US i EU adresa za kupnju na web-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

US i EU adresa za kupnju na web-u

14.01.2012 | 17:13
Koliko puta nam je nešto trebalo iz Amerike ili iz EU-a, ali nisu nam dali da kupimo je nismo imali US ili EU adresu.
Sad ima pomoći, postoji tvrtka koje točno to za nas regulira. Daje nam US i EU adresu na koju nožemo narućivati i kad stigne pošalju nam na našu pravu adresu. Imaju i računalo koje računa transportne troškove, carinu i sve šta je vezano uz pošiljku.

bongous.com/

ja sam otvorio, pa da vidimo.
Tema zaključana.
14.01.2012 | 20:42
Već je bilo i ranije takvih siteova. Sjećam se da je Djuro Genijalac još prije 2-3 godine spomenuo jedan, taj je nudio samo US adresu. Tada sam bio proučavao - isplati se jako ako kupuješ više stvari pa čekaš da se skupe prije nego ti pošalju. Inače, njihova cijena bude taman tolika kolika je razlika u cijeni US-HR, tako da se nije isplatilo (meni).
Tema zaključana.
14.01.2012 | 21:48
Ja sam registriran na myus.com i imam US adresu. Za neke stvari se isplati ako naletis jako povoljno, ili ih nemozes dobiti u Europu.

Ali ima stvari kao sto smayoo kaze, za koje se jednostavno ne isplati. Kad obracunas dostavu, porez i eventualno carinu izadje isto kao da si i kod nas kupio.
Tema zaključana.
14.01.2012 | 22:16
Postoje neki casopisi koji se dostavljaju besplatno na US adrese, neki ti pak zaracunaju takvu postarinu van US (za US ne naplacuju postarinu) da nemozes vjerovat...
Tema zaključana.
  • mileni
  • Posjetitelj
14.01.2012 | 23:29
twelvesouth.com/products/magicwand/tech-specs/

Ovaj dodatak sam mislio naruciti preko jedne od Apple trgovina u UK-u.
Kako ne mogu iz hrv naruciti, zanima me koliko bi me ovo otprilike kostalo da narucujem preko jedne od tih specijaliziranih stranica?

Na jednoj sam gledao cjenik, otkucao otprilike tezinu, sirinu, duzinu i visinu proizvoda... Iako je ovo relativno malena stvarcica, i iako je jako lagana, cijena mi djeluje smijesna. Malo preko 25 funti, ne racunajuci cijenu proizvoda naravno. Dal sam napravio nesto pogresno, ili ovi stvarno uzimaju tolike cifre? + sto moram platiti 2 funte da bih mogao uopce koristiti njihovu adresu u UK.
Tema zaključana.
15.01.2012 | 01:33
www.pbzcard.hr/hr/izdavanje-kartica/pogo.../globalshop-hrvatska

Mislim da bi nama Hrvatima moglo ovo biti naj interesantnije s obzirom da je usluga od PBZ-a, ipak daje neku sigurnost.
Tema zaključana.
15.01.2012 | 12:43
@mileni - obicno se racuna VxDxS + tezina paketa, tako da i dimenzije paketa dodju u obzir, i cijena moze ispast cudna. Ali svejedno ne kuzim zasto si kompliciras zivot... Na ebayu to isto sto zelis kosta 10$ skuplje, ali imaju shipping i za HR i kosta 10$ -> www.ebay.com/itm/Twelve-South-MagicWand-...;hash=item519c95633d

@velejaj - super ako imas American Express. Nije mi se dalo gledat koje su im naknade, ali strani servisi rade odlicno i pouzdani su. bar ovaj koji ja koristim. Narucio sam preko nekoliko stvari i nikad nikakvih problema, tocni, pouzdani, shipping korektan ( doduse zrno skuplji ).
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1044)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO