Web stranice
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Web stranice

08.04.2006 | 08:29
Evo koji mi je najbolji software sličan dreamweveru za radit web stranice na mac-u
Tema zaključana.
08.04.2006 | 15:06
ja probao(kao totalni web glupson) napravit web page u iwebu i gle ispalo jako dobro.sve 5.dosta limitiran soft ali za v.1 odlicno apple! a deramweaver i golive su mi toliko science da bi jedva znao napisati text u njima
Tema zaključana.
08.04.2006 | 17:45
Zavisi kakve web stranice... za obične možeš koristiti jedan od tri navedena, ako hoćeš nešto konkretnije imaš WebObjects od appla i ColdFusion od macromedije
A najboljei sličan dreamveaweru je dreamveawer
Tema zaključana.
08.04.2006 | 19:23
Morat ces dati vise informacija prije nego ti netko moze dati konkretan savjet. Ja bi napravio grupu podjelu na:

- default mamut-rjesenja (Dreamweaver i GoLive)
- jednostavnija wysiwyg rjesenja (nVu i Freeway)
- editori sa html alatima (Hyperedit, Tag, Textedit)

E sad ovisno o tvojim potrebama i zeljama odaberes jedno ili vise od gore navedenog.
Tema zaključana.
09.04.2006 | 03:23
Napravio bi web starnicu jednog dućana. Znaći malo flash gumbića koji banner, pozadina i tekst.
Tema zaključana.
10.04.2006 | 04:40
Dakle uglavnom statični sadržaj koji će se ručno osvježavati po potebi, ne radi se o web shopu?
Osobno bi za to koristio bilo koje od rješenja koje sam naveo *osim* Dreamweavera ili GoLivea.
Tema zaključana.
10.04.2006 | 04:45
Ne web shop. Znaći tipa ko web stranica mac galerije ali bez web shopa. E i riba gdje bi mogao nabavi flash bannerse i flash gumbe?
Tema zaključana.
10.04.2006 | 05:21
Ustvari ja vec u dreamweveru znam radit. Tak da cu najvjerojatnije njega koristit e sad je ono pitanje gdje mogu nac flash banners i flash drop down mens i te stvarcice
Tema zaključana.
10.04.2006 | 06:21
Pa ako znas raditi u dreamweaveru cemu prvo pitanje?
Sto se flasha tice, pojma nemam jer ga zaobilazim kad god je moguce, a to je srecom cesto.
Tema zaključana.
10.04.2006 | 06:51
Evo molimte pogledaj ovu stranicu www.artcentar.hr i reci mi kako bi najlakše mogao napraviti ovakvu stranicu i kak bi mogao napravit one tipke galerija ponuda i to.
Tema zaključana.
10.04.2006 | 16:43
S cim ces je napraviti je ipak najvise stvar osobnog izbora. Ja bih koristio text editor i eventualno php/mysql ako ce trebati cesto odrzavati dinamicki sadrzaj (vijesti, itd).
Sto se tice tipki, flash je lose rjesenje jer ti treba plugin. Odi na google i searchaj \"CSS image rollovers\" te prouci linkove. Takve stvari se najcesce rade kombinacijom CSS-a i javascripta.
Tema zaključana.
10.04.2006 | 17:21
Zaboravlja se RapidWeaver, meni te stranice izgledaju poput rješenja iz njegovih templateova.
Sam alat je nešto između iWeba i GoLivea.
Tema zaključana.
10.04.2006 | 23:33
Ima li tko iskustva sa radom ASP.NET aplikacija u Dreamweaveru? Mogu li Safari ili Firefox uopće prikazati .asp stranice? Naime, nakon ubacivanja raznih objekata (textbox, button...) htio sam pregledati učinjeno, no u web pregledniku dobivam samo kod. Nov sam u ovome, dakle ne znam puno. Radim li nešto krivo? Trebam li neku drugu aplikaciju? Molim vas ako netko zna neka se javi, ovo ne radim iz gušta već mi treba za faks na kojem radimo u Microsoft Visual Web Developeru.

Hvala.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1609)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO