kompatibilnost paketa CS6 Design Standard
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

kompatibilnost paketa CS6 Design Standard

17.01.2016 | 15:40
Pozdrav svima - uz dobre želje za novu kalendarsku godinu i zahvalu za dosadašnju informatičku pomoć!!!

Trenutno imam upit glede kompatibilnosti paketa CS6 Design Standard kojega bih kupio online za MacBook Air (Mid 2012) - 1.7 GHz Intel Core i5 + 8 GB 1600 MHz DDR3 + Intel HD Graphics 4000 512 MB + 11-inch (1366 x 768) 32-Bit Color + OS X 10.8.5

Naime, među System requirements zbunjuje me sljedeća stavka:
DVD-ROM drive compatible with dual-layer DVDs

Zašto je ta stavka bitna i je li to moguće riješiti USB-stickom ili vanjskim diskom?...

Također me zanima je li još neka stavka iz sljedećih System requirements problematična za navedeni model MacBook Aira:

- Multicore Intel processor with 64-bit support

- Mac OS X v10.6.8 or v10.7. Adobe Creative Suite 5, CS5.5, and CS6 applications support Mac OS X Mountain Lion (v10.8) when installed on Intel based systems.**

- 2GB of RAM (8GB recommended)

- 7GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on a volume that uses a case-sensitive file system or on removable flash storage devices)

- 1024x768 display (1280x800 recommended) with 16-bit color and 256MB of VRAM

- OpenGL 2.0–capable system

- DVD-ROM drive compatible with dual-layer DVDs

- Adobe Flash Player 10 software required to export SWF files

- This software will not operate without activation. Broadband Internet connection and registration are required for software activation, validation of subscriptions, and access to online services.† Phone activation is not available.

---
* Some GPU-enabled features in Adobe Photoshop® are not supported on Windows XP.
**Learn more about Mac OS X Mountain Lion support.
Tema zaključana.
17.01.2016 | 17:04
Ovisi kako ga kupiš. Ako ga kupiš na DVD-u, treba ti pogon.
Ja imam PS CS6. Vrtim ga na OSX 10.10.3, na i5 2,4GHz, 8GB (MacBookPro6,2)
Isti CS6 sam vrtio na tom istom kompu i na OSX 10.6.8 i na 4GB RAM-a.
Nije ti toliko bitan hardware. Ako ti vrti OSX, vrtio budei is CS6. Pitanje je samo koliko brzo. Recimo, meni je malo pomoglo što sam stavio SSD u komp jer mi brže slike otvara, a i sam PS ide brže.
Tema zaključana.
17.01.2016 | 21:52
Hvala, Žabac : )

Kupnja bi išla online. Software bi se downlodao, ako sam dobro razumio postupak?!...

No, pojavio se problem koji nisam očekiva: kada sam pokušao skinuti trial verziju InDesigna, javljeno mi sljedeće pa ne znam hoću li moći uopće koristiti navedenu verziju kada je kupim:

You are running an operating system that InDesign no longer supports. Refer to the system requirements for a full list of supported platforms.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
17.01.2016 | 21:57
Nešto tu ne štima, pazi da se ne radi o nekoj prevari nekakvih falsifikatora ili pirata. Naime, Adobe već dugo vremena na prodaje CS6, to je proizvod koji više nije dostupan osim ako u nekoj trgovini slučajno nije ostala na polici koja retail-box verzija.

Adobe sada isključivo prodaje Creative Cloud izdanje. Znam jer smo mi Adobe Reseller.
Tema zaključana.
18.01.2016 | 01:13
Kako sam vidio na stranicama nekoliko Resellera u HR, cijene paketa/aplikacija su ujednačene:

Aplikacije pojedinačno
mjesečno 211,60 kn + PDV
godišnje 2.539,20 kn + PDV

Kompletni Adobe Creative Cloud
mjesečno 532,00 kn + PDV
godišnje 6.384,00 kn + PDV
Tema zaključana.
18.01.2016 | 06:21
O nisam siguran da li se moze (ako je i ostali sto) kupiti iz deuge regije. Tu je neka politika Adobe-a.
Tema zaključana.
18.01.2016 | 08:15
dpasaric kaže:
Nešto tu ne štima, pazi da se ne radi o nekoj prevari nekakvih falsifikatora ili pirata. Naime, Adobe već dugo vremena na prodaje CS6, to je proizvod koji više nije dostupan osim ako u nekoj trgovini slučajno nije ostala na polici koja retail-box verzija.

Adobe sada isključivo prodaje Creative Cloud izdanje. Znam jer smo mi Adobe Reseller.

... Što nudite i po kojim cijenama?... Gdje se može vidjeti?...
Tema zaključana.
19.01.2016 | 22:29
Želio bih deinstalirati CS4 paket kojega više ne mogu koristiti ali ne uspijevam jer se pojavljuje upozorenje u privitku.

Ukoliko mi originalni instalacijski medij nije dostupan, postoji li neki alternativni način brisanja tog paketa s računala na kojemu je trenutno OS X 10.11.2?...

Alerts-CS4.jpg
Tema zaključana.
20.01.2016 | 08:50
Koji bi razlog mogao biti da se trial verzije Photoshopa i InDesigna ne daju downloadati do kraja već dođu do pola - i stanu?...

160119downCCtrialProblem.jpg
Tema zaključana.
20.01.2016 | 16:20
Probaj s drugim korisnikom. Mozda si vec isprobavao, a sad hoces ponovno. Ako jesi, ima procedura micanja prethodne instalacije.
Sistem generira gresku.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1584)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.66 Seconds

Provided by iJoomla SEO