Ukraden skuter (Gilera Stalker 50)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ukraden skuter (Gilera Stalker 50)

14.06.2011 | 21:57
sinoć mi je ukraden skuter, pa vas molim ako ga negdje slučajno uočite da mi javite.
na policiji su mi rekli ako ga nađem da ne smijem ništa dirati nego odmah njih zvati.
hvala unaprijed.

p.s.
ako vam nije problem, možete ovu informaciju, tj. zamolbu proslijediti dalje - što je više ljudi to je veća mogućnost da netko nešto sazna...

Gilera.jpg
Tema zaključana.
14.06.2011 | 22:15
To ti je vjerojatno ukrao neki klinac za vozanje. Procijeni koliko je km mogao napraviti s gorivom koje je bilo unutra ako ih je bilo dvojica na njemu i negdje na rubu tog dometa ćeš ga naći parkiranog na ulici ili samo bačenog sa strane.
Tema zaključana.
14.06.2011 | 22:24
ne sjećam se koliko je bilo benze, ali mislim da je cca pola rezervara bilo, možda nešto manje. dakle, moglo im je ostati i za 40-ak km. tome se i nadam, da se još vozaju. već sam prošao cijeli zapadni dio grada.
Tema zaključana.
15.06.2011 | 00:37
Držat ću oči otvorene.
Tema zaključana.
15.06.2011 | 00:52
hvala. murija sigurno neće. zbilja su kreteni - na kraju sam ja ispao glavni sumnjivac. valjda previše gledaju policijske serije, pa se uživljavaju, majmuni...
Tema zaključana.
15.06.2011 | 09:58
Pa nisu se oni vozili pravolinijski da bi mogao racunat gdje ces ga otprilike naci

Po meni su dva scenarija:

1. Kao sto kaze Smayoo, moguce da su ga ukrali neki mulci da se provozaju i negdje ga ostavili kada je nestalo goriva. Nastavak na ovu pricu da ga je neko mozda nasao u kanalu, ispred haustora, kontejnera i sl... ali vec bi prijavio policiji do sada, da je posteni pronalazac...

2. Isti ti mulci (ili mozda nesto stariji) su ciljano ukrali taj motor radi dijelova, te u tom slucaju sumnjam da ces ga uopce naci, jer je do sada rastavljen.

Steta, ali jbga, zivot ide dalje...
Tema zaključana.
15.06.2011 | 10:33
Ako ti išta znači.....

Meni s prošli tjedan ispred stana ukrali Baotiana, kojem je bio zaključan volan, i to u periodu od 22:30 do 7:30 ujutro. Probudim se i imam što vidjeti.....u stvari, NEMAM što vidjeti. Moga nema, a susjedov koji je bio parkiran do moga, isto Baotian, razvaljena bravica. Prijavio sam policiji i to je to. Nakon par dana, zvali me iz policije i javili mi sretnu vijest. Ukrao ga je cigan. Vozikao se i ostao bez benzina. Došao na benzinski bez kacige i tamo su ga policajci "zveknuli". Istina da mi je napravio štete čudo jedno, ali skuter je nađen. Rasčerupao ga je samo tako (fale retrovizroi, tablica, razvaljen čep od rezervoara, itd......)

Ostavi cca tjedan dana, to su ti najvjerojatnije maznuli klinci ili cigići. Velika je mogućnost da "padne". Samo...i u tom slučaju, očekuj da češ dobiti malo okrljašten motor.

I htio bi pohvaliti policajce, mogi su komotno sve to izignorirati, ali....eto...

Želim ti svu sreću u pronalasku
Tema zaključana.
15.06.2011 | 13:10
da, u slučaju da je otišao u dijelove, priča je gotova.
ja se ipak nadam da je u pitanju druga verzija, pa da će se kroz tjedan-deset dana negdje naći - po mogućnosti čitav.

ma totalno me raspi... majmun u policiji koji me ispitivao. rekao mi je da je njemu to sve nešto sumnjivo i na temelju toga ne vjerujem da će se potruditi oko pronalaska.
a sumnjivo mu je sljedeće:
a) što sam tek oko 12 sati otkrio da ga nema - zašto nisam do tada izlazio iz stana;
b) zašto nisam odmah došao na policiju nego tek nakon par sati;
c) zašto sam zvao okolo ljude i slao informaciju o krađi.
samo ću za ovo prvo reći - WTF??!!!! zašto nisam do 12 sati izlazio iz stana? (??!!!!)
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1203)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO