iTunes na windowsima
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iTunes na windowsima

02.05.2012 | 18:51
Pozdrav,

Kao što se iz naslova vidi, znači instalirao sam itunes na win7, treba mi radi iPhonea a i onako mi je super urađen pa ga koristim i za slušanje muzike.

Imam dvije particije, jednu na kojoj su winsi(C) i drugu za podatke(tu je i muzika između ostalog)(D). Kada importam muziku u iTunes on sve ono prekopira na C: tako da mi je popuni dosta 50-60GB muzike pa onda bespotrebno imam sve po dvaput. Da li se kako moze napraviti da muzika ostane samo na D: kada je importam?

Hvala
Tema zaključana.
02.05.2012 | 19:16
Vjerojatno isto kao i na Macu, u preferencesima isključiš kvačicu "copy to iTunes library".
Tema zaključana.
02.05.2012 | 19:48
Probao sam i,i,i,i radi hvala puno! Extra ste forum, vrlo brzo dobije čovjek odgovor na problem

Još jedna stvar samo: jedan folder/album nije sređen kako treba. Riječ je o Celtic woman i ima par izvođača na jednom albumu i sad su mi razbacani njih oko 10 na sa po 2 pjesme. Kak da ih sad izbacim iz iTunesa dok nekako ne sredim pa onda opet importam?
Tema zaključana.
02.05.2012 | 20:15
Odabereš, desnoklik, delete, potvrdiš.
Tema zaključana.
02.05.2012 | 20:24
Ne treba brisati. Odabereš sve pjesme koje pripadaju jednom Albumu i onda desni klik pa "Get info" te za svih odjednom ispraviš naziv albuma i dodaš sliku omota pa više neće biti razbacane.

Tako se može ispraviti i poredak pjesama u albumu i dodati druge potrebne informacije.
Tema zaključana.
02.05.2012 | 22:50
Evo da detaljno pojasnim. Ovako je u folderima (slika 1) znaci vol1, vol 2.... druga slika je unutar foldera,znači pogled na pjesme. Sljedeće slike su iz iTunesa i to su ti problemi.

Da mi je kad odem na albums u iTunesu piše vol 1 i da su tu sve pjesme a ne vol1 od Barnback npr. pa vol1 od Brier.....

za*ebaje ga ovo što ima više volumena

Kad sredim ako uspjem sredit iTunes kolekciju,da li mogu napravit backup ovog svega da ne bi opet u slučaju nečeg lošeg (pu,pu,pu)morao se zafrkavati s ovim
Tema zaključana.
02.05.2012 | 22:59
Selektiraš sve pjesme s tog albuma, pa 'get info'. Klikneš na opcije i tamo pod 'Part of Compilation' odabereš 'Yes'.

Nakon toga će ti iTunesi sve pjesme automatski staviti u jedan folder, a cijeli album se onda preseli u folder Compilatios.
Comps.jpg
Tema zaključana.
03.05.2012 | 17:37
Hvala, sad imam posla oko toga danima da pomalo prckam
Kad to sve završim , onda ću backupovat (kopirat ću folder iTunes library na CD ili nešto slično).
Kako da dodam cover,neke je skinulo automatski neke ne (većinu)? Možda da dodam još informacija u "get info" pa će sam ili....
Tema zaključana.
03.05.2012 | 17:47
Pa zar nema program koji to automatski poslozi? Mislom kako se ovdje pisalo o tome. Program nije desplatan, ali ustediti ce vrijeme.
Tema zaključana.
03.05.2012 | 19:51
RnR kaže:
Kako da dodam cover,neke je skinulo automatski neke ne (većinu)? Možda da dodam još informacija u "get info" pa će sam ili....

Ako ti cover ne stavi automatski, onda opet selektiraš sve pjesme na albumu, pa "get info", pa drag&drop sliku covera u onaj kvadratni prozorčić dolje desno.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1028)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO