.12.2010 | 14:35
Otisao u favorite samo nastavi.
Tema zaključana.
03.12.2010 | 14:42
Paaa, čist dobro ti ide. Puno bolje od onih potuhnjenih, poludrogiranih kaj se namerću po netu.
Imaš moju svesrdnu potporu, a i zagolicao si me, naime nekaj sam i ja škrabao, svojevremeno, počinješ me inspirirat. Moram ,priznat da to već dugo nitko nije.
Tema zaključana.
03.12.2010 | 16:08
Jbt, šta je ovo... Umislit ću se ljudi...

Sad ste mi natovarili teret na leđa. Moram i dalje ostati na razini očekivanja...
Tema zaključana.
10.12.2010 | 01:07
Evo opet nešto friško...

smayoo.blog.hr/
Tema zaključana.
10.12.2010 | 22:32
smayoo je napisao:
Evo opet nešto friško...

smayoo.blog.hr/

Ovo mi pari ka da si bia u javnoj kući jer došle nove ukrainke. LOL
Tema zaključana.
24.12.2010 | 07:44
Evo jedna prigodna. smayoo.blog.hr/

Sretan Božić svima!
Tema zaključana.
24.12.2010 | 08:36
Dobar u komadu sam ga procitao
Tema zaključana.
24.12.2010 | 09:51
dobar smayoo,ono za Bozic sa ormarom i haljinama kao da si mene prekopirao.izgleda da nam je svima tako.
Tema zaključana.
24.12.2010 | 10:13
BUAHHHAHAHHHHAAAHAHHAHHHHAAAAA.....

smayoo, ti kao da se družiš s Maminjom:

"...u bilo kojoj drugoj situaciji, zadavio bi je ko mačku..."

hahhhahahahhahhhhaaaa

al je dobro... pogotvo kad pjevaš na semaforu
Tema zaključana.
24.12.2010 | 10:31
Jako dobro, kao i uvijek
Tema zaključana.
24.12.2010 | 12:46
Smajoo svaka čast. Zaista dobro.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1238)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.74 Seconds

Provided by iJoomla SEO