bankomat me opljačkao
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

bankomat me opljačkao

14.04.2011 | 14:29
RBA bankomati ne daju novac dok ne uzmeš karticu.
Tema zaključana.
14.04.2011 | 15:10
u OTP ubaciš karticu utipkaš pin i izabereš svotu, nakon kratkog vremena karticu izbaci a par sekunda potom i lovu, ako je greška odma izbacuje karticu i nemaš mogućnost ispisa na papirić da znaš što ti se točno dogodilo (taj dio preskače - jednom sam to pratio no nisam siguran jer imanju dvije vrta bankomata) jedino na ekranu piše greška u transkaciji, žena ne zna točno što je ispisao, sjeća se samo riječi greška i transakcija, kako je glasila točno rečenica ne zna

Riba - probat cu Operu koristiti pa cu vidjeti razliku, par puta sam je koristio, gore je, umjesto safarija stavim nju i vozi
Tema zaključana.
14.04.2011 | 15:21
NCR.
Zato ima danas svatko mobitel s fotoaparatom pa uslikaš ekran, pa imaš dokaz, a i podsjetnik, umjesto papirića.
Tema zaključana.
14.04.2011 | 17:10
ajde sjeti svega toga kada ti treba
Tema zaključana.
14.04.2011 | 21:33
Da, to je istina. Treba biti priseban i, uopće, naslutiti potencijalne probleme (vjerujem da tvoja supruga uopće nije očekivala da joj je transakcija knjižena).

To je zapravo skoro uvijek tako. Nazvali bi me svako toliko korisnici "javio se neki alarm, što da radim?"

"A što vam piše - koji alarm?"

"Ne znam, resetirao sam ga i nestao je."

Tema zaključana.
14.04.2011 | 22:34
nije žena ni mislila da je transakcija knjižena, ali kad je dignula na šalteru novac službenica ju pita da li bankomat radi jer je i gospodin koji je bio prije nje na šalteru rekao da bankomat ne radi. Tada je žena pitala da li je bankomat išta proknjižio, tako da je odmah doznala i dala zahtjev za reklamaciju to su potpisali ima doma kopiju gdje stoji da u dva pokušaja nije dobila lovu. sada čekam video zapis, ako je dao lovu još ću vidjeti koliko vremena je prošlo kada je izbacio lovu

Da li znaš koliko vremena treba čekati da izbaci lovu, tj. nakon koliko vremena ako ne izbaci ne bi trebao nuditi vani lovu već je baciti u koš ispod? Da li se na snimci vidi vrijeme u minutama i sekundama?
Tema zaključana.
14.04.2011 | 22:59
Videozapis uvijek ima jasnu naznaku stvarnog vremena. Vrijeme za koje pitaš nije definirano, niti propisano.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1216)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO