Kao u Moskovskoj Pravdi :-)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kao u Moskovskoj Pravdi :-)

22.04.2005 | 03:48
... samo dobre vijesti.
story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&...20050421/bs_nf/33272

Istina, mi to već sve dugo znamo, ali već sami sebi izgledamo blesavi kad uvijek nekome moramo govoriti, a ovaj nas gleda u nevjerici s pogledom \"it's too good to be true\" i osjećamo se ko Jehovini svjedoci kad propovijedaju Kraljevstvi Nebesko koje \"jednostavno, u tom obliku ne može postojati\"

Ajde, de, da netko malo u neutralnim medijima potegne te argumente...
Tema zaključana.
22.04.2005 | 12:18
Još kad bi netko to prenio u domaćim medijima...
Tema zaključana.
22.04.2005 | 13:28
Zanimljivo zapažanje...

UNBELIEVABLE je koliko se neke stvari bezočno reklamerski pišu, a posebno koliko su neke druge provjerljive stvari koje stoje - bezočno nepodnošljive ljudima koji su \"filteri\" preko kojih slovo stiže na papir...

Da, u tom kontekstu je i onaj moj poveći \"menuetto\" o slučaju trash spisateljice Jasmine Badovinac... blja...
Tema zaključana.
22.04.2005 | 14:38
Heh, MAK ti se ionako ne računaš zato što si pristrano hermetičan ter imaš bradu
Tema zaključana.
22.04.2005 | 16:31
Ajde, de, da netko malo u neutralnim medijima potegne te argumente...

Caasopis CIO nije bas casopis u kojem ce pisati lokalni stemeri, kao sto je to obicaj u ostalim vrstama popularnih kompjutorskih bljuzga za raju koja ionako ne kuzi nista dalje od gigaherca i kolicine memorije -- koju, dakako, ionako nikad ne koristi. Kako god tu u racunalu, tako i onu u glavi.
Tema zaključana.
22.04.2005 | 18:45
A gle ovo:
www.theregister.co.uk/2005/04/21/apples_big_virus/

The Register definitvno nije glasilo mjesne zajednice
Tema zaključana.
22.04.2005 | 19:23
Hej, što je svim ovim ljudima?! Proljeće udarilo u glavu?

news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/from_our_...spondent/4464735.stm
(u tom članku mi se jedino ne dopada čovjek s danje slike, onaj s biciklističkim šljemom i iPodom) ;->
Tema zaključana.
23.04.2005 | 04:15
Ima i ludih prica ovih dana: Evo jedne o pokusaju pisanja virusa za OS X i 25,000 dolara nagrade oniome tko u tome uspije:

www.computerworld.com/softwaretopics/os/...1,00.html?source=x10
Tema zaključana.
23.04.2005 | 14:31
Stara stvar. Ponuda je povučena na inzistiranje Symanteca.

Kad bi to nekome doista uspjelo, SYmantec bi morao nešto i napraviti, a NAV antivirusni apdejti ne bi godinama iz mjeseca u mjesec bili u byte isti.

Ne bi me čudilo da je Symantec platio nagradu ponuđaču nagrade. To je najjeftinije.
Tema zaključana.
23.04.2005 | 15:22
Star je stara \"samo\" mjesec dana i mnogi o njoj ne znaju. Inace, mislim da je akcija povucena na Appleovo inzistiranje zapravo -- stvaranje takvog softwera bilo bi vjerojatno kaznjivo zakonom, a ni Appleu se nije svidjela cijela ideja. Ne zele previse pozornosti bacati na sebe, cini mi se, sto je pametno. Sigurnost, kako god bila dobra, nije apsolutna, i bilo kakav gaf u sigurnosti Tigra ublatio bi uspjesnu prodaju Apleovih racunala. Stoga je bolje sutjeti i koristiti momentum.
Symanteca u ovoj prici boli briga -- love i virusa s Windows PC trzista ionako imaju dovoljno za obje ruke zaposlene...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1590)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO