CRM u 2015.
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

CRM u 2015.

30.06.2015 | 20:50
Dragi moji, koje prijedloge imate za CRM danas?

Neke osnove, adresar i kalendar da su zajednički, to do i slični featurei poželjni; nikakve sales i slične dodatke ne trebam.

Svejedno mi je da li je web baziran ili Mac/iOS aplikacija, dokle god ima nekakvu trajnost. Prije 3-4-5 godina kada sam zadnje gledao i skupljao linkove, hrpa njih je propala. To mi baš i nije opcija da za godinu dvije moram mijenjati cijelu priču.

Pa da vas čujem, koje CRM vi koristite? Za cca 10 korisnika max.

Hvala
Tema zaključana.
30.06.2015 | 21:00
Probaj CRM od zoho.com. Oni ti nude cijelu lepezu web-baziranih aplikacija za male firme, a za CRM imaju i pripadajući iPhone app. Nisam više siguran do kojeg im je broja korisnika besplatno. Bio sam ga probao i načelno bio zadovoljan, ali drugi u firmi nisu imali volje i samodiscipline uhvatiti se toga tako da sam na kraju i ja odustao.
Tema zaključana.
30.06.2015 | 21:01
Ja sam upravo počeo testirati Bitrix24. Za sada djeluje robusno i pouzdano s hrpom funkcionalnosti. Do 12 osoba je free.

www.bitrix24.com

Baci oko pa javi kako se tebi čini.
Tema zaključana.
29.04.2016 | 07:57
Ja sam za svoju firmu odabrao uslugu poduzeća koje sam dobio na preporuku od poznanika, koja mi je omogućila implementaciju CRM-a i jako sam zadovoljan s finalnim rezultatom. Odlična stvar za svaku firmu neovisno o vrsti poslovanja:)
Tema zaključana.
12.03.2021 | 12:28
Pozdrav, ovo mi se čini kao najnovija od CRM tema.

Tražim malo po netu CRM riješenja pa da pitam ovdje ako netko ima dobra iskustva sa nekim.

Trebao bih CRM rijesenje za nevladinu organizaciju sa 10 zaposlenih (festival, draga zaposlena od nedavno), 2-3000 kontakata, tj mreže suradnika.

CRM bi trebali radi segmentiranja i targetiranja email kampanja, te kao pretraživač potencijalnih suradnika prema specijalnosti (polja kontakt kartice bi ukjlučivale i informacije o djelatnosti kontakta, lokaciji itd). Računovodstvo bi CRM koristilo i kao zapis bankovnih podataka i povijesti suradnika (OIB, brankovni račun, uplate, isplate) a recimo PR sekcija te podatke ne bi mogla vidjeti.

Zanima ih da postoje i dobre alatke za analitiku/statistiku/vizualizacije kako bi alat bio koristan i za strategije razvoja publike ...

Organizacija ima malu IT službu (1 ili 2 zaposlenika) koja može stvar održavati / instalirati ...
Računala su mješana win/mac, a i udaljeni rad je sigurno koristan, tako da vjerujem da neko serversko riješenje ima najviše smisla.

Koriste plaćeni google suite za mail/kalendar/drive/docs tako da neka integracija s tim isto može biti dobra, no nije nužno. Također i mailchimp koriste ... ali opet nije nužno.

Ukratko još su procesu razrade featurea koje bi trebali, ali svakako mi se cini da bi prednost bilo da je rijesenje customizable u smislu kategorija, strukture ... tagiranja ... itd.

Može open source, može plaćeno ali za bužete manjih firmi / organizacija.

Hvala svima na bilo kakvim savjetima, teško se snalazim u ovoj kategoriji softwera.
Tema zaključana.
12.03.2021 | 16:52
Kako je Smajoo preporučio prije 6 godina zoho.com ima odličan CRM. Ja ga ne koristim više iz istog razloga kao Samajoo onda.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (468)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.69 Seconds

Provided by iJoomla SEO