Transsibirska
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Transsibirska

21.02.2011 | 01:18
Kako se ovdje uglavnom svi držimo onog "think different" jel ima itko od vas aspiracija ić na "hodočašće" u Vladivostok?
Tema zaključana.
21.02.2011 | 01:25
Šta ti treba društvo ?
Tema zaključana.
21.02.2011 | 01:30
Pa ako sve bude po planu, iduće ljeto bi trebao četvrti

Al na stranu sad to, kakva su inače promišljanja na ovu temu?
Tema zaključana.
21.02.2011 | 01:49
Nikad me nije privlačilo tom rutom, dijelom i zbog reputacije, a bogme ni sama destinacija. Možda ako naprave teleporter.Sad mi je i malo out of time. Prestar sam za ta sr*nja !
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
21.02.2011 | 02:10
Je li to putovanje putovanja radi - ili te tamo nešto zaista interesira?
Tema zaključana.
21.02.2011 | 11:05
john_st kaže:
Pa ako sve bude po planu, iduće ljeto bi trebao četvrti

Al na stranu sad to, kakva su inače promišljanja na ovu temu?

Probudi me u 3 ujutro, i ja sam spreman za takvu stvar.
Tema zaključana.
21.02.2011 | 12:33
@jzelko - star si onoliko koliko se osjećaš starim

@davor - pa i jedno i drugo. kako san ja totalno "infiša" na vlakove, to mi Transsibirska dođe ko muslimanima put u Meku. Isto tako, privlači me Sibir, nepregledne stepe, tundre i tajge, kao i Tihi ocean

@riba - puno ljudi je inicijalno za, transsibirska super im je super-divna-krasna, ali kad se stave neke stvari na papir, i kad vidiš da je to putovanje od cca 23 dana, da ćeš preć cca 25 000 km, da uz Rusku vizu triba 99% vadit ili Ukrajinsku ili Bjelorusku što se vadi u Beču, oduševljenje naglo splasne. A onda za kraj, kad se cifra popne na 1600-1700€ onda nastane muk

inače, ako nekog zanima potencijalni itinerar, ovo sam radio za 4 osobe budući da postoje 3 razreda u tim vlakovima: prvi gdje su u kupeu 2 ležaja, drugi gdje su u kupeu 4 ležaja te treći gdje nema kupea već su ležajevi otvorenog tipa (njih 42 u vagonu). prvi razred je dvostruko skuplji od drugog, a treći je ipak malo previše. obzirom da je puno zgodnije ako su u istom kupeu poznati ljudi a ne da uleti kakav pijani rus ili kineski švercer, zato izračun za 4 osobe.

Tema zaključana.
21.02.2011 | 12:52
Ma samo da dam otkaz, pa ce biti i para i vremena. Za nekoga tko je presao 5000 km sa autom u 3 dana, sto je 25000 vlakom!
Tema zaključana.
21.02.2011 | 13:12
kad daš otkaz, vremena će sigurno bit

ja sam ipak sitna riba (no pun intended) prema tebi, ja sam samo 1100km u jednom danu
Tema zaključana.
23.02.2011 | 22:02
Moj osobni rekord je 1600 km u jednom danu.
Ali vlakove baš i ne volim. Pogotovo ne toliko da provedem 20 dana u njima.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1039)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO