Čestitka za Božić i Novu godinu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Čestitka za Božić i Novu godinu

24.12.2011 | 01:58
2012_Cestitka_jabucnjak.png
Tema zaključana.
24.12.2011 | 03:35
Hvala, tebi i svima ostalima također.
Tema zaključana.
24.12.2011 | 13:05
Hvala! Također čestitke svima i od mene, uz jedan (kako se uzme) prigodan citat:

Far out in the uncharted backwaters of the unfashionable end of the Western Spiral arm of the Galaxy lies a small unregarded yellow sun.

Orbiting this at a distance of roughly ninety-eight million miles is an utterly insignificant little blue-green planet whose ape-descended life forms are so amazingly primitive that they still think digital watches are a pretty neat idea.

This planet has—or rather had—a problem, which was this: most of the people on it were unhappy for pretty much of the time. Many solutions were suggested for this problem, but most of these were largely concerned with the movements of small green pieces of paper, which is odd because on the whole it wasn't the small green pieces of paper that were unhappy.

And so the problem remained; lots of the people were mean, and most of them were miserable, even the ones with digital watches.

Many were increasingly of the opinion that they'd all made a big mistake in coming down from the trees in the first place. And some said that even the trees had been a bad move, and that no one should ever have left the oceans.

And then, one Thursday, nearly two thousand years after one man had been nailed to a tree for saying how great it would be to be nice to people for a change, a girl sitting on her own in a small café in Rickmansworth suddenly realized what it was that had been going wrong all this time, and she finally knew how the world could be made a good and happy place. This time it was right, it would work, and no one would have to get nailed to anything.

Sadly, however, before she could get to a phone to tell anyone about it, a terrible, stupid catastrophe occurred, and the idea was lost forever.

This is not her story.

Douglas Adams, Hitchhiker's Guide to the Galaxy
Tema zaključana.
24.12.2011 | 13:11
hvala!
sve najbolje svim clanovima jabucnjaka!
Tema zaključana.
24.12.2011 | 13:11
Također čestitke i od mene svima.
Tema zaključana.
24.12.2011 | 13:44
sve najbolje svima za nadolazeće blagdane i puno uspjeha i "jabuka" u novoj 2012.
Tema zaključana.
24.12.2011 | 13:59
Evo prvi post neka ide u čestitke.
Svima sve najbolje želim
Tema zaključana.
24.12.2011 | 18:28
Zahvaljujem!

Sve dobro što si sami zaželite nek vam se ispuni!
Tema zaključana.
24.12.2011 | 18:44
Hvala na čestitkama te također upućujem jedan topli pozdrav svima i neka vas prati zdravlje, a sve ostalo će doći samo po sebi.
Tema zaključana.
24.12.2011 | 23:58
Sretan Badnjak i cestit Bozis jabucarima koji slave i sve najbolje u 2012!!
Tema zaključana.
25.12.2011 | 02:37
Evo i od mene sve najbolje svim clanovima jabucnjaka !!
Tema zaključana.
25.12.2011 | 10:14
Svim želim svako dobro i da imaju puno posla koji mogu naplatiti. Mislim da je to ključ svega, puno posla koji se može naplatiti, a onda si svaki sam može ispuniti sve svoje želje....

SVako dobro još jednom i da purica bude lijepo zažarena, mlinci saftni, a ne mljecaviB)
Tema zaključana.
25.12.2011 | 10:31
Sve najbolje svima. Vesele i ugodne blagdane zelim.
Tema zaključana.
25.12.2011 | 10:42
Sve najbolje za blagdane i puno srece, zdravlja i uspjeha u novoj 2012. i da nam svima bude bolja nego ova (ne ponovila se ) i dabogda vam u gacama strchalo i na rostilju cvrchalo !
Tema zaključana.
25.12.2011 | 11:04
I od mene svim jabučarima čestit i veseo Božić želi... http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/cestitka.jpeg
Prilozi:
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
25.12.2011 | 11:44
@smayoo Odličan odlomak!
Tema zaključana.
25.12.2011 | 12:02
Sretan Božić i sve najbolje želim svim forumašima Jabučnjaka !
Nadam se da ste dobili nešto jabučnjasto ispod bora
Tema zaključana.
25.12.2011 | 12:31
Svako dobro svim clanovima foruma i Vasim obiteljima...
Tema zaključana.
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
25.12.2011 | 14:30
Puno zdravlja, ljubavi, sreće i novaca (za nove tehnologije) želi Jabučarima i Jabučicama - Vojko
Tema zaključana.
25.12.2011 | 14:51
Neka nam nadolazeće vrijeme donese dobrotu i ljubav.Naučimo dobro dobrim vračati i budimo dobri jedni prema drugima.Imajmo razumjevanja za sve životne zadaće da ustrajemo kroz vjeru u sebe i da naposljetku moramo vjerovati u nešto,imati svoj kategorički imperativ kako bi opstali.Čovjek,to je moja religija i vjera!

Plamičak će utrnuti,ne postavši nikad oganj,ako se o njemu nitko ne brine (Abdurahman DŽAMI).
Tema zaključana.
25.12.2011 | 16:28
Sretan božić i nova godina.
Tema zaključana.
25.12.2011 | 21:39
Sretan Božić i puno zdravlja svima,… sve ostalo je manje važno,…
Tema zaključana.
26.12.2011 | 18:13
Svako dobro svima i svima zelim sretan Bozic i sretnu Novu Godinu !
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1056)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.75 Seconds

Provided by iJoomla SEO