Dreamweawer problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dreamweawer problem

10.06.2005 | 15:29
Hm, samo jedno kratko pitanjce, zna li tko od vas, dali je moguce u dreamweaveru napravit inline frame?
Tema zaključana.
10.06.2005 | 16:08
mozes li malo produbiti pitanje da skontam sta zelis postici pa da probam pomoći?
Tema zaključana.
10.06.2005 | 16:47
Gdje ce dublje, pa pita moze li se u Dreamweaveru napraviti iframe.
Pretpostavljam da se moze, no ja sam i tako od onih koji sve rade u text editoru, a tamo se sve moze
IMan, evo ovdje, izgleda da se to radi \"rucno\":
www.adesdesign.net/php/tutorials/dreamweaver/i_frame.php
Tema zaključana.
10.06.2005 | 21:04
Hvala, i to onda znaci da je i jabucljak napravljen u text editoru ,da, i uvjek me bunilo, vi koji pisete kod u text editoru, kak gledate design?
Tema zaključana.
11.06.2005 | 03:20
iMan je napisao:
Hvala, i to onda znaci da je i jabucljak napravljen u text editoru ,da, i uvjek me bunilo, vi koji pisete kod u text editoru, kak gledate design?

Dizajn je nebitan. Jabucnjak je svijetli primjer koji to dokazuje
Tema zaključana.
11.06.2005 | 11:21
A i ljudi na njemu također, kad si na dobrom siteu, nije potrebno biti profač, čovjek se opusti pa ... bounce-a!!! (ili zabušavaju kao neki dedeki!)
Tema zaključana.
11.06.2005 | 16:02
Zvonimir je napisao:
iMan je napisao:

Dizajn je nebitan. Jabucnjak je svijetli primjer koji to dokazuje

Hehe, bas sam to htio reci. No sad ozbiljno, ja nisam programer, grozim se programiranja, i nakon sto sam se godinama cudio zasto svi govore da je text editor najbolji HTML editor dosao sam i sam do toga. Naravno ovisi o samoj stranici koju radis, no evo npr. ja bi trebao sada puno energije uloziti kako bi naucio koristiti Dreamweaver, i nakon toga opet ne bih znao nista o kodu koji se nalazi iza toga, a kao sto vidim i po tvom pitanju neke stvari se ipak moraju raditi rucno. Ono sto je smijesno jest da je (x)html u osnovi izuzetno jednostavan, a alati poput GoLivea i Dreamweavera ga samo cine kompliciranim.
Sto se konkretnih alata tice, da, sve radim iskljucivo u text editoru. Puno pomaze i WebCore pomocu kojeg mogu imati live html preview onoga sto pisem pa je to cas posla. Tako barem znam gdje je problem, ako mi nesto u Dreamweaver kodu ispane neispravno, mislim da bi mi jaja otpala dok ne nadjem gdje je problem.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1300)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.82 Seconds

Provided by iJoomla SEO