dmg. opet
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

dmg. opet

05.01.2007 | 07:40
Pozdrav svima!

I ja polako odoh na Maca, već je naručen.
Skinuo sam na windowsima iwork 06 u dmg ekstenziji. Kako da ga putem Nera spržim na dvd kako bi ga kasnije mogao instalirati u mac-a?

Hvala!
Tema zaključana.
05.01.2007 | 08:15
samo sprži dmg file na dvd i to češ kasnije otvorit na macu.
Tema zaključana.
05.01.2007 | 19:13
nemoj zurit, sad 9. ce vjerojatno, kako je vec obicaj, izaci iLife i iWork 07. ; novi ce iWork zasigurno bit drasticno evoluiran da bi jos vise konkurirao officeu..
pozdrav!
Tema zaključana.
05.01.2007 | 22:06
Ne moraš ništa pržiti, iWork dobivaš sa svakim novim Macom, ali kao trial verziju od 30 dana. Treba ti samo serial i to je tada to.
Tema zaključana.
05.01.2007 | 22:35
bassland je napisao:
I ja polako odoh na Maca, već je naručen.

((ako si ga narucio u MACgaleriji naces ga dobiti prije 1. 4., a 1. 4. ce biti sala da je stroj dosao , ja vec (OPROSTITE) pizdim! uplatio sam ga 14.10. a danas 5. 1. nema ga.. sta da vise kazem, da sam glup sto kupujem od njih vec 2. puta.. krugo uzivaj.. balkan ko balkan, gdje je jabucnjak jedina zelena grana; gdje ventiliram frustracije i operecujem druge nepotrebnim ))

tip: izbjegavajte MAC GALERIJU U KRUGU OD 1000km!!

pozdrav!
Tema zaključana.
05.01.2007 | 22:38
Da....probat ću onda naći serial pa će to valjda biti to.
Bio sam kod frenda i čovjek mi otvorio Pages 2 i rekao: \"evo stari, iako prvi puta gledaš u maca uopće, napravi mi u pola sata jedan katalog, onako kako ti dođe\"
Ja krenuo...i da ne povjeruješ svojim očima. Sve izgleda super, rad s prozorima, umetanje slika, slaganje teksta...čovjek se pita zašto sam gubio vrijeme s pc-em? I office-om?
Mislim, ono što sam u pagesu napravio u pola sata ( frend je samo zadovoljno vrtio glavom) u wordu ne bi za mjesec dana ( a neke stvari i nikad)
Šta će tek iwork 07 onda pružat ?

Inače, dok čekam istoga, ako netko ima neki serial za iwork 06, bio bih zahvaaalan.

Ja sam iz Istre, neznam koliko je ekipe s foruma iz mog kraja, al pozdrav svima na forumu i thnx!!!
Tema zaključana.
05.01.2007 | 22:41
Ja sam ga naručio u Italiji.
Uz povrat IVA-e ( njihovog pdv op.a) minimac ( toliko love zasada mogu dati) najjača verzija doći će me oko 5.000,00 kn

kod nas ću uzet tipkovnicu (zbog naših slova) i to je to:)
Tema zaključana.
05.01.2007 | 23:16
bassland: ako netko ima neki serial za iwork 06

www.serialz.to/iWork.htm
Tema zaključana.
06.01.2007 | 00:10
Mrak!

Hvala puno....
Tema zaključana.
06.01.2007 | 00:15
nmrzlja1 je napisao:

((ako si ga narucio u MACgaleriji naces ga dobiti prije 1. 4., a 1. 4. ce biti sala da je stroj dosao , ja vec (OPROSTITE) pizdim! uplatio sam ga 14.10. a danas 5. 1. nema ga.. sta da vise kazem, da sam glup sto kupujem od njih vec 2. puta.. krugo uzivaj.. balkan ko balkan, gdje je jabucnjak jedina zelena grana; gdje ventiliram frustracije i operecujem druge nepotrebnim ))

tip: izbjegavajte MAC GALERIJU U KRUGU OD 1000km!!

pozdrav![/quote]

Zanimljivo je ovo sa Mac galerijom.
Ja sam svoj Mac narucio telefonom (Ve-mill),nisu pitali nikakvu kaparu ni podatke i u roku 24 sata je bija kod mene na stolu!!!
To se zove usluga kupcu,a ovim KRETENIMA u Mac galeriji bi tribalo zabrani radit.
Tema zaključana.
06.01.2007 | 00:30
bassland je napisao:
Ja sam iz Istre, neznam koliko je ekipe s foruma iz mog kraja, al pozdrav svima na forumu i thnx!!!

Ima nas ovdje preko nekoliko iz Rijeke, a vjerujem da ih ima i iz Istre...sto me podsjetilo, trebalo bi dodati u listu korisnika i lokaciju pa de se ljudi mogu traziti...
Tema zaključana.
06.01.2007 | 05:16
Riba je napisao:
...sto me podsjetilo, trebalo bi dodati u listu korisnika i lokaciju pa de se ljudi mogu traziti...

samo daj!
Tema zaključana.
08.01.2007 | 00:20
bassland je napisao:

David Ivić ti je iz Pazina, konkretnije, iz Cerovlja. Pravi mac veteran i dobar lik.
Tema zaključana.
08.01.2007 | 03:51
Hvala, kako da dođem do njega? Koji nickname ima?
U biti bi ga volio posjetit da me malo uputi u tajne tiger ox-a, s obzirom da tek ulazim u mac svijet
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 tjedan, 1 dan
  • smayoo: piši u forum
  • user: Ako zna netko kako dobiti njihovu zadnju poznatu lokaciju to bi bilo korisno
  • user: pretražio sam sve itd.
  • user: Već sam "play sound" aktivirao, ništa
  • user: nestale mi Airpods 4, what do? Piše "No location found" u FindMy.
  • user: ljudi,
  • CoffeePod: Cijeli 26 relase je bio sramotan za Apple i morali su “double down” i back to the lab da sve tweakaju kako su trebali
  • CoffeePod: Performansi i ulickani dizajn je ono sto treba
  • CoffeePod: Iskreno ne razumjem vas kojima je ovo “dosadno”. Stvarno morate ici taknuti travu.
  • dpasaric: Objavio sam osvrt na naslovnici, pa tamo komentirajte...
  • drlovric: Meni je Siri skroz OK, upakirali su to lijepo. Ocekivano ce vecina puno ovih stvari iic na pretplatu jer trosi compute (i Gemini) resurse. Lejpse mi izgleda UI jer smanjuju prozirnost :)
  • dpasaric: Što je najbolje nećemo imati niti Siri AI jer je EU učinila sve da se to regulatorno zabrani.
  • pontmax1: A dosade, imate li nešto više od šugave SIri AI
  • drlovric: Kao da ce roditelji ovo raditi. Otkljucat ce im sve i cao.
  • drlovric: Smorise sa ovom djecom :) Nestvarno...
  • dpasaric: Za sada dosadno za poludit... :)
  • dpasaric: I ja imam niska očekivanja, pa da vidimo! :)
  • dpasaric: Kreće za 5 minuta! :)
  • drlovric: Meni su ocekivanaj jako nisko. Pricati ce o Siri, koja ce opet doci kao beta. Pa ce raditi kako treba u inacici 27.4 :) Volio bih da grijesim, ali vise im ne vjerujem na rijec.
  • ping: Bit će to zanimljiva večer. Kupio sam dvije vrečice indijskih oraščića i planiram još barem mali paket Munchmallowa.
  • dpasaric: Danas u 19h WWDC! :)
  • Riba: user, ne upisuj admin password ano ne znas tko i zasto te pita i to je u osnovi to.
  • Yonkis: U Berlinu se otvara Developer Centar [link]
  • user: kako biti siguran od virusa na Macu? Sad ću reinstalirati OS i želim biti siguran.
  • user: bok ljudi,
  • Yonkis: Mene, kao prišlića, iznenadilo koliko je puno zastupljeniji Viber nego WhatsApp a Signal skoro nitko nije ni čuo (osim jabučnjaka). Zanimljivo.
  • Riba: Za tajne stvari imam pisacu masinu. :)
  • Riba: Ja imam instalirano sve pa tko kako hoce.
  • drlovric: Sve koje znam koriste Whatsapp. Viber, je isto popularan. Kao i Telegram. Signal nije bas zastupljen u mojim krugovima :)
  • dpasaric: Hehe, odlično, ja sam odavno prebacio sve na Signal.
  • Performita: Hvala Smayoo, Kako je Davor napisao ispod članka, i ja ebo čitam knjigu i lagano sve prijatelje, osobito one koji nemaju iPhone nagovaram na Signal.
  • smayoo: svima koje znam, to jest. :)
  • smayoo: skinuo i proslijedio link svima koji su još sposobni čitati knjige... :)
  • Performita: Ekipa, idemo sad svi skinuti besplatnu knjigu Guya Kawasakija da mu na administraciji stranice pokaže kako je odjeknulo u Hrvatskoj ;-)
  • dpasaric: Jest sitni sat, ali je published! :) Uživajte!
  • Yonkis: [link]
  • Yonkis: Baš baš sve!
  • Djuro genijalac: Izgleda da je BAŠ sve ovdje
  • Djuro genijalac: [link]
  • Yonkis: Hooorayyyy [link]
  • dpasaric: Radim na tome da nabavim zanimljiv monitor za tehnički review, držite palčeve da upali jer bi moglo biti mnogima zanimljivo. :)
  • Yonkis: Font je drugačiji.
  • Performita: :-)
  • dpasaric: Pogledajte naslovnicu! :)
  • dpasaric: Taaaa-daaaa! :)
  • dpasaric: Javim uskoro... :)
  • dpasaric: Ne, ovdje na Jabučnjaku!
  • Yonkis: dpasaric - Jel' u Kokolu?
  • dpasaric: Spremamo poslasticu za večeras! :)
  • ivan.ocd: Hvala za konkretni model, budem i ja pogledao za takav neki model… imam puno knjiga koje trrba analizirati i tu je onda preslab.

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, Anonimci (1606)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 0.76 Seconds

Provided by iJoomla SEO