Vjernost marci
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vjernost marci

25.10.2011 | 09:43
@dpasaric
Zeppelin Air i ne brojim u zvučnike već u konzumnu elektroniku i smatram da se ne može uspoređivati sa ostatkom ponude B&W. Vidim da često ideš u Zg pa kad uhvatiš vremena skoči do njihovog zastupnika i poslušaj par B&W zvučnika u prostorima tretiranima tako da zvučnici daju maksimum. Baš me zanimaju tvoji utisci nakon slušanja.

@smayoo
Slušam isključivo jazz, dakle, klavir, sax, bas, bubnjevi i ženske jazz vokale. Naravno, moja ocjena B&W jest subjektivna temeljena na vlastitim impresijama dobivenim višekratnim slušanjem duže vrijeme u slušaonici. Ne sporim da se nekom takav zvuk početnih serija B&W zvučnika sviđa. Meni to nije leglo. Serija 800 je neki drugi svijet. Slušajući zvučnike iz te serije topio sam se od miline!

Kao što i sam znaš puno ovisi o prostoru u kojem se sluša glazba tako da isti zvučnici u različitim prostorima mogu itekako različito zvučati.
Tema zaključana.
25.10.2011 | 10:21
Moze mi netko od audiofila reci kolko cesto slusate glazbu u kontroliranim uvjetima. Bez da vam klinci nabijaju i da jos negdje gori crtic ili televizija ili napa u kuhinji .
Tema zaključana.
25.10.2011 | 11:04
Tito kaže:
Moze mi netko od audiofila reci kolko cesto slusate glazbu u kontroliranim uvjetima. Bez da vam klinci nabijaju i da jos negdje gori crtic ili televizija ili napa u kuhinji .

Nemam klince, nemam napu, nemam televiziju
Tema zaključana.
25.10.2011 | 11:31
DrAle kaže:

i? kolko cesto?
Tema zaključana.
25.10.2011 | 11:32
krivo otislo
Tema zaključana.
25.10.2011 | 12:00
Tito kaže:
DrAle kaže:

i? kolko cesto?

Glazbu na svom audio sustavu slušam 2 sata dnevno. Samo slušam, ne radim ništa drugo za to vrijeme. Radi se o originalnoj glazbi u najvećoj kvaliteti, nekomprimiranoj.
Glazbu u backgroundu sa računala ili i pokretu slušam ostali dio dana.
Tema zaključana.
25.10.2011 | 15:59
dpasaric kaže:
@DrAle - haha, ovo je zanimljivo! Moja najveća zamjerka na Zeppelin Air je da su totalno bez basa, ono impotentno lupaju tek malo niže od srednjetonaca. Da, stavio sam blizu zida, nisu bili na sredini prostorije. OK, razumijem da ne mogu izvesti neko čudo s onim malim membranama, ali nije to ono što volim. Meni je lijepo kada se prostorija onako ugodno ispuni mekanim basom, a oni to ne mogu. Volio bih čuti taj neki model s previše basa, to je onda nešto za mene!

Ma i ja ti velim da Air pumpa previše basa. Jasno, tu se ne radi o basu od 28 herca koji trese temelje, ali ono kaj može prenaglašava. I da, trebal si malo odmaknut od zida, recimo na nekih 40-ak cm, još ako su u kutu i da vidiš kak bas fercera....
E sad, mislim si da si ti u Alfi naviknul na preveč basa, valjda imaš neki opaki subwoofer i pojačalce neko?
A inače, karakter zvuka se čuje vrlo dobro i ako nisu kontrolirani uvjeti; mene nekakvo kreštanje jeftilena izluđuje i ako je pomiješano s pozadinskom bukom telke ili čega već... Takaj, kad su metalni i oštri visoki, to mi je ko da mi neko svrdla kroz mozak...
I kad smo već ušli u ove vode, mogu samo potvrditi ono kaj sam već davno rekel: novi diskovi se snimaju za qu..c. Upravo slušam Al Jarreaua Heaven & Earth što je AAD disk. Neke stvari s tog diska postoje i na nekim kasnijim kompliacijama kao DDD. Ovaj s analognom matricom UBIJA digitalnog do te mjere da je to presmiješno. Bas je dublji, dinamika je nemjerljivo bolja, zvuk prirodniji. Ista je stvar ako posluhnem Thriller (album) i onda Thriller s one kompilacije na kojoj je u DDD izvedbi: flah, bezveze, pola producentske magije Quincyja Jonesa je pogubljeno u nepotrebnom peglanju...
A na onom popisu onih koji me nisu razočarali: Kraš napolitanke, bajadere (ako su kupljene u Bombonjeri Kraša, svježe da se tope u ustimmmmmmmmmmmmmmmma), Kraš Houswives (aka domaćice) i našlo bi se još, ali ovo je na prvu ruku...
Tema zaključana.
25.10.2011 | 16:43
Mislim da kod prehrambenih marki nije problem okus vec sastav proizvoda. Sta se sve stavlja u proizvode znaju samo oni koji stavljaju.
Tema zaključana.
25.10.2011 | 17:23
salomon tenisice, u biti skoro pa ne hodam u nicemu drugom

iphone3 pa i phone4, to su vjerojatno prvi uredjaji/proizvodi u mome zivotu koje sam kupio jedan za drugim a da su od istoga proizvodjaca

u biti nevolim ( oke prezirem ) sve sto njemacka napravi ( vw pogotovo ) , generalno nemam nista protiv njih ali tolko se lose osjecam kada boravim u toj zemlji da onda i na njihove prizvode tako gledam + slag na tortu su dodali balkanski gastarbajteri
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1024)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.71 Seconds

Provided by iJoomla SEO