Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

08.08.2022 | 10:36
Mali komentar vezano na McDonalds......koliko god se trudio shvatiti i prihvatiti te okuse i mirise hamburgera, ali ja to nemrem jesti.
Radije odem do onih mobilnih pečenjara kod Kauflanda i uzmem si hamburger, pomfri i Colu. Meni osobno daleko ukusnije.
A ako se poželim još boljih hamburgera, onda odem baš u restorane koji su se tome posvetili, svak na svoj način. I uvijek izbjegavam one odvratne bbq umake. Užas!
Tema zaključana.
08.08.2022 | 18:48
Tema zaključana.
09.08.2022 | 10:12
4219BA30-507B-4AD0-BFC8-206E0273E434.jpeg
Tema zaključana.
02.09.2022 | 21:04

Antivirus.jpg
Tema zaključana.
02.09.2022 | 21:50
WhatsAppImage2022-09-02at20.29.23.jpeg
Tema zaključana.
13.09.2022 | 05:53
Muškarci koji briju noge, da li ih briju do koljena ili do pič..?
Tema zaključana.
13.09.2022 | 08:19
Ti si svjestan da svi sportaši biciklisti depiliraju cijelo tijelo jer, ako padnu s bicikla pri tim brzinama i oderu kožu, čišćenje rane je puno teže ako si dlakav?
Tema zaključana.
13.09.2022 | 08:41
Što je sitnica u odnosu na torturu svakodnevne masaže ruku i nogu (kada si dlakav).
Tema zaključana.
13.09.2022 | 08:53
smayoo kaže:
Ti si svjestan da svi sportaši biciklisti depiliraju cijelo tijelo jer, ako padnu s bicikla pri tim brzinama i oderu kožu, čišćenje rane je puno teže ako si dlakav?

Nisam čitao dalje pa ne znam da li je itko već spomenuo - da dodam kako se i plivači briju skroz.
Za skidanje rekorda bitna je glatka koža da se postigne što je moguće veća brzina u bazenima.
Tema zaključana.
13.09.2022 | 09:14
Kloba kaže:

Nisam čitao dalje pa ne znam da li je itko već spomenuo - da dodam kako se i plivači briju skroz.
Za skidanje rekorda bitna je glatka koža da se postigne što je moguće veća brzina u bazenima.

Ja sam godinama bio uvjeren da plivaju u onim plivačkim kombinezonima, a ne goli
Tema zaključana.
13.09.2022 | 09:20
Bertone kaže:
Kloba kaže:

Ja sam godinama bio uvjeren da plivaju u onim plivačkim kombinezonima, a ne goli

Zabranili su im to jer su bili prebrzi, pa su se vratili samo na dokoljenke (jammers).

A što se tiče brijanja nogu, siguran sam da je jura22 veći frajer od Michaela Phelpsa npr. koji eto brije noge
Tema zaključana.
13.09.2022 | 14:29
Jeste se sada uhvatili.
I bilderi briju, sve.
Išlo je onih koji briju zato da su prezentni, a ne zbog svrhe sporta.
Ipak je ovo tema: Evo i malo humora...
Tema zaključana.
13.09.2022 | 18:35
Gle, sve je to stvar ukusa. Ako se tebi više sviđaju neobrijani dečki, to je isto OK.
Tema zaključana.
13.09.2022 | 20:38
Tema zaključana.
15.09.2022 | 19:06
2c12a9e9-d5f3-428e-9de8-0921371c7d02.jpg
Tema zaključana.
15.09.2022 | 21:50
Oleg Maštruko je išao preko Sahare Teslom, a za njim se vozila Dacia Duster s agregatom u prtljažniku
Tema zaključana.
19.10.2022 | 21:56
Hahaha, malo pikiram koncerte po Eventimu i naletim na Rambo Amadeus & Five Winnetous u Tvornici 2.12.

Cjenik
Tema zaključana.
19.10.2022 | 23:47

Odustanite svi, ja kupujem Red Button Card.
Tema zaključana.
20.10.2022 | 01:39
smayoo kaže:

Odustanite svi, ja kupujem Red Button Card.

A Strategic ništa? TVRDICO!
Tema zaključana.
01.11.2022 | 09:08
Dolaze novi znakovi za WCe

Rodnoneutralno.jpg
Tema zaključana.
15.11.2022 | 21:31
F81B55E5-3609-4A4F-9BE2-102762B71BBB.jpeg
Tema zaključana.
02.12.2022 | 16:11
7wglyryg343a1.jpg
Tema zaključana.
06.12.2022 | 19:08
Kakva je razlika između fudbalera i nogometaša?

Fudbaleri su otišli doma.

A Japanska reprezentacija u 1. postavi:
1. Natakote Yanakitu
2. Abikaro Teudupe
3. Karachute Samotako
4. Nakitumi Tinayashi
5. Aikitu Mipopushi
6. Sadakaro Teushupak
7. Yebachute Samotako
8. Karachute Yaudupe
9. Nakitumi Chichi
10. Moytejashi Naispashi
11. Najashimi Tinakitu
Tema zaključana.
06.12.2022 | 23:09
Pa fkt... osnovna škola, cca peti razred...
Tema zaključana.
11.12.2022 | 09:57
Irci nisu izdržali nakon što je Engleska izbačena sa svjetskog

Screenshot2022-12-11at09.50.53.png

Ima još. Netko (očito Englez) im je odgovorio da čemu to, pa nije im lopta pogodila avion, na što su oni odgovorili da umalo jest (očita je aluzija na Kaneovo prebacivanje gola kod drugog jedanaesterca koji je promašio)...
Tema zaključana.
12.12.2022 | 20:10
Tema zaključana.
12.12.2022 | 20:36
Moram priznati da sam i ja počeo vjerovati na čovjekov utjecaj na prirodu i drastične klimatske promijene.

Mislim da se ni naši starci ne sjećaju kada je za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva padao snijeg.
Tema zaključana.
12.12.2022 | 21:48
Tema zaključana.
13.12.2022 | 22:59
Vezano uz prvenstvo, teorija zavjere ili ne, znam da dobro paše na Jabučnjak. Mnogima će biti smiješno pa zato i postam na ovoj temi.

FIFA, naša starleta Knoll, općenito Hrvatska, Miss universe, Trump, cijepljenje, novi svjetski poredak, ... SVE JE TO POVEZANO!!!!!!
Tema zaključana.
03.01.2023 | 13:38
www.youtube.com/shorts/NoYS12qSdrs
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1395)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.15 Seconds

Provided by iJoomla SEO