Word-fileovi problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Word-fileovi problem

24.10.2013 | 16:54
Zašto su mi word fileovi plave boje a ne crne, uvije su bili crne i odjednom poplavili:) Znači kad udem u word i kad stisnem "otvori" onda su mi nazivi dokumenata plave boje u cemu je problem

hvala
Tema zaključana.
24.10.2013 | 17:31
Za početak bi pomoglo da napišeš o kojoj se verziji Officea i na kojem OS-u radi.
I jel' možeš uopće otvoriti te fajlove ili ne?
Na windowsima to obično znači da nemaš nemaš odgovarajuće korisničke ovlasti.

EDIT:
Uh te boje , hvala na ispravci.
Tema zaključana.
24.10.2013 | 17:37
Na Windozama to znaci da je file compressiran, a da je zelen znacilo bi da je enkriptiran.
Tema zaključana.
24.10.2013 | 17:42
Radi se o xp ako se ne varam jer nije sad komp kod mene, a mozes li malo bolje pojasnit onda, kako da to rjesim?
I čak neke ne mogu otvorit a neke mogu.
Tema zaključana.
24.10.2013 | 17:48
Ne moraš ništa rješavati. Radi se o tome da je win kompresirao fajlove kako bi oslobodio više mjesta na disku.
Vjerojatno je netko kod pokretanja "Disk cleanup" označio i opciju "Compress old files..."

I čak neke ne mogu otvorit... e to je već problem, ali bez dodatnih informacija ništa mi ne pada na pamet .
Tema zaključana.
24.10.2013 | 17:48
Probaj iskljuciti Tools > Folder Options > View > Advanced settings: Show encrypted or compressed NTFS files in color
Tema zaključana.
24.10.2013 | 18:02
Misliš da će mu to pomoći da otvori fajle koje mu sad ne da otvoriti?
Tema zaključana.
24.10.2013 | 19:10
To niti nije bilo originalno pitanje.
Tema zaključana.
24.10.2013 | 19:30
Teddy kaže:
Probaj iskljuciti Tools > Folder Options > View > Advanced settings: Show encrypted or compressed NTFS files in color

Dali to da napravim u Wordu?, a ovo što se tiče otvaranja mislim da je problem u dokumentima koji su pisani na officu 2003 a ne mogu ga otvorit na 2007, onako mi izbaci neke hieroglife:cheer: Kako to mogu rješit?
Tema zaključana.
24.10.2013 | 19:43
2007 otvara 2003, a kontra ide s konverterom.
Ako izbaci neke hijeroglife i traži nešto o tebe, to znaći da je fajl oštećen.
Ako normalno otvori fajl, a pojave se hijeroglifi, to znaći da nemaš ispravan font.
Tema zaključana.
24.10.2013 | 19:52
torby kaže:
Teddy kaže:

Dali to da napravim u Wordu?

Ne. U podešenjima od Windows Explorera.
Čuj, ali fakat, kako ti je uopće palo na pamet tražiti pomoć za Word za Windowse ovdje, na Apple forumu?
Tema zaključana.
25.10.2013 | 09:21
Čovjek je hrabar, pa je pitao!
Tema zaključana.
25.10.2013 | 11:39
Tema zaključana.
25.10.2013 | 18:01
smayoo kaže:
torby kaže:
Teddy kaže:

Dali to da napravim u Wordu?

Ne. U podešenjima od Windows Explorera.
Čuj, ali fakat, kako ti je uopće palo na pamet tražiti pomoć za Word za Windowse ovdje, na Apple forumu?

Pitao je tu jer su na PC forumima (Bože mi orposti) retardirani prištavci s nebeskim mišljenjem o sebi i (valjda) im je vrlo šesti odgovor reinstall, reinstall, reinstall, reinstall, reinstall, reinstall....
Tema zaključana.
25.10.2013 | 19:25
Nemoj tako. Oni su naša IT budućnost
Tema zaključana.
25.10.2013 | 19:47
JOHN kaže:
Nemoj tako. Oni su naša IT budućnost

Misliš na tmurnu i neizvjesnu?
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1048)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.97 Seconds

Provided by iJoomla SEO