Evo i malo humora...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Evo i malo humora...

31.07.2025 | 23:11
jura22 kaže:
Ne znam zašto Elona Muska nazivaju nacistom?
Nacisti su znali napraviti auto.

Možda i jesu, sad kad ste ih shebali ja moram čekati Tiguana...tko zna koliko, uplaćeno je 15.01 ove godine
Tema zaključana.
01.08.2025 | 13:13
Napisao sam znali su, ne znaci da danas znaju. Danas rade sve gore i gore aute (njemačke tvornice) koji ako prijeđu 150.000km bez ozbiljnih kvarova, treba svijeću zapaliti.
Na žalost, auti iz EU nisu na viskoim mjestima.
Tema zaključana.
12.08.2025 | 18:03
Ne znam je li fejk ili za ozbiljno, ali je ...

www.youtube.com/shorts/XhJEw1Vjgl0
Tema zaključana.
13.08.2025 | 07:49
Audio je sigurno neautentičan i naknadno montiran jer u EU nije dozvoljeno audio snimanje uz videonadzor u javnim prostorima.
Tema zaključana.
21.08.2025 | 10:54
South Park mocks Tim Cook’s golden gift to Donald Trump

Ne znam jel spada u humor ali meni je smiješno.
Tema zaključana.
06.11.2025 | 13:25
qh0qk5ghqlzf1.png
Tema zaključana.
23.11.2025 | 11:45
IMG_0685.jpeg
Tema zaključana.
05.12.2025 | 20:10
psdhl9zeud5g1.jpeg
Tema zaključana.
05.01.2026 | 15:01
HZ.jpg
Tema zaključana.
05.01.2026 | 20:45
Gjuroo kaže:
HZ.jpg

Crni humor, ali znalo je u jednom HZ putovanju biti i vise mrtvih od americke vojne operacije.
Tema zaključana.
05.01.2026 | 21:03
spremite se za izbeglicki talas iz Venecuele!
Prilozi:
Tema zaključana.
10.01.2026 | 00:51
Što te mora nagnati da ovo dovučeš u Starbucks?
P.s. 27" iMac i iPad Pro 12.9"

IMG_0714.jpeg
Tema zaključana.
11.01.2026 | 21:23
Meni su danas bušili u stanu iznad pa sam nakon nekog vremena odlučio otići pješice do 2 km udaljenog dućana koji radi nedjeljom. Bilo je sunčano vrijeme i već par dana nisam nešto puno hodao.

Tko zna što mali ima doma.
Tema zaključana.
11.01.2026 | 21:38
Da se pocepam od smeha.
Zar nije tema humor?
Tema zaključana.
11.01.2026 | 21:55
white house.
Prilozi:
Tema zaključana.
13.01.2026 | 23:37
Memory.jpg
Tema zaključana.
21.01.2026 | 15:19
Off topic postovi obrisani. Tema je humor. Za nadmudrivanja ima tema "kafanska laprdanja", molim preselite se tamo.
Tema zaključana.
21.01.2026 | 16:06
A oblik bazena?
Tema zaključana.
21.01.2026 | 16:33
jura22 kaže:
A oblik bazena?

Ak ti je ono sličilo na pišu, onda je bio jako mali pišo,... al dobro, mašta čini svašta
Tema zaključana.
21.01.2026 | 17:11
PHOTO-2026-01-21-17-09-10.jpg
Tema zaključana.
21.01.2026 | 18:46
Bertone kaže:
jura22 kaže:
A oblik bazena?

Ak ti je ono sličilo na pišu, onda je bio jako mali pišo,... al dobro, mašta čini svašta

Nije vic, nego anegdota. Davno, ima cca 27-28 godina, ljeto, val vrućine, vanjska temperatura cca 40ºC u hladu, ogroman remont, previše posla, premalo vremena, nas četvorica stojimo oko nacrta na stolu i vremenskog plana na zidu, pokušavamo smisliti kako da uklopimo sve poslove u nemoguće kratko vrijeme, kaplje nam znoj sa čela po nacrtu, gladni, nervozni, na rubu incidenta. Ulazi kolegica inženjerka (koja ima svoje projekte, ali nisu na kritičnom putu) vesela i nasmijana i obrati se jednom od nas

"A, tu si! Baš te tražim, imaš li malo vremena, što radiš?"

"AAAAAA!! Šta radim, d*kam ku*ac, šta radim!!" i maše rukama živčano, pokazujući na nacrte i vremenski plan i ostale kolege oko sebe.

"Pa dobro..." (sveudilj s osmijehom na licu) "Maleno je, ali čovjeka veseli!", okrene se na peti i odšeta niz hodnik.

Tema zaključana.
26.01.2026 | 02:44
www.youtube.com/shorts/brFU2z0CnpY
Tema zaključana.
26.01.2026 | 17:54
Promijenio internet providera pa umjesto odlicnog FritzBox routera dobio neka Zyxel smece. Zyxel smece ima i prisilni password policy koji sam morao zaobilaziti debugiranjem javaskript koda u browseru. E sad, zasto ovo nije u forumu Internet nego u humor....zato jer mi je privuklo paznju da se funkcija zove "checkPasswordStrenth" pa sam isao malo bolje poglesati u taj kod. Evo samo dio c&p iz komentara unutar koda.

- false - password length or strength is inviald, and gui would pop warring window to inform the user
- @return valut which type is number - score of password.
- Check mail address is vaild. If it is error, it will show "Wrong Email Format. Please enter again".
- Check IPv4 IP is valid pritate IP and only allow user to set 10.0.0.0/8, 172.16.0.0/12 and 192.168.0.0/16.
- get customized warnning message from config.
Tema zaključana.
26.01.2026 | 18:34

Bar znamo da kôd nije napisao AI
Tema zaključana.
01.02.2026 | 10:18
Pita Mujo Sulju: Piše li se "ne znam" zajedno ili odvojeno?
Na to Suljo: Ah...? Napiši "znam".
Tema zaključana.
18.02.2026 | 18:19
dpasaricm - da pitam koji je model i pošto je?

IMG_4878.JPEG
Tema zaključana.
28.02.2026 | 01:43
Data.jpg
Tema zaključana.
28.02.2026 | 09:21
Tema zaključana.
28.02.2026 | 11:38
Ovo sa Schrödingerovim podatcima je top jer upućuje na Schrödingerovu mačku.
Nisam siguran koliko ih je to shvatilo.
Tema zaključana.
28.02.2026 | 17:20
Nećeš znati sve dok osobno ne provjeriš.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (265)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO