Ako imate vremena...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ako imate vremena...

09.03.2012 | 17:03
...nedavno je jedan dobar prijatelj objavio online knjigu pa ako imate vremena i volje...
http://www.floowie.com/en/read/d/#/page/1/
Tema zaključana.
  • campo
  • Posjetitelj
09.03.2012 | 19:01
jel se smije komentirat?
Tema zaključana.
09.03.2012 | 19:09
Govno od Flasha! Kako sam otvori, još brže zatvorio. Neko ne voli Office, a ja Flash na internetu. Preskačem.
Tema zaključana.
09.03.2012 | 19:23
campo kaže:
jel se smije komentirat?

Paaa, ja mislim da smije.
Tema zaključana.
09.03.2012 | 19:41
Pročitao sam par prica. Nije loše.

Posebice mi se svidjela prva. Bubreg i nacionalno pitanje. Vrlo duhovita, istinita, a nažalost i odlično objašnjava naš mentalitet. Pogođeno u sridu.

Jedino istina, mogao se nekako ovaj flash izbjeci.
Tema zaključana.
09.03.2012 | 19:56
I ja sam odustao odmah nakon što sam vidio flash. Neka svoj rad stavi na http://www.scribd.com/ pa ću onda nešto i pročitati.
Tema zaključana.
  • campo
  • Posjetitelj
09.03.2012 | 20:56
Gdje pisci spomenu "ove prostore" odmah znam o čemu se radi pljuvat će hrvatsku a veličat "te prostore" ocjena nula ( pročitao desetak stranica) povraćanje izbjegnuto jedva
Tema zaključana.
09.03.2012 | 21:34
Na ovo mogu odgovoriti samo kao na provokaciju. Sin mi je gledao video kako su spodobe s kokardama vrtile na ražnju petogodišnje dijete (hrvata). Tako da ovo ne spada u Jabučnjak ni po kojim kriterijima. Neka izabere drugo mjesto za takove promocije. Neću se exponirati odličjem, ali me ovo smeta i vrijeđa. Hvala !
Tema zaključana.
09.03.2012 | 21:50
"Neću se exponirati odličjem"
Oh! Mislim da upravo jesi...

Nemam ništa protiv knjiga. Da se više čitalo, ne bi bilo takvih tema za pisanje...
Tema zaključana.
09.03.2012 | 21:58
Breed kaže:
"Neću se exponirati odličjem"
Oh! Mislim da upravo jesi...

Nemam ništa protiv knjiga. Da se više čitalo, ne bi bilo takvih tema za pisanje...

@ Breed , kojim ?
Tema zaključana.
09.03.2012 | 21:59
Bilo kojim.
Tema zaključana.
09.03.2012 | 22:24
Jzelko, koja te konkretno priča tako uznemirila? Ja sam pročitao samo ovu prvu. Po mom viđenju, ona ne vrijeđa Branitelje (štoviše, uopće ne govori o njima).
Tema zaključana.
09.03.2012 | 22:34
Ima dalje ...!
Jedostrano a jabučnjak nije literarni forum. A i ne volim kad sole na ranu.
Tema zaključana.
10.03.2012 | 00:11
Pogodjene pricice ovih prostora o ovim prostorima...

Ali flash?!?!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1035)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.72 Seconds

Provided by iJoomla SEO