žalba i t-mobile
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

žalba i t-mobile

10.02.2011 | 20:23
Imam problema sa t-mobileom, tj. sa ugovorom koji sam potpisao kod njih kad sam uzimao iPhone 4. Dakle poslao sam im žalbu na mail i prihvatili su je, dali su mi neku ponudu koja meni nije odgovarala pa sam im ponovo poslao mail i sad su mi odgovorili ovo:

"zahvaljujemo na Vašoj e-mail pritužbi te Vas ovim putem želimo obavijestiti da će ista biti razmotrena na Povjerenstvu za pritužbe u drugostupanjskom postupku Sektora za usluge privatnim korisnicima. Odgovor ćete zaprimiti pisanim putem na Vašu dostavnu adresu."

Sad mene zanima jeli netko već pisao žalbe t-mobileu i koliko je taj postupak trajao? Za odgovorit na svaki mail im je trebalo 15 dana, zanima me koliko će sad ovo potrajat? Jer samo odugovlače šta više mogu, očajno su bezobrazni i neopisivo mi se gade!
Tema zaključana.
10.02.2011 | 20:48
A kakvih problema?
Tema zaključana.
10.02.2011 | 21:03
ma u vezi tarife je, ugl. zajeb*** su me kad sam potpisiva ugovor i odmah me prebacili na tarifu i300 a trebali su tek u 6. mjesec, onda su mi ponudili da me spuste na tarifu za sve 200, naravno to sam odbio i tražim svoju staru mrak tarifu i onda sam dobio taj odgovor što sam gore napisao.
Tema zaključana.
10.02.2011 | 21:27
Nisam točno shvatio kako su te zaje... kad si potpisivao? Nije pisalo da će ti uključiti tu tarifu? Pisalo je sitnim slovima? Pisalo je nešto drugo pa je netko pogrešno naklikao u kompjuter?...
Tema zaključana.
10.02.2011 | 21:47
znači imam 6 mjeseci do isteka ugovora planiram produžit ugovor i uzeti iphone 4, zovem szk i pitam ih ako produžim ugovor i uzmem novu tarifu hoću li ostat na staroj do isteka ugovora pa tek onda prijeć na novu, i ova mi je potvrdila da će bit tako. meni super, odem produžim ugovor i uzmem iphone 4 i kad ono sljedeći mjesec sam na tarifi i300

oni snimaju svaki razgovor sa szk, tako da želim ovo iskoristit što više. I onda sljedi pisanje žalbe.
Tema zaključana.
10.02.2011 | 23:35
Vidi... Zakonski, jedino se pika ono što piše na ugovoru koji si potpisao. Što piše tamo? Da vrijedi od datuma potpisa ili da vrijedi od datuma isteka prethodnog ugovora?

Ako želiš nešto postići na temelju toga što ti je neki njihov pješadijac rekao na telefon (pa makar se i 100x snimalo), ovisiš o njihovoj dobroj volji.

Žalba će ti možda pomoći, ovisno o tome da li je ovo nečiji propust ili politika o kojoj si ti krivo informiran. Prema onom što sam ja do sad čuo, žalbe T-mobileu su uglavnom uzaludne.
Tema zaključana.
11.02.2011 | 14:09
Ti se sad strpi na toj tarifi 4 mjeseca, a onda napravi "downgrade" na sljedeću nižu tarifu, dakle i150. Da pojednostavim, nakon potpisivanja nove iTarife nakon 4 mjeseca imaš se pravo prebaciti za jednu stepenicu na nižu tarifu.
Budi oprezan prilikom pritužbi i žalbi, ne odveć agresivan, možda i uspije. Svakako biti uporan i jako, jako "dosadan". Spomeni im malo i medije, možda se zamisle. Ima načina da ih se pritisne.
Sretno!
Tema zaključana.
11.02.2011 | 16:25
Koliko mi je poznato da ne postoji odgoda uključenja tarife. Tarifu možeš promijeniti tek od prvog u mjesecu, ako si prethodni mjesec zatražio promjenu. Da si ostao na staroj tarifi ni cijena telefona ne bi bila ona koju si platio. Mislim da ti žalba ne bu pomogla onako kako si zamislio. Od potpisa ugovora treba proći 4 mjeseca i onda mjenjaj.
Tema zaključana.
11.02.2011 | 17:57
ono što je bitno ovde je to da je meni već prihvaćena žalba i ponuđena mi je promjena sa tarife i300 na tarifu za sve 200. meni to nije odgovaralo pa sam tražio drugu tarifu.

sad me zanimaju iskustva onih kojima su žalbe prosljeđene sektoru za usluge privatnim korisnicima, tj. tzv. drugostupanjskom postupku.

i naravno spomenio sam malo medije, vip i privatnu tužbu
Tema zaključana.
25.02.2011 | 18:52
hahahahhaha žalba prihvaćena, promjenili su mi tarifu sa i300(310kn) na mrak tarifu(60kn)
jooooj ne mogu virovat! eto dobio sam iphone za normalnu cijenu haahhaa sad mi je još draži!!!
Tema zaključana.
26.02.2011 | 02:08
Kaj postoji i DRUGOSTUPANJSKI postupak? Onda se fakat isplati žaliti.
Tema zaključana.
26.02.2011 | 12:42
hahah postoji, ma žalite se na svaku sitnicu, nekome će se posrećit!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1188)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.65 Seconds

Provided by iJoomla SEO