T-Com zna!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

T-Com zna!

28.02.2014 | 17:27
Screen_shot_2014_02_27_at_23.png

To mi se jućer dogodilo, isključili me.
Tvrde virus!
Ima komentara, iskustva?
Tema zaključana.
28.02.2014 | 19:09
Valjda misle da si na Windowsima!
Tema zaključana.
28.02.2014 | 19:54
Prvi put vidim. KAko to - isključeno? URedno sve plaćaš i oni te isključili? Više ne možeš na net? A upozorenje nisi nikakvo primio?
Tema zaključana.
28.02.2014 | 20:10
U zadnje vrijeme sve više ljudi susrećem koji mi se žale na taj problem. Isključe te bez ikakvog upozorenja. Frend mi je poludio, jer sve uredno plaća i trebalo mu je pol dana kako bi skužio da su ga majmuni isključili bez ikakve obavijesti.
Kao virus i doviđenja.
Tema zaključana.
28.02.2014 | 20:10
NaHebi im se mamice, đubradima pokvarenim. Ču li Virus, oni su jedan veliki virus treba ih po zakonu o zaštiti o parazitima odstraniti deratizacijom i postupak ponavljati svakih 14 dana.
Tema zaključana.
28.02.2014 | 20:15
Dugo ne radim za tu gamad, ali sjećam se da T-HT šalje sva upozorenja na mail koji si dobio s računom i isključuje tek nakon tri upozorenja. Abuse služba reagira samo na crve, spam i skaniranje portova. Ne znači nužno da imaš 'virus', možda ti se netko spojio na WiFi sa zaraženim računalom. Ako nazoveš službu za korisnike dat će ti mail adresu abuse službe kojoj moraš opisati što si poduzeo da očistiš računalo pa će te otključati.
Tema zaključana.
28.02.2014 | 20:24
da, salju na email adresu koju NITKO ne koristi. Pa zasto bi to *ranje itko koristio?(mislim da njihov sugavi mail) i meni su tako bili iskljucili. ali imo sam windowse jos tada. morao sam cekati 5 dana ili vise cak. srecom maxtva nije tada bilo(ukucani bi bili bijesni)
Tema zaključana.
28.02.2014 | 20:49
smayoo kaže:
Prvi put vidim. KAko to - isključeno? URedno sve plaćaš i oni te isključili? Više ne možeš na net? A upozorenje nisi nikakvo primio?

Bila upozorenja abuse nesto. Zvao i vele da je OK.
Samo je net crko. Tekefon i MaxTv rade. Danas ukljucili. Zvao neki covjek (ne oni s informacija) i veli da ne zna zasto su me iskljucili. Kao zna nesto zapeti s korisnickim imenom bla, bla, bla.
Vec sam od VipNeta gledao ponudu.
Šit hepnds. Valjda ne bude ovakvih iznenadjenja.
Tema zaključana.
28.02.2014 | 20:50
Racuni se placaju. Ne bi samo net krepal, a telefon i tv ne.

E da, i Wi-Fi sifru sam promjenio.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 22:18
Opet isključenje!!!!
Definitivno prelazim na VIP!!!!
Tema zaključana.
13.03.2014 | 22:24
Isto ti je. Napadni ih na FB-u.
Tema zaključana.
13.03.2014 | 23:49
frendu se to dogodilo prije mjesec dana, ista stvar, kao virus; zvao me koji antivirusni staviti na iPhone, jer ih ima za androide ) on je prakticki sve kaj ima u kuci formatirao

ovo treba zaboraviti, a VIP.... pa ja moram priznati da s njima nemam nikakvih problema, naprotiv; ugovor tece svojim tokom, racuni ok, nema iznenadjenja.... mislim da su ti u svemu i jeftiniji od T-coma, ali ces sam odrediti dali preci ili ne; ako imas naviku biti na Tcomu, i ako im je ovo prvi faul u napadu, pricekaj, svako moze napraviti gresku
Tema zaključana.
14.03.2014 | 00:19
Nije prvi, drugi je. Prelazim na kabsku instalaciju. 12Mbps TV i telefon.
Tema zaključana.
14.03.2014 | 10:50
to imam i ja već 3 godine, samo od b-neta (a sad je to isto pod vipom) i mogu reći da nikada nije bilo apsolutno nikakvih problema, brzina je uvijek maximalna i nikada prekida u radu ni s telefonom ni s internetom. Njihov žični modem i moj wifi ruter...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 2 dana
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1164)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.70 Seconds

Provided by iJoomla SEO