Kvalitetan burner za mac
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kvalitetan burner za mac

20.08.2013 | 12:43
Pozdrav svima,

Evo da i ja prvi puta pokrenem neku temu
Ponosni sam vlasnik 13" MBP-a pa sam naisao na potrebu za przenjem iso fajlova i audio cd. Zanima me koristite li ili znate neki burner koji bi mogao kopirati cd/dvd, prziti audio cd-ove te ono najbitnije prziti iso fajlove. Probao sam sa onom opcijom direktno iz findera ali on snimi samo .iso datoteku bez raspakiravanja.

Bilo bi super da je to sve spakirano u jednom programu, jer sada moram koristiti 3 razlicita za svaku vrstu snimanja.

Pozdrav, energy
Tema zaključana.
20.08.2013 | 12:48
Toast Titanium. Nije besplatan.
Tema zaključana.
20.08.2013 | 18:30
Tocno, Bog prze ja na MAC-u. Ja imam neku staru verziju jer snimim 5 plocica godisnje.
Tema zaključana.
20.08.2013 | 22:44
ISO filove možeš i na macu spržiti ali ne kroz finder već iz disk utility koji se nalazi u Utilities folderu. A audio CD možeš napraviti iz iTunesa. Kreiraš playlistu odabereš burn i odabereš opciju, MP3 ili audio CD.
Tema zaključana.
21.08.2013 | 16:57
Ja koristim Burn. Besplatan je (open source).
burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html
Tema zaključana.
21.08.2013 | 17:22
Probaj Disco, već dugo je besplatan: discoapp.com
Tema zaključana.
21.08.2013 | 22:32
zoranowsky kaže:

Također, od kad kupio mac, 3 godine prženja bez ikakvih problema. Preporuka jer mi nije zahebo niti jedan cd/dvd.
Tema zaključana.
25.08.2013 | 14:46
zoranowsky kaže:
I ja. Toast mi je nekad bio ok, ali novije verzije su pune meni nepotrebnih frkafulja, video disk ovakav, bluray onakav... meni osobno to ne treba. Burn je džabe i ono osnovno - pržiti data cd ili dvd - zadovoljava.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1158)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.64 Seconds

Provided by iJoomla SEO