Lime Wire PRO
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Lime Wire PRO

09.09.2005 | 21:57
imam obični lime wire ali učestalo se dešava da pjesmu koju skinem da je corrupted pa moda lime wire PRO rijesi stvar pa di ga mogu skinut?
skidao sam ga preko običnoh limea ali uvijek neka kriva verzija ili prozor di moram stisnut NEXT ali jednostavno ne želi.
Tema zaključana.
09.09.2005 | 22:03
pojavi se ovakva slika
Prilozi:
Tema zaključana.
10.09.2005 | 02:27
Mislim da to nije vezano samo za LimeWire. Naime, meni se isto zna dešavati i na Azureusu, te mislim da je vezano za Tracker s kojeg skidaš torrent. Obično taj problem sa corrupted stvarima riješim tako da ponovno stavim skidati cijelu stvar (dok je još na lokaciji za download), te čak ako i prođe par puta kao da je cijela skinuta, zna se uspostaviti nakon 4-5 puta da jali još ili 256, 512 kb ili čak mb i zato javlja system da je stvar corumpirana, a nije, već jednostavno nije skinuta do kraja.
Tema zaključana.
21.09.2005 | 11:18
ako ovo nesto znaci.... imam i pro i obicnu verziju limewirea.za sada nisam primjetio ni jedan difference izmedju ta dva osim sta pro verzija ne sere window da kupim pro.mozes mislit kako cu kupit. ni da je 1$ !
Tema zaključana.
21.09.2005 | 21:52
gosinisha je napisao:
mozes mislit kako cu kupit. ni da je 1$ !

Hajde mi ovo molim te objasni? Ako koristis program i ako si zadovoljan ne bi ga kupio ni da je jedan dolar? Što si ti? Bračanin?
Tema zaključana.
21.09.2005 | 23:30
ovo je sada za poludit. svaki put je corrupted! da bi skinuo neku pjesmu moram je skinu bar 10 puta. ima ko kakav prijedlog?
Tema zaključana.
22.09.2005 | 00:45
Udruu!! Probaj tu na jabuci pitat frendove za pjesmu, možda netko ima pa ti pošalje! LimeWire je smeće, kao i svi \"puno uloži, malo dobiš\" peer2peeri, krade impulse ili MB, svi te sisaju, puno smeća, ...ali je često rješenje!!! Svi ga volimo, ali i živciraaaa, Ruuuud!! Tak je to, no ipak je neka mogućnost! No koji put je i rješenje ono prvo što rekoh.

Recimo ja imam I'll Be Home For Christmas s albuma Making Spirits Bright - A Smooth Jazz Chtistmas GRP Records Various Artists, Producent je gitarist Lee Rithenour, a nastupaju na albumu, Joyce Cooling, Al Jarreau, Marc Antonie, Diana Krall, David Benoit, Joe Samle... volio bih čuti i ostale pjesme s albuma, što prije(!), ali ne mogu ih nigdje skinuti, pomoć please!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1607)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.67 Seconds

Provided by iJoomla SEO